Prima keuze om langere afstanden af te leggen

Ik ben heel blij met mijn nieuwe batterij. Ik heb 3 dagen ermee gefietst en bevalt prima. Ik hoef niet meer op te letten dat ik super zuinig moet omgaan en bang ben dat ik mijn bestemming niet haal. Dit was wel het geval met de oudere batterij. Kortom een prima keuze!

Medewerker heeft mijn goed geholpen

Nu de display en software is aangepast. Doet de e bike t weer . Dus nu hopen dat ik weer kan fietsen

Snelle levering en goed product

Ik heb de accu snel gekregen en hij werkt goed .

Perfect geholpen.

Zelden een bedrijf meegemaakt dat zijn afspraken nakomt van terugbellen tot goede en snelle levering. Chapeau voor dit bedrijf.

Betrouwbare website.

De info. over de fietsbatterij was zeer duidelijk en correct. De levertijd was inderdaad zoals aangegeven : de volgende dag.

Goed advies en een snelle leverins.

Supersnel

Maken echt waar volgende dag leveren, wel zo fijn als je fiets elke dag nodig hebt.

Batterij einde leven duur laat niet op.

Vlotte bediening, maar batterij op einde leven duur. Deze batterij wordt terug gestuurd.

Wat beloofd werd geleverd

Wat beloofd werd geleverd

Meer dan tevreden en snelle levering

Meer dan tevreden en snelle levering

Helemaal top!

Heel tevreden, product zoals omschreven. Snelle levering.

Komt afspraken na.

Bestelling volgens afspraak keurig geleverd.

snel geleverd

snel geleverd maar kwaliteit moet nog bewezen worden

Prima personeel

Ik had vragen over verschillende accu's prima uitleg gekregen en goed advies om de juiste keuze te maken . Accu online besteld andere dag binnen . Werkt prima.

Geen minpunten te vermelden over de levering.

Aanrader! De site geeft veel info over de producten en accessoires. Ook de tips voor installatie en gebruik zijn goed aanwezig.

Geweldig!!

Goed telefonisch contact gehad, zeer vriendelijk! Uiteindelijk besloten om de accu’s online te bestellen, volgende dag al in huis en ze passen (gelukkig) prima op onze e-bikes. We zijn zeer tevreden!

Voordelig en snel binnen

Eerst mijn fietsenmaker gevraagd of hij deze Sparta-Ion-accu wilde activeren op mijn fiets. Besteld en volgende dag, eind van de middag binnen. Opgeladen (was 6% bij binnenkomst). Dag erna naar fietsenmaker en accu geactiveerd. Rit gemaakt van 57 km en toen nog 7% over. Normaal bij afstand en turbo-instelling. Op Google Maps zie je alleen een voordeur van het bedrijf. Maar als het vlot, goed en voordelig wordt geleverd is dat niet belangrijk.

Prima accu

Accu voor de Flyer besteld en de volgende dag ontvangen prima pasvorm voor een nette prijs ze doen wat ze beloven.

Precies wat ik moest hebben

Accu gekocht voor de fiets.

Perfect!

Snelle verzending

Goede uitleg, snelle levering

Zeer goede uitleg aan de telefoon. Is belangrijk zeker bij een webshop. Ik ben een boomer dus heb graag mondelinge uitleg. Prima bedrijf, ga zo door!

Heel erg content!!!

Na 8 jaar stopte de accu van mijn man’s E-bike ermee, net tijdens onze vakantie. Met fiets zelf was niets mis en de fietsenmakers in de omgeving wilden heel graag een nieuwe fiets verkopen óf een dure accu. Met wat zoeken op internet kwamen we bij jullie terecht en met hulp van Evert durfden we het toch aan de accu te bestellen (nota bene voor minder dan de helft!) De volgende dag was het pakket al op de camping aangekomen en mijn man kon weer fietsen. Super geholpen door jullie!! Bedankt!

Vriendelijk,deskundig en snelle levering

Ik heb een 11 jaar oude fiets en dacht dat ik hiervoor geen accu meer kon kopen maar met de goede hulp van Evert is dit toch gelukt. Na overleg heb ik de accu s'avonds nog besteld en had hem de volgende dag al in huis.

Chapeau

Professioneel opgezet, site is duidelijk en aflevering de volgende dag. Chapeau.

Supersnel geleverd

De accu dient nog aangemeld te worden en dat gaan ze volgende week doen maar de levering was supersnel. Acuu was keurig verpakt en de prijs viel mij mee. Ik heb nu zelfs voor een iets zwaardere accu gekozen dan dat ik eerst had, Tot nu toe enorm tevreden!!!

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!