Geweldig goed geholpen

Mijn accu was stuk, op internet kwam ik E-bike acu specialist tegen. Je kan app met deze website, dus mijn probleem voorgelegd en foto's erbij van mijn oude accu. Werd de volgende dag gelijk terug gebeld, en kreeg goed advies en kon een accu bestellen, die was daar voorradig. De volgende dag had ik mijn nieuwe fiets accu inhuis en kon ik weer fietsen. Top bedrijf

Super goed geholpen door evert, vakkundig.

Deskundig vriendelijk ,geduld ,geholpen met de aanschaf van een accu

Snel geleverd.

Vandaag besteld morgen in huis,

Accu fiets was kapot snelle levering!

De levering niet top

Op jullie diensten is niets aan te melden , alleen problemen met Post NL komen niet op het gemeld adres aan onmiddelijk naar een leverings punt.

Snelle levering 'smiddags besteld de andere dag 'smorgens om half tien al geleverd.

Heel goed geholpen

Ik had een foutje gemaakt in de adressering accu retour . Na een telefoontje met Evert (medewerker) nog een keertje opgestuurd zonder bijkomende kosten. Helemaal blij met deze behandeling. Aanrader dit bedrijf.

Top servies

Service top! Website en bestelproces heel duidelijk, levering super snel. Ik had zelf de verkeerde batterij besteld (mijn fout), maar het retourproces was echt eenvoudig en duidelijk. Snelle afhandeling met regelmatige updates. Echt een aanrader!

Snelle levering duidelijke site

Accu voor mijn fiets besteld op een duidelijke site met een snelle levering. Zeer tevreden

We zijn fantastisch geholpen

Na telefonisch contact over een nieuwe accu perfect geholpen. We kregen een link toegestuurd waarna we zo konden bestellen en de volgende dag de accu in huis. Bedankt voor de hulp!!

Zeer professioneel en behulpzaam!

De klantenservice was perfect. Snelle en goede antwoorden. Bestelling gedaan en na 1 dag werd de accu (vervanger voor een Stella) geleverd. Hoewel wel sceptisch waren of deze accu compatible was, werkt hij prima! Niets dan lof voor dit bedrijf.

Site duidelijk

Prijs/ kwaliteit helemaal goed. Levering ook. Bedankt.

Korrekt

Is nog te vroeg om een volledige score te geven

Goede product

Goede prijs en goede kwaliteit ook heel snel geleverd

uitstekend

Vriendelijk, duidelijk, behulpzaam

Mijn accu laadde na 5 jaar niet meer op. Op internet vond ik heel veel aanbieders van nieuwe accu's. Bij dit bedrijf werd ik direct door de juiste man te woord gestaan. Duidelijk en professioneel. Op dinsdag bestelde ik de accu die de volgende ochtend keurig werd bezorg. Aanvullende vragen werden ook duidelijk beantwoord. Ik ben erg blij met mijn nieuwe accu.

Geweldig goed geholpen

Hele aardige man gesproken Evert dacht ik. Hij nam alle tijd voor mij en legde alles goed uit. Ik hoop dat ik er veel plezier van kan hebben. Mocht er iemand aan mij vragen dan zal ik jullie zeker aanbevelen. Bedankt.

Uitstekende service

Ik ben heel erg goed geholpen door Evert! Helaas was mijn accu gestolen door diefstal en de accu (voor mijn elektrische fiets) die ik wilde was niet meer verkrijgbaar in de shop. Er werd toen een alternatief voor mij gezocht en ik mocht hem voor een goede prijs hebben! Dank hiervoor!

Uiterst vriendelijk en behulpzaam! Goed meegedacht in de opties

Voor de zekerheid gebeld voor overleg, er is uiterst prettig meegedacht! Ik heb nu weer een goede accu die past bij mijn behoeften. De verzending was vlot, en zeer degelijk verpakt.

Snelle levering, duidelijkheid over levering en prima product

We waren op zoek naar een vervangende accu, deze snel gevonden op de site. Bestelling geplaatst en zoals aangegeven ook vlot geleverd. Top dus.

magnifiek

uitmuntend, snel kwaliteit

Prima site,snelle bezorging, accu doet het prima.

Helamaal goed.

Gewoon top !

Op woensdag de batterij besteld en op donderdag geleverd. Pure top service.

Prima bedrijf

Heel fijn en deskundig geholpen, telefonisch. Niks geen gehaast en prima uitleg. De volgende bestelling gaan wij zeker bij E-bike accu doen.

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!