Super goede, gezellige ervaring

Goed geholpen en een ontzettend leuk telefoongesprek. Met een glimlach op mijn gezicht opgehangen.

Accu Snel geleverd en doet het naar behoren

Nieuwe (imitatie) accu besteld voor mijn electrische Stella nantes fiets. Doet het weer super goed en binnen 2 dagen in huis. Heel blij mee weer. Scheelde mij de helft in vergelijking met een originele

Goede ervaring

Duidelijke website. Zeer vlotte aflevering. ‘‘s avonds 20.00uur besteld, volgende dag om 11.00 afgeleverd. Product conform de website.

Besteld en de volgende dag netjes bezorgd, ff opladen. Top!!

zeer voordelige prijs en prima service, vandaag besteld morgen geleverd. mvg Frank

Artikel was naar wens en voldeed aan beschrijving. Was netjes verpakt. Was daags na bestelling geleverd.

Onderstaande reviews spreken al boekdelen

maar ik wil die van mij graag toevoegen. De service, de begeleiding via account en whatsapp is meer dan goed. Gouden Evert maakt het maken van afspraken simpel, doordacht en snel. Mijn accu was snel weer terug, het resultaat moet ik nog even afwachten, maar als ik een aantal malen heb opgeladen kan ik waarschijnlijk meer vertellen. Dank! Paul van Houwelingen

Batterij volgende dag al in huis. Display geeft ruime actie radius aan. Dus zeer tevreden voor een mooie prijs.

prima service en makkelijke website

Ik moest een nieuwe lader voor een Bosch powerpack accu hebben, gemakkelijk gevonden en besteld voor een goede prijs. Ook de snelle levering was uitstekend.

Perfecte levering

Zeer snelle en correcte levering.

Echt top!

De accu is lekker licht en gaat goed in de fiets

Ik had een nieuwe accu nodig voor een Sparta Emotion c5. Deze was snel gevonden op de webshop voor een goede prijs. Duidelijke omschrijving. Na bestelling meteen bericht dat ie de volgende dag werd geleverd. Dit ging ook zonder problemen. De accu is nu opgeladen en doet het goed. Ik kan weer fietsen! Top ervaring.

Snel en goed beschermd geleverd.

De fietsaccu is snel en goed beschermd geleverd. Ben er heel blij mee. Groeten William

2 dagen na bestelling is batterij gearriveerd. De batterij past. Ben benieuwd hoeveel km ik kan fietsen

Voor mijn Batavus fiets hadden ze de accu op voorraad. Hij werd netjes de volgende dag geleverd en werkt fantastisch echt top!

Duidelijke en snelle afhandeling en levering.

Alles vlot verlopen. Hebben de batterij bij vrienden laten afleveren vermits wij in Spanje verblijven en zij begin mei naar hier komen. Het enige dat nog kan fout lopen is dat de batterij niet zou passen.

Goede service.

Goede service, ik werd gebeld ivm antwoord op mijn vraag met goede informatie. Snelle levering en accu voldoet tot nu toe. Aanrader dit bedrijf.

Snelle en goede leveringen Prijs niet verkeerd

snel en efficiënt

goede en snelle service

Top geholpen

Fijne klantenservice en helpen je waar nodig!

Prima geholpen.

Goed en vriendelijk advies gekregen voor een nieuwe accu. Vlot geleverd, dus een tevreden klant!

bonne mais je me suis trompé

je pensais avoir commander la bonne batterie, mais à la réception, il se fait que la batterie avait 4 broches alors que la mienne en comptait 6. donc impossible de la mettre, du coup, on l'a renvoyée le jeudi 26 Mars 2026 via Post NL en obtenant l'étiquette via votre site et en ayant payé les frais de port, depuis j'attend de vos nouvelles pour le remboursement. Bien à vous Dominique.

Snelle levering, goed product.

Snel bezorg, accu voldoet aan de beschrijving en functioneert goed.

Prima uitleg gekregen en snelle levering

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!