Laden reviews...
253 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen zijn de reviews positief. De snelheid en duidelijke communicatie worden veel genoemd. Het personeel is vriendelijk en professioneel. Een aantal ervaringen gaat over locaties of wachttijden, maar de meeste klanten waarderen de snelle uitslagen en het vriendelijke personeel.
Waar mijn huisarts bepaalde waarden niet wilde prikken, heb ik via Labplusarts wèl eindelijk antwoord gekregen op mijn vraag.
24 April 2026
Evi
Cuijk
The staff are very kind and helpful. The result came vary quickly. I. Very satisfied.
23 April 2026
Silvia
Berkel-Enschot
Nadat er uit de ene arm waar ik al voor waarschuwde niets uit kwam toch de andere gebruikt. Kwam uiteindelijk goed.
23 April 2026
Silvia
Zwaag
Heel aardige mensen. Het ging snel. Super fijn! Top!
Maribel
Ede
Verkeerde testuitslagen ontvangen, dus waarschijnlijk 2 mensen verwisseld. Hierdoor extra kosten moeten maken voor eigen risico door herprikken bij de huisarts
Beveelt niet aan
Annemarie
Amstelveen
Bedankt voor je review. We begrijpen dat dit verschil in uitslagen vragen oproept en nemen dit soort meldingen altijd zeer serieus. Daarom hebben we contact met je gezocht en heb je ons de uitslag van de huisarts gestuurd zodat we gedegen onderzoek konden doen.
We willen duidelijk maken dat het verwisselen van bloedmonsters in onze processen nagenoeg uitgesloten is. Vanaf afname tot analyse wordt elk monster meerdere keren gecontroleerd via unieke identificatiecodes en vaste controleprocedures.
Wanneer we naar de inhoud van de bieden uitslagen kijken, zien we geen patroon dat wijst op verwisseling. Je overige waarden vormen een consistent geheel. Bij een verwisseling zouden meerdere waarden niet bij elkaar passen, wat hier niet het geval is. Ook in ons proces hebben we de controle gedaan en wijst niets op een verwisseling.
Het verschil zit met name in 1 bloedmarker. Dergelijke afwijkingen kunnen in de praktijk ontstaan door factoren zoals nuchter/niet-nuchter prikken, voeding, timing of verschillen tussen laboratoria.
We vinden het wel erg vervelend dat je dit gevoel aan het bloedonderzoek over hebt gehouden.
Snel reserveren, snelle uitslag
Andy
Rotterdam
We zitten in een moeilijke periode en labplusarts gebruikt om waardes tussen 2 operaties te meten, en ook in een later traject. Heel prettig. Ik wist dat mijn waardes conform norm veel te hoog waren , dan wordt gebeld over de uitslag, zelfs in t weekend! Heel prettig, en ik heb kort toegelicht dat ik wist dat t afwijkend zou zijn. Wat ik ook heel prettig ervaar is dat ze in mijn ziekenhuisportaal verschijnen bij alle andere uitslagen
18 April 2026
Nathalie
Landgraaf
Hele aardige mensen en heel behulpzaam.
17 April 2026
Ahmed Oussama
Amsterdam
De kliniek heeft een team van professionele tandartsen in dienst die de behandeling van elke patiënt individueel benaderen. Ik bezoek deze kliniek graag.
14 April 2026
Olesea
Huizen
Goed deze controle die automatisch gebeurt. Terugkoppeling en uitslag zijn vrijwel direct inzichtelijk. Echter ziekenhuis in Heerlen denkt wederom dat dit voor CBR dient te gebeuren.
12 April 2026
Karin
Voerendaal
Je kan altijd mailen met vragen. Heel prettig als je zelf tussen tijd je bloedwaardes wil controleren
7 April 2026
Andy
Rotterdam
Ik moest eerst even onderzoek doen naar hoe ik in kon loggen, had daar vooraf geen informatie over ontvangen, maar eenmaal bekend stonden de uitslagen snel online. Vragen werden ook snel beantwoord.
4 April 2026
Cindy
Heiloo
Tot nu een goede ervaring met de services van labplusarts. Zo is het bestelproces makkelijk, contact bij vragen snel en uitslag beschikbaar binnen de aangegeven tijd. Ik zou kortom de diensten van labplusarts van harte aanbevelen.
3 April 2026
Marina
Rotterdam
Makkelijk geregeld. Priklocatie goed bereikbaar, geen wachttijden en netjes geholpen, zeer snel de resultaten terug ontvangen.
3 April 2026
sandra
Rotterdam
Helaas willen artsen nog niet mee met het regulier laten prikken van hormoonspiegels indien een vrouw HST gebruikt. Bij twijfel over opname moet je dus zelf onderzoek regelen. Dit gaat prima en snel via labplusarts. Waarom geen 5 sterren? Geen priklocatie in Hilversum, toch geen kleine 'stad'.
1 April 2026
Catharina
Hilversum
Snel en deskundig geholpen, duidelijke uitleg bij de screening, en inzichtelijk behandelplan.
30 March 2026
Anita
Lunteren
Vriendelijke deskundige verpleegkundige.
28 March 2026
Ferdy
Zevenaar
De mevrouw kwam netjes naar de vijfde verdieping om het medicijn te brengen
23 March 2026
Ingrid
Hilversum
Ondanks dat ik niet weet of het helemaal toe te schrijven is aan Labplusarts of Yazen of Gelre, vond ik de hele procedure voor mij wat onduidelijk. De verwijsbrief die ik mee moest nemen om te laten scannen in ziekenhuis ging niet goed. Ze konden mij niet vinden. Uiteindelijk wel en bleek dat mijn bsn niet gekoppeld was. De bloedafname ging verder wel goed maar ook de Yazen arts vertelde dat hij mijn uitslag niet in de systemen terug zag. Nogmaals weet niet waar het aan ligt e of het een incident is. Doe er je voordeel mee:)
20 March 2026
Inge
Eerbeek
Ben er tevreden over,uitslag snel binnen .Maar wel prijzig
11 March 2026
Diana
Gendt
Zeer professioneel!
11 March 2026
Roos
Heemstede
Was gelijk aan de beurt en ben snel en netjes geholpen.
9 March 2026
Mariëtte
Utrecht
Snelle en professionele service Uitslag komt snel met duidelijke uitleg Aanrader!
6 March 2026
marjolein
Rotterdam
Goed en zeer snel uitslag. Alleen helaas geen priklocatie in mijn woonplaats dus de afstand is minpuntje.
4 March 2026
Cindy
Zoetermeer
Online een bloedtest aagevraagd. Betaald. Snel een verwijzing gekregen en snel uitslag met uitleg
3 March 2026
Jennifer
Rotterdam
Labplusarts maakt preventieve gezondheidsinformatie steeds toegankelijker voor iedereen door het zo eenvoudig mogelijk uitvoeren van kwalitatieve medische diagnoses. Zo verbeteren wij de Nederlandse gezondheid.
Onze gezamenlijke missie is het bevorderen van periodieke en preventieve medische diagnostiek om inzicht te verschaffen in jouw gezondheid, zodat je controle hebt over je preventieve gezondheidsinformatie. Wij hechten grote waarde aan volledig betrouwbare resultaten, voorzien van deskundig medisch advies, als essentieel voor goede preventieve gezondheidsinformatie. Dit begint met kwalitatieve testen, zoals bloedonderzoek dat wordt uitgevoerd door medische professionals op een van onze 350 priklocaties in Nederland, waarbij hoogwaardig bloed wordt afgenomen. Zo beschouwen wij zelftesten voor bloedafname als een risico voor afwijkende resultaten.
Ons toegewijde team van gecertificeerde medisch specialisten beoordeelt elk onderzoeksresultaat en biedt advies op maat. We streven ernaar om het proces van ons onderzoek continu te optimaliseren, waardoor het steeds toegankelijker wordt en het stellen van preventieve diagnoses betaalbaarder. Daarnaast proberen we de medische uitslag begrijpelijker en toegankelijker te maken. Je hebt ook toegang tot je eigen lab+arts portaal voor de testresultaten, waar je vragen aan de medisch specialist kunt stellen. Zo werken we samen aan het verbeteren van jouw gezondheid met hoogwaardige diagnostiek en persoonlijke zorg.
Vuurvlinderlaan 98
2496 XL Den Haag