Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle levering en betrouwbare service. De website is overzichtelijk en het aanbod is redelijk geprijsd. Hoewel enkele bestellingen vertraging opliepen of vragen opleverden, verloopt het bestelproces doorgaans soepel. Over het geheel genomen ervaren klanten Profijtwijn.nl als een betrouwbare wijnwinkel.
Profijt wijn weigert het geld terug te geven, goederen niet ontvangen
Beveelt niet aan
11 February 2026
Delphine
Brakel
Vlugge en correcte levering.
29 December 2025
Dirk
Bruges
Vrijdag 19 december besteld en dinsdag 23 december ontvangen. Als Post.nl het niet zo druk had gehad was het zelfs een dag eerder al bezorgd.
28 December 2025
A.J.
IJsselmuiden
Goede keuze tegen prima prijzen Zeer snelle levering
27 December 2025
Kitty
Wijk bij Duurstede
Beste Kitty,
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te zien dat u ons een lage beoordeling heeft gegeven. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een pakket als geleverd wordt gemarkeerd terwijl u op dat moment met vakantie bent.
Graag lichten wij de situatie toe. Wij hebben uw bestelling op 21 december ontvangen en deze op 22 december direct verzonden. Volgens de informatie van PostNL is het pakket op 23 december als afgeleverd geregistreerd. Het komt helaas wel eens voor dat een pakket in zo’n geval bij buren of op een ander afleveradres in de directe omgeving wordt bezorgd, of dat er een andere fout wordt gemaakt bij de bezorgdienst.
Helaas hebben wij geen bericht van u ontvangen bij onze klantenservice, waardoor wij helaas niet de mogelijkheid hebben gehad om samen met u naar een oplossing te kijken voordat deze beoordeling is geplaatst.
Op basis van de huidige informatie lijkt het probleem te zijn ontstaan bij PostNL en niet bij de verwerking of verzending. Uiteraard helpen wij u graag alsnog om dit uit te zoeken en tot een passende oplossing te komen.
Wij vragen u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij dit samen met u kunnen oplossen.
Met vriendelijke groet,
Team Profijt Wijn
Good product at a good price with fast delivery!
23 December 2025
Lisa
Rotterdam
Bestelling doorgegeven, info inm levering en echt wel geleverd zoals beloofd. Lekkere Cremant aan super prijs!
21 December 2025
Chris
Kessel
Geen op of aanmerkingen. Gewoon vlot het bestelde geleverd.
21 December 2025
Jan
Meppel
18 December 2025
JP
Genk
Prima ervaring, snelle levering. Maar iedere levering heeft andere etiketten, smaak is wel het zelfde
14 December 2025
Willem
Apeldoorn
Heerlijk soepel wijntje
7 December 2025
Margreet
Yerseke
De 1e keer besteld bij Profijtwijn. Werd snel geleverd en goed verpakt.
2 November 2025
Bart
Gouderak
Duidelijke site goed prijzen en snelle verzending
27 October 2025
Rachel
Eindhoven
Overzichtelijke website met mooie wijnen. Snel besteld en binnen 2 dgn geleverd. Topservice!
25 October 2025
Monique
Akersloot
Snelle en correcte reactie op de mail, super!
17 October 2025
Ina
Neede
Mooie site, overzichtelijk
28 September 2025
Hans
Haaren
De wijn nog niet geprobeerd, maar de bestelling is goed verlopen
27 September 2025
Paul
Venlo
De volgende dag al bezorgd! Supersnel.
27 September 2025
Sandra Vloedgraven
Deventer
Snel binnen, niks op aan te merken.
8 September 2025
Perry
Gouda
Totaal no response op een vraag
Beveelt niet aan
6 September 2025
Wim
Roosendaal
Beste Wim,
Bedankt voor uw feedback. Doorgaans ontvangt u binnen 24 uur reactie van ons. Helaas kunnen wij geen e-mail met uw e-mailadres terugvinden in onze service mailboxen. Naar welk e-mailadres heeft u uw e-mail verstuurd? We helpen u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Team Profijt Wijn
Hoe de cava smaakt kan ik morgen maar weten dan ga ik een flesje kraken
22 August 2025
Myriam
Hamme
Vlotte bestelling en levering.
4 August 2025
Jazn
Goede prijs en kwaliteit en prima snelle bezorging
31 July 2025
Douwe
HAARLEM
Na diverse bestellingen bij Profijtwijn.nl kan ik alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben. Eenvoudig bestellen, nooit oponthoud en afspraken worden nagekomen. Recent wilde ik een speciale aanbieding gebruiken maar was op vakantie. Ik vroeg bij de bestelling op deze na de vakantie kon plaatsvinden en ook dit kwam in orde zonder enig probleem. Prima selectie, prima prijzen, kortom, een aanrader.
15 June 2025
Hans
Loenen aan de Vecht
Super snelle levering en hele goeie prijzen! Ik raad Profijtwijn aan iedereen aan :)
6 June 2025
Audrey
Riemst
Via de whatsapp klantenservice contact gehad over een grotere bestelling met cadeauverpakkingen. Snel reactie en vraag om wijnen te laten inpakken was mogelijk
6 June 2025
Steven
Zwolle
Bij Profijtwijn.nl zijn we gepassioneerd over het aanbieden van kwaliteitswijnen tegen betaalbare prijzen
Ons team, bestaande uit doorgewinterde wijnkenners, werkt onophoudelijk om de beste wijnen van over de hele wereld te ontdekken en deze direct aan u te leveren. Onze missie is om wijnliefhebbers te verbinden met wijnen die niet alleen hun smaakpapillen prikkelen, maar ook een verhaal vertellen over hun herkomst en makers.
Bij Profijtwijn.nl geloven we dat goede wijn toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan wijnen aan te bieden, van bekroonde vintage wijnen tot verborgen juweeltjes van kleinere wijngaarden, allemaal van de beste kwaliteit en in elke prijsklasse.
Verder streven wij naar een hoge klanttevredenheid. We bieden daarom niet alleen een gemakkelijke en veilige online winkelervaring, maar ook deskundig advies en persoonlijke aanbevelingen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte wijn voor een speciale gelegenheid, of gewoon iets nieuws wilt proberen, ons team staat klaar om u te helpen.
Grenenhout 6
2742 NV Waddinxveen