Super snelle levering!

De accu werd de volgende ochtend al geleverd.

Prima en leuk contact met goede info.

Ik kon accu Stella fiets niet meer opladen dus nieuwe besteld. Uitleg welke opties er waren, accu snel geleverd. Bleek echter dat het niet de accu was maar de lader die niet meer werkte. Nieuwe lader besteld, en kon ook mijn eigen accu weer laden. Nieuw gekochte accu kon ik zonder probleem weer retourneren. Financiën werden weer terug gestoord. Prima service dus en goede info telefonisch.

Duidelijke uitleg en snelle levering, dus ... top

Prima uitleg om de juiste keuze te maken !

Heel erg goed

De batterij werd snel geleverd en past prima.

Snel geleverd, perfect artikel

Bosch accu besteld. Volgende dag in huis netjes verpakt. Erg blij mee Wel duurder dan andere websites, maar wel het juiste artikel geleverd gekregen (bij andere sites helaas niet)

Supersnel en goed passend

Mijn fietsaccu ging kapot, nieuwe besteld en de dag erna fietste ik alweer met een goed passende accu

Snelle levering en prima product.

De oplader voor mijn Gazelle Infinnity had het begeven en aangezien ik elke dag 25 kilometer woon - werkverkeer fiets had ik een snelle oplossing nodig. Woensdagmiddag een oplader besteld en de volgende dag al geleverd. Prima prijs en snelle service is zeer gewaardeerd!

Mijn ervaring is zeer positief

Ik werd door de telefoon heel goed geholpen om de juiste accu voor mijn Stelle Livorno te bestellen. Volgende dag is de accu bezorgd. deze site is een aanrader. Chris

Blij met mijn aankoop!

Na een online zoektocht naar een vervangende accu voor mijn Stella e-bike kreeg ik telefonisch deskundig advies en uitleg van een vriendelijke servicemedewerker van E-bikeaccuspecialist.

Het resultaat was enorm bedroevend.

Het slechte weer zorgde voor vertraging bij de bezorging maar dat viel gelukkig wel mee. Wat ik niet begrijp is dat Evert naar mij een accu opstuurt waarbij hij twijfelt of die wel past. Ik onnozel, probeerde hem te overtuigen daar de accu op de aangeboden lijst staat. Nadat ik het product ontvangen had bleek die veel groter dan het origineel. Ze paste niet in de slede op de fiets. Ben meteen gaan bellen en nadat Evert mij te woord had gestaan en vertelde dat het m'n eigen schuld was aangezien hij twijfelde maar omdat ik hem op die lijst gewezen had zegde hij me toe het probleem te zullen verhelpen. Ik moest maar wat foto's opsturen en dan zou hij diezelfde middag contact opnemen. Nadat ik vrijwel direct foto's had gestuurd heb ik niets mogen vernemen ! Behalve dan dat ik bij deze enquête m'n grieven kan uitten. Hij had ook kunnen vragen de maten op te nemen aangezien hij z'n twijfels daarover had, man met ervaring dacht ik nog. Maar ja, ik had, zoals gevraagd, van te voren al betaald en zit ik nu met de gebakken peren.. Mijn vraag is of het probleem is op te lossen door mij een passende slede te sturen of de oude orginele accu te reviseren. Ik had een 'gewone' fiets aangeschaft omdat de bromfiets er telkens mee ophield, ik moet nl drie maanden lang drie keer per week naar het ziekenhuis en op die gewone fiets lukt me dat niet meer. Zo'n electrische fiets leek mij de ultieme oplossing. Met vriendelijke groet, Hemmo

Goed geholpen!

Wij hadden een wat ouder model van een accu nodig en zijn daarbij zeer goed geholpen door de medewerker en de accu was de volgende dag in huis.

Zoals beloofd juiste timing

Zeer klantvriendelijk

Helaas paste de nieuwe accu niet op mijn fiets en er werd direct een retourlabel opgestuurd zodat ik hem kosteloos kon retourneren.

De levering is zoals ze zeggen de volgende dag, Komen hun afspraken na , vaak is dit anders, ik had nog een vraag dit heb ik via de telefoon gedaan geen 10 tot 20min in de wacht .Hij ziet er netjes uit , accu is vol , moet hem alleen uitproberen, zal ook wel lukken. Dus helemaal tevreden

Goede en snelle service.

Netjes op tijd geleverd. En het pakket ziet er goed uit.

100% betrouwbaar

snelle levering in schok absorberende verpakking. Sleutel van eerste oudere accu past op de nieuwe accu,

Ik was op zoek naar een bosch accu voor de fiets van mijn vrouw. na veel zoekwerk kwam ik uit bij E-bikeaccuspecialist en via de chat had ik wat vragen. Daarna gebeld door Evert en hij beantwoorde perfect mijn vragen dus overgegaan tot aankoop van een bosch powerpack 400 wh. Dag daarna al in de bus! Topservice jongens jullie maken het waar.

Geen goeie comunicatie

Heb en lader bestel is de verkeerde contact om de juiste kiezen met behulp van de winkel krijg maar 1 reactie en klaar

Uitstekende service!

Ik had een fietsaccu (Gazelle) die het plotseling niet meer deed. Opgestuurd en na enige tijd bleek er een mankement in de electronica te zitten dat niet meer reparabel was. Een nieuwe accu dan maar voor een mooie prijs. Ik ontving het pakket heel snel. Na uitpakken bleek er een grote scheur in te zitten. Foto ervan gemaakt en per e-mail verstuurd en direct daarna telefonisch contact opgenomen waarbij ik Evert aan de lijn kreeg. Vond het heel vervelend en stuurde zonder enige discussie een nieuwe naar mij met een terugstuurlabel voor de beschadigde accu. Mijn fiets doet het weer. Hulde voor de E-bikeaccuspecialist!

Super service,vriendelijk

Je belt ze op,vraagt advies,stuurt eventueel foto’s en krijgt zeer goed antwoord op je vraag. Zeer vriendelijk. Levering was ook super snel

Gewoon top.

Batterij om 17u besteld en de dag nadien geleverd door post NL.

Duidelijk info, juiste accu en snel levering

Ben door een medewerker goed geholpen. De dag na mijn bestelling heb ik de juiste accu ontvangen. Hij past perfect. Batterij is opgeladen en nu kan ik weer fietsen. Bedankt

Duidelijke info en snelle levering

Niet moeilijk om de juiste accu te vinden.

Ik wordt eerlijk behandeld

Goed contact gehad

Goede informatie en snelle levering

Nieuwe accu werkt perfect

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!