Gespreid betalen

Boxspring hier gekocht, fijn dat je een maandelijkse betaling kunt doen ipv in één keer gelijk zo n dure uitgave te hoeven doen.

Weinig op aan te merken

Uitstekend, weinig opmerkingen (:

Uitstekend, weinig opmerkingen (:

top

Eerste keer dat ik iets lease, voor ons nu de perfecte uitkomst. We zijn blij met ons nieuwe bed.

Boxspring was snel bezorgd, ligt erg lekker. Was makkelijk geregeld ook

Boxspring was snel bezorgd, ligt erg lekker. Was makkelijk geregeld ook

Snel een nieuw interieur naar onze smaak kunnen regelen binnen een korte tijd.

Good

We ordered her for the first time and received our order quickly. Service is good and the contact is also easy. They answer questions fast on email aswell. We had no issues using this company.

Goede oplossing

Wij hebben het tijdelijk wat moeilijker waardoor we geen groot bedrag in 1x kunnen missen. Dit is voor ons een ideale oplossing.

Aangenaam verrast

Producten waren snel geleverd, geen weken wachten en de kwaliteit is ook goed. Degelijke banken en meubels voor een redelijk tarief per maand. Wel jammer dat je zelf geen periodes kan kiezen.

ged geholpen

werd goed geholpen aan de telefoon en kreeg een goede uitleg van hoe het precies werkte. uiteindelijk een bed gekocht en zeer blij mee.

Goede kwaliteit

Ik ben pas verhuisd en was nog opzoek naar een goede nieuwe hoekbank, welke ook nog bestendig is tegen kattenharen. Hoekbankstellen.nl heeft een breed assortiment en geeft een snelle service. Gisteren is mijn bank binnen gekomen en de kwaliteit is top. Goede kwaliteit en een top service!

Netjes!

Lekker dik matras, box is ook stevig genoeg voor mijn gewicht.

Leuke artikelen

Ze hebben leuke artikelen, echt van alles wat en ze leveren ook snel

Aangenaam

Goed hoor

Contact was moeilijk maar uiteindelijk goed gekomen

We hadden wat vragen maar kregen pas laat antwoord, gelukkig kwam alles goed en is de bank precies zoals wij hadden verwacht.

Aangename ervaring

Snel en netjes bezorgd binnen een zeeeer korte tijd! TOP :)

Hele mooie bank

Hele mooie bank en de kwaliteit voelt zeer goed en zacht aan.

Bankstel was snel geleverd

Bankstel was snel geleverd

Vlot!

komen hier voor de 2e keer terug. Regelen altijd snel je nieuwe spullen en de service is ook goed per telefoon.

Zeer fijn

Wij zochten een bank die wij voor een langere tijd konden leasen. Zo bij leasecomfort terecht gekomen. Binnen 2 weken hadden wij de bank al binnen!

Ambacht 5 a

1511 JZ Oostzaan