Behulpzaam en vriendelijk personeel, fijne winkel en leuk aanbod.
Beste Eunice, Bedankt voor je positieve review! Heel leuk om te horen!
UNC staat voor een eigen kijk op mode met een bijna wekelijkse aanvulling op de collectie. Dat maakt dat er altijd weer wat leuks te vinden is. De winkel is verzorgd, gezellig, de kleding goed en overzichtelijk op de diverse rekken geordend. Natuurlijk shop je ook via de website indien je wilt. Daar vind je goede omschrijvingen van de kleding, foto’s en film’s met inspiratie voor hoe te combineren. Naast kleding zijn er ook sierraden, tasjes, schoenen en sjaals om meteen bij de kleding te stylen. Goede hulp bij keuze van kleding indien gewenst. Geduldig en altijd vriendelijk. Er is ook een mogelijkheid voor kleuranalyse en personal styling. Een lekker kopje thee tijdens het passen en zitplekken voor wie gezellig met je meekomt winkelen. Kortom: een top winkel.
Heel erg bedankt voor deze uitgebreide beoordeling!!
My favourite boutique in Rotterdam! Not only because the clothes and collection is great, but the staff is incredibly nice and helpful! My to-go place for every event!
Thank you for this review! Really nice to hear!
M’n lievelingswinkel! Ik slaag er al jaren elke x weer. En het is een feestje om de winkel te komen; goede sfeer en alle meiden zijn altijd behulpzaam!!
Hi Valerie, Super lief dat je deze review achter hebt gelaten! Heel leuk om te horen! Groetjes, Lisanne
De communicatie was heel prettig. Binnen een paar uur kreeg ik al de melding dat ik mijn ketting kon ophalen. Toffe winkel en ik werd aardig geholpen.
Beste Ilona, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen!
Snelle levering, mooi ingepakt. Ik ga zeker de website in het oog houden.
Wat een fijne beoordeling, dankjewel!!
Sinds het begin ben ik een enthousiaste vaste klant bij UNC. 1 of 2 keer per jaar kom ik van ver en slaag ik altijd goed. Lisanne en haar crew denken goed mee, kijken wat jij leuk vindt en goed bij je zou kunnen staan. Echt leuk, want hierdoor kom ik steeds met andere dingen thuis.
Hi Marjelle, SUPER leuk om te horen! Heel erg bedankt!
Persoonlijke benadering. Vriendelijk personeel, service van hoge kwaliteit. Hier snappen ze het. Hier ben je als klant nog gezien en gehoord. Ik woon in Eindhoven maar kom hier graag naar toe.
Beste Rian, Wat een super leuke beoordeling!! Heel erg bedankt!!
Leuke kleding en als je wat besteld zit er altijd een leuk kaartje bij!
Sylvie bedankt voor je beoordeling!!
Fijne ervaring!
Heel erg bedankt voor deze mooie review!
Wauwwww, hier kunnen andere onlineshops nog van leren. Bestelling altijd op tijd. Netjes ingepakt, een leuk attent kaartje erbij. Super!!! Dit is het bewijs dat je als kleine ondernemer groot kan zijn. Jullie maken echt het verschil. Ga zo door.
Hi Corrie, Heel erg bedankt voor je lieve review!!
Altijd een feest als zo'n pakketje binnenkomt. Naast dat de kleding mooi is, ruikt het ook altijd zo lekker.
Super leuk om te horen, bedankt!
Zie boven.
Heel erg bedankt voor de review!
Snelle verzending, maar bovenal hele mooie kleding!
Wat goed om te horen, bedankt!!
Schoenen zijn super! En dan ook nog een eens binnen met een hele snelle service, persoonlijk geschreven kaartje, heel uniek want dat maak je in deze tijd niet meer mee.
Wat super leuk om te horen, bedankt!
Makkelijk even advies vragen via de chat voor online aankopen. Leuke collectie!
Heel fijn om te horen!!
Heel leuke winkel met de juiste vibe en originele kledij.
Heel erg bedankt! Leuk om te horen!!
Leuke items en hele fijne service :)
Hi Kiki, Super leuk om te horen! Bedankt voor je beoordeling!
Mijn bestelling werd snel geleverd en er zat een attent persoonlijk kaartje bij.
Fijn om te horen dat je tevreden bent, bedankt!
UNCWardrobe is een fijne winkel met leuk personeel dat goed adviseert Een aanrader!
Hi Marga, Bedankt voor je positieve review, dit waarderen we zeer!
Goed retourbeleid
Hi Joyce, Wat super fijn om te horen! Bedankt! Groetjes, Lisanne
De webshop vind ik slecht onderhouden. Hoe is het mogelijk dat ik een aankoop kan plaatsen waarbij het product niet eens meer beschikbaar is, in geen enkele maat. Gewoon slecht bijgehouden. De enige schrale ''troost'' was een kortingscode die ik heb ontvangen als goedmaker. Maar om eerlijk te zijn was ik er al klaar mee. Een wereld van verschil met mijn ervaringen in de winkel zelf.
Hi Nikita, Heel begrijpelijk dat je het vervelend vind dat nadat je zelf moeite hebt gedaan om iets uit te zoeken, iets vervolgens niet op voorraad blijkt te zijn. Wij vinden dit zelf ook ontzettend vervelend en hier is ook een hele simpele reden voor: diefstal. Wij hebben gedurende het seizoen een aparte voorraad voor online en de winkel maar richting het einde van het seizoen, zijn bepaalde items online uitverkocht en in zo'n geval wordt de winkel voorraad gebruikt om online orders te fulfillen. Precies om deze reden doen wij voor de uitverkoop nog een hele voorraadtelling om verschillen te voorkomen, maar wij zien helaas juist tijdens de uitverkoop (het is dan ook druk in de winkel, dat dan ook diefstal toeneemt). We hebben alarmpoortjes, we beveiligen elk item in de winkel, en we hebben een heel team rondlopen, maar zelfs ondanks deze maatregelen kunnen wij niet elke vorm van diefstal voorkomen. Dit vinden wij uiteraard ook super vervelend, want op zo'n moment staat nog iets op voorraad wat dus inmiddels "verdwenen" is. We blijven hier op trainen met het team en ook de webshop voorraad wordt steeds groter naarmate we groeien, dus hopelijk kunnen we veel van dit soort problemen voorkomen in de toekomst.
Er zijn altijd mooie basics en items voor speciale gelegenheden. Alles wordt met zorg verpakt en fijn en snel contact bij vragen.
Bedankt Lieske voor je mooie review! Fijn om te horen!
Veel merken, veel kleuren, gevarieerd aanbod. Ruime zaak waar je lang kan snuffelen. Ook de filmpjes op Instagram geven inspiratie. Sommige verkoopsters (niet allemaal!) vergeten soms dat er nog klanten zijn; ze kijken dwars door je heen, helaas. Een begroeting zou wel aardig zijn.
Hi Johanna, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat niet alle verkopers je begroeten en helpen! Wij zullen hier op blijven hameren tijdens trainingen!
Snelle levering, goed gepresenteerd op de site, mooi verpakt en persoonlijke kaart bij levering
Super fijn om te horen! Bedankt!!
Oude Binnenweg 42
3012 JE Rotterdam
We help to make you your best dressed self. With our selection of clothes and styling recommendations we hope to motivate you to create your personal style.