Gewoon top

Ik moest een custom onderzoek laten doen. Men was twee onderdelen vergeten en hie later nog uit de bloed sampels kunnen ophalen. Dit ook nog eens op vrijdag avond. Complimenten!!!

Fantastic

Quick and pain free

Heldere communicatie, afspraak herinnering is duidelijk

Prima, efficiënte zorg

Uitslag duurt erg lang

Erg slecht geprikt, ook veel collega's met grote blauwe plekken terwijl we normaal nooit problemen hebben.

Amazing and fast service

I needed a same day blood test on 2nd xmas dag and LabPlusArts were able to make it happen and it was fast and reliable. Will use this service again!

Snel en efficiënt

Prima.

Genoeg informatie gehad

Makkelijk en snel

Gewoon makkelijk en snel.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk ziekenhuis personeel , alleen als je een van de eerste in het ziekenhuis bent is het zoeken vooral als je er nog nooit hebt geweest en niet weet dat je zorgpas in de ziekenhuis app staat dan kan je je aanmelden dat wist ik helaas niet dus hebt daar langer dan gepland gezeten , maar vriendelijk geholpen en uitleg van de app gekregen.

Professioneel en vriendelijk

Professioneel, klantvriendelijk en werd op mijn gemak gesteld

Deskundig en ervaren

Deskundig en ervaren

Omslachtig met dit ACCOUNT

Ik moet voor het prikken een account aanmaken. Ja, natuurlijk ben ik de gegevens hiervoor al lang vergeten. Voor die één keer per jaar is dit wel erg omslachtig. Stuur mij volgende keer gewoon een brief met resultaten uit het onderzoek.

veel afnamepunten

Er zijn veel punten voor bloedafname. De testuitslag was snel bekend en makkelijk op te vragen.

Prikken ging goed

Alles ging netjes . De vragen en t prikken . Lag t ook goed uit

Prikken was goed, boeken en afhandeling matig

Het inplannen van de afspraak ging moeizaam deze keer, eerdere ervaringen waren goed. De streepjescode voor op de priklocatie kwam niet. Via app goed geholpen. Prikken was prima. Afhandeling ging ook moeizaam. Tot op heden zijn de uitslagen nog niet bij de arts terecht gekomen, ondanks meerderen verzoeken. In de app krijg ik helaas geen reactie op mijn vraag om het naar de arts te sturen.

Goed en duidelijk

Goed en duidelijk

Super snel

Duurt 1 dag voordat je de uitslag krijgt. De verwijsbrief komt ook snel via zorgdomein. Alles is snel en goed geregeld.

Goed en snel geregeld

Het bloedonderzoek was snel geregeld en is naderhand zeer uitgebreid besproken door de arts. Top!

Kon gelijk naar binnen. Aardige mevrouw, goed geprikt.

Heel goed, snell & behulpzaam

De meneer die ik sprak op whatsapp is erg behulpzaam! En mijn resultaten van mijn bloedtest was all snel binnen met veel informatie & detail !

Heerlijk snel en dichtbij

Om de hoek en maar 5 minuten gewacht de priester was goed

Goede ervaring, niets op aan te merken

Goede ervaring, niets op aan te merken

Eenvoudig te regelen

Geen omwegen, gewoon makkelijk

Proffesioneel, vriendelijk, empatisch

Makelijk en snel

Wat fijn dat zo iets bestaat, dat je zelf bij twijfels bloed kan prikken.Er is niemand die je erop weist bij de huisarts of ziekenhuizen. Ze willen het niet doen, ook niet tegen betaling,maar ze zeggen ook niet dat zo ook kan,hoeveel ze dit zeker weten.Gelukkig is er Google

Vuurvlinderlaan 98

2496 XL Den Haag

Over Labplusarts

Labplusarts maakt preventieve gezondheidsinformatie steeds toegankelijker voor iedereen door het zo eenvoudig mogelijk uitvoeren van kwalitatieve medische diagnoses. Zo verbeteren wij de Nederlandse gezondheid. Onze gezamenlijke missie is het bevorderen van periodieke en preventieve medische diagnostiek om inzicht te verschaffen in jouw gezondheid, zodat je controle hebt over je preventieve gezondheidsinformatie. Wij hechten grote waarde aan volledig betrouwbare resultaten, voorzien van deskundig medisch advies, als essentieel voor goede preventieve gezondheidsinformatie. Dit begint met kwalitatieve testen, zoals bloedonderzoek dat wordt uitgevoerd door medische professionals op een van onze 350 priklocaties in Nederland, waarbij hoogwaardig bloed wordt afgenomen. Zo beschouwen wij zelftesten voor bloedafname als een risico voor afwijkende resultaten. Ons toegewijde team van gecertificeerde medisch specialisten beoordeelt elk onderzoeksresultaat en biedt advies op maat. We streven ernaar om het proces van ons onderzoek continu te optimaliseren, waardoor het steeds toegankelijker wordt en het stellen van preventieve diagnoses betaalbaarder. Daarnaast proberen we de medische uitslag begrijpelijker en toegankelijker te maken. Je hebt ook toegang tot je eigen lab+arts portaal voor de testresultaten, waar je vragen aan de medisch specialist kunt stellen. Zo werken we samen aan het verbeteren van jouw gezondheid met hoogwaardige diagnostiek en persoonlijke zorg.