Bloeduitslag was zeer afwijkend in vergelijking met saltro

Ik denk dat de afname op vrijdag ervoor zorgt dat bloed niet juist wordt verwerkt. Staat ook bij sommige uitslagen. Onbetrouwbaar dus.

Uitstekend geholpen

Werd meteen bij binnenkomst meegenomen en geprikt. Zeer vriendelijk personeel en vakkundig.

Super fijn dat het zo kan, alles verliep vlot en ze zijn goed bereikbaar via WhatsApp. Bij de uitslag staat een duidelijke uitleg.

Vraag aanbod en verwerking perfekt op elkaar afgestemd .

Ik kreeg wat ik wilde , snel geregeld en heel snel een uitslag .

Goede communicatie

Uitslag was helder. De uitslag kwam maar niet aan en kon niet inloggen, dat bleek aan mijn mailserver te liggen, ze hebben dit van begin opgepakt snel en goed geholpen om de uitslag te krijgen.

Geweldig.

Ik ben zeer tevreden over deze service. Om 15.30 uur bloedprikken in het ziekenhuis en om 20.30 uur al de uitslag.

Dit waren mijn eerste tests. Ik ben onder de indruk.

Ik heb de tests vrijwel pijnloos gedaan. En ik kreeg de uitslag dezelfde dag nog. Heel tevreden.

Snel!!!

Adequaat met goede processen

Prima optie voor als je een lichamelijke check wilt doen. Het werkt heel gemakkelijk en ik had de uitslag super snel binnen wat heel fijn was want ik ging op vakantie en wilde een klacht uitsluiten.

snelle reactie op vragen

Het doorsturen van bijlagen ging soms niet helemaal vlekkeloos. Verder helemaal tevreden.

Im do TRT research

Very fast and nice

prima snelle en professionele service

Voor het opstellen van een dieetplan was ik op zoek naar een bloedtest op korte termijn. Labplusarts reageerde snel met een heel redelijke prijs op mijn verzoek voor een custom test en ik kon meteen de volgende dag al terecht bij mijn gebruikelijke star locatie in de wijk. Resultaten waren ook de volgende dag al binnen, met zelfs een beknopte interpretatie. Top geregeld!

Vlot en accuraat.

Moest wijziging komen van locatie. Hen bericht en snel geregeld. Fijn! Al binnen 3dag uitslag en kon zelf ook inzien. Prima ervaring. Aardige prikman. Ben geen held.

Hele fijne ervaring!

In tegenstelling tot mijn ervaring bij andere lab bedrijven voor bloedtesten ben ik heel tevreden over Labplusarts. Verliep allemaal heel goed.

Snel, makkelijk, vertrouwbaar.

Zeer goed.

Snel verwijzing binnen en uitslag was met een dag.

Ok proces

Jammer dat er geen priklocatie in maastricht is. Bij dee ggd priklocatie waar ik ben geweest was de mevr erg onvriendelijk omdat ik de verwijsbrief niet bij me had. Voelde me erg opgelaten en onprettig op de manier waarop het werd gezegd. Vervolgens misgeprikt in rechterarm dat kan maar dag erna behoorlijke bloeduitstorting. Toen links geprikt dat ging prima maar blouse vol bloed toen ik thuis kwam. Dag erna blauwe plek. Beurs gevoel en bloedklonter op geprikte plek. Ik moest toevallig paar dagen later bij de huisdokter zei en die zei dat het niet normaal was hoe de prikplekken eruit zagen. Ik ben vaker geprikt en heb dit nog nooit gehad. Ik ben bloeddonor en heb de afspraak de week erna moeten verzetten omdat het niet ok was om te prikken.

Goede service en snelle uitslag

top

fijn dat we altijd bij julliebterecht kunnen

hoogwaardige en betrouwbare diensten

hoogwaardige en betrouwbare diensten

Fast, easy and just wonderful service!

I'm impressed with your service, especially I love how fast I and easy it was, starting from making online to getting blood results. And I didn't know that you could even provide medical expertise from one of your doctor this was wonderful! Thx you!

No response

I am waiting 12 days for my intolerance test. They are not reacting to my email nor WhatsApp.

Good

It fast 100% recommended

prima goed zuiver en snel

Kost behoorlijk veel geld. Is veel en veel beter dan wanneer de huisarts een verwijsbrief geeft. Door een huisarts verwezen lab. weigerd mij de uitslag te geven. De bloed uitslag is eigendom van de huisarts zegt men kei hard. De huisarts beweerd ik heb geen uitslag verkregen. Ze beschermen zo hun rottigheid. Via Labplusarts krijg je wel de uitslag. De apotheek heeft door deze uitslag foute medicatie kunnen blootleggen. De medicatie wordt bijgesteld momenteel. Dank Labplus ! Tevens legt het ook bloot wat een schade Mark Rutte VVD NAVO heeft aangericht met zijn commercialisatie medische wereld.

Alles was keurig geregeld ik werd netjes geholpen en ben zeer tevreden

Vuurvlinderlaan 98

2496 XL Den Haag

Over Labplusarts

Labplusarts maakt preventieve gezondheidsinformatie steeds toegankelijker voor iedereen door het zo eenvoudig mogelijk uitvoeren van kwalitatieve medische diagnoses. Zo verbeteren wij de Nederlandse gezondheid. Onze gezamenlijke missie is het bevorderen van periodieke en preventieve medische diagnostiek om inzicht te verschaffen in jouw gezondheid, zodat je controle hebt over je preventieve gezondheidsinformatie. Wij hechten grote waarde aan volledig betrouwbare resultaten, voorzien van deskundig medisch advies, als essentieel voor goede preventieve gezondheidsinformatie. Dit begint met kwalitatieve testen, zoals bloedonderzoek dat wordt uitgevoerd door medische professionals op een van onze 350 priklocaties in Nederland, waarbij hoogwaardig bloed wordt afgenomen. Zo beschouwen wij zelftesten voor bloedafname als een risico voor afwijkende resultaten. Ons toegewijde team van gecertificeerde medisch specialisten beoordeelt elk onderzoeksresultaat en biedt advies op maat. We streven ernaar om het proces van ons onderzoek continu te optimaliseren, waardoor het steeds toegankelijker wordt en het stellen van preventieve diagnoses betaalbaarder. Daarnaast proberen we de medische uitslag begrijpelijker en toegankelijker te maken. Je hebt ook toegang tot je eigen lab+arts portaal voor de testresultaten, waar je vragen aan de medisch specialist kunt stellen. Zo werken we samen aan het verbeteren van jouw gezondheid met hoogwaardige diagnostiek en persoonlijke zorg.