Snel, betaalbaar en betrouwbaar

Goede acculader tegen aantrekkelijke prijs binnen één dag geleverd

Fiets acculader op internet gevonden, besteld en bonnen 24 uur geleverd. Fijn dat dit zo snel kon. Je kunt immers niet zo lang met een fietsaccu.

Snel, top,

Snelle levering, mooie prijs, geen poespas, aanrader!

Snel en goed geïnformeerd over de oplader voor elektronische fiets dat ik nodig had. En de prijs ook goed bestelt en dag nadien had ik het al thuis geleverd.

Snel en correct

Deskundig, vriendelijk en to the point

Voor mijn 16 jaar oude Bosch accu hadden ze een prima vervanger, die binnen een dag geleverd kon worden. Mijn fiets rijdt nu weer als een zonnetje.

Slecht

Accu geeft niet aan wat ik al verbruikt heb

Goed uitleg snelle service!

Echt goed geholpen

Goed geholpen snelle levering alles werkt perfect.erg bedankt

goed geholpen

Na een verkeerd toegestuurde batterij voor mijn E-bike correct verder geholpen! Na een grondige bevraging bleek dat de gevraagde batterij in kwestie niet meer beschikbaar is! Evert heeft dit allemaal voor mij uitgezocht! En daardoor kreeg ik netjes het prijsverschil terug betaald! Dankjewel Evert! ps: de batterij doet t naar behoren!

Geen feedback op vragen

Probleem opgelost!! Vlotte afhandeling via telefonisch contact met medewerker die zelf enkele malen initiatief genomen heeft om contact op te nemen. Tip : misschien telefoonnummer op site laten voorafgaan door 00 31 voor buitenlandse bellers

Duidelijke website, vermelding klantenservice

Prima ervaring met kiezen accu, redelijke prijzen, makkelijk contact op te nemen, duidelijk vervolg bestelling, prima verpakt.

De afmeting is het zelfde maar de aansluiting past niet.

36V en 14ah waren nog thans gelijk. Incl.cinch adapter , is dat het kleine kabeltje van 5 cm lang?

duidelijk en een correcte bestelling

Heel goed overzicht van website en een snelle levering van mijn nieuwe fietsbatterij.

Top bedrijf

Ik ben super geholpen

Zeer attent en betrouwbaar

De statusupdate werkte niet naar behoren en na een belletje bleek dat mijn accu het wel gewoon deed en dat het aan de fiets zou liggen. Aan de telefoon werd ik goed geholpen. Kosteloos werd het weer retourneert en na een wissel van fiets, was er idd niks mis met de accu. "Ze" kunnen ons natuurlijk van alles wijsmaken, dus blij met dit attente bedrijf!

Vlotte afhandeling en uitleg over de kapotte oplader waarom hij niet wilde opladen. Zeer tevreden klant en de nieuwe Bafang accu.

Goede persoonlijke,en meedenkende service

Had geappt,over de accu,werd terug gebeld voór een specifieke vraag,daardoor nu een goede accu geleverd gekregen.

Super snel

Ik vind dat jullie super snel en keurig van te voren blijven klant te informeren. Zo bouwt u een goede vertrouw tussen uw bedrijf en klant. Top

Snelle service en uitstekende stevige verpakking

Zeer goede ervaring met bedrijf. Zal er meer gebruik van maken en ook anderen adviseren en naar dit bedrijf verwijzen.

Tel. advies gevraagd. Keurig geholpen. Order geplaatst, andere dag ontvangen.

Gesproken met 2 medewerkers. Door beiden heel vriendelijk geholpen. Hierop op 9 maart om 16.00 uur 2 accu's besteld en betaald. Op 10 maart om 11.00 uur accu's ontvangen. Stevige verpakking. Accu's uitgepakt en om 12.30 uur op fietsen geplaatst. Alles paste perfect. Hierna de accu's met d.m.v. de laders geheel opgeladen. Nu in afwachting van droog weer om de accu's uit te proberen. Hebben er alle vertrouwen in dat dit goed komt. Chapeau voor het bedrijf en zijn medewerkers, voor het advies en de snelheid van het afwerken van de order!!!!

Suppppper

Snelle en correcte service

Ik heb m'n accu net binnen, gelijk opgeladen en 23 kilometer gefietst vol gas, en er is 1 streepje leeg

Prima netjes geleverd

Ervaring goed

Via de mail contact gehad omdat we niet precies wisten welke accu we nodig hadden. Via de mail een link gehad welke we moesten hebben retourneren was ook mogelijk. Het paste dan zijn we blij mee. Dank voor de goede service

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!