Aan de telefoon heel rustig en goed advies gekregen.

Prima voorlichting en snelle levering

Telefonisch werden mijn vragen prima beantwoord. De bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Supergoed advies, snelle levering, top!

Eerst gebeld om te overleggen, zeer deskundige en hee vriendelijke medewerker dacht mee, en legde de verschillende opties uit. Vervolgens mijn bestelling geplaatst, van verzending en bezorging keurig op de hoogte gehouden, en alles volgend afspraak geleverd! Kan iedereen dit bedrijf aanraden!

zeer snelle levering

hallo beste,de bestelling was zeer snel geleverd waarvoor dank. Heb dus een fietsbatterij die als reserve moet dienen en na een goede laadbeurt werk deze perfect en is de kapaciteit van mijn fiets verdubbeld Ik ben een zeer tevreden klant, groetjes Leon

Accu werd snel geleverd, opladen en daarna fijne kilometers! Contact gehad met de klantenservice over niet ontvangen factuur, fijn geholpen en het werd meteen gemaild. Al met al niets dan lof!

Hartstikke goed

Ik had een accu besteld voor mijn elektrische fiets en de volgende dag was hij er al

Alles prima

Duidelijke website, goede prijs en snelle verzending.

Fijn contact en snelle levering

Na de bestelling geen bevestiging via de mail ontvangen maar na telefonisch contact werd het snel opgepakt en de accu was als belooft dags daarna binnen.

Uistekende service, betrouwbaar, nemen de tijd om alles uit te leggen en een hele goeie prijs!

Helaas was mijn accu niet meer te repareren maar tegen een goede prijs kreeg ik een nieuwe geleverd. Service is uistekend en ik werd heel goed begeleid in het proces. Een adres waar je met vertrouwen kunt aankloppen!

prima service!

er was wat onduidelijkheid bij het plaatsen van de order vanwege een storing in het email systeem maar de levering verliep verder prima.

Maken waar wat ze beloven! Top!

Maken waar wat ze beloven! Top! Snelle levering!

Uitstekende service. Ook telefonisch goed geholpen.

UItstekend

Goede uitleg i.v.m. gebruik en onderhoud van de accu 750

Correcte service

Product voldoet aan de verwachtingen

Snelle er correcte levering, bedankt !

Ben zeer tevreden over de service en de zeer duidelijke webshop.

prima service

's Avonds besteld en 's anderendaags geleverd, en dit voor een betere prijs dan bij de fietsenmaker. Intussen al 3 keer opgeladen (en ontladen via het gebruik vd fiets). De reikwijdte is terug zoals toen de fiets initieel nieuw was.

Prima geregeld

Prima afgeleverd

Precies zoals beloofd

In de avond besteld, volgende middag in huis

Woensdag accu besteld en op donderdag in huis. Prima service.

Snel geleverd en beste prijs.

Toen wij voor ons fietstripje merkten dat een van onze accu’s het had begeven kwamen wij tussen alle woekerprijzen deze webshop tegen. De dag erna was de accu geleverd tegen een super prijs. Fietstrip geslaagd mmv fietsaccuspecialist.nl

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Een Bosch powertube accu besteld. Na het bestellen bleek dat PostNL niet op Koningsdag pakketten bezorgd. Omdat we op koningsdag nog op vakantie vertrokken direct contact opgenomen met de klantenservice. Evert stelde me gerust. Het afleveradres aangepast naar het adres van de camping waar de accu keurig op maandag werd bezorgd.

Erg netjes !!

De bestelde accu is snel en netjes geleverd , dus tot nu toe zijn we dik tevreden. Nu maar hopen dat hij het lang goed blijft doen. Trouwens tijdens het telefoongesprek - toen ik u belde- ben ik uiterst prettig te woord gestaan . Bedankt en goede zaken toegewenst , Luc. Smolders Maarheeze

goede afhandeling!!

Snelle levering !

prima geholpen

prima geholpen met de ombouw van een dummy accu amslod fiets naar volwaardige accu misschien niet aller goedkoopste adres wat vindbaar is maar wat ze afspreken klopt wel is het prijsverschil wel waard.

Hereplein 4

9711 GA Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!