Heel fijn dat ik werd gebeld dat het juiste product niet op voorraad was.

Makkelijk bestelproces, snelle levering. Accu werkt super. Goede prijs kwaliteit

schandalig

heb battery besteld zou zaterdag geleverd worden omdat verkeerde int schap lagen kan gebeuren maar dan maandag niks nu dinsdag nog steeds niets hebben zelf het fatsoen niet om iets te laten weten of wel zie je dat we vandaag de battery hebben of stort het geld terug dit kan echt niet

Dit bedrijf komt telefonisch vriendelijk, deskundig en klantvriendelijk over.

Snel en goed

Snel geleverd en goede accu

Goede ervaring

Moest een nieuw accu hebben voor mijn fiets. De informatievoorziening was goed waardoor ik de juiste keuze kon maken. Ook een goede prijs in vergelijking met andere sites. Daarna een snelle levering.

Uitstekende prijs en service

Overzichtelijke webshop, de beste prijs die ik kon vinden en snel geleverd. In no time kon ik dus weer fietsen!

Super snel een top product

De accu is snel geleverd voor de fiets van mijn dochter. Ze gaat weer als een speer

Supersnelle verzending zelfs naar Belgie

Voor 18.00u besteld , dag nadien geleverd! Product 3th party accu Tbv Bosch e-bike Classis mooi goed passend en zelfs al opgeladen geleverd bravo!

met geduld en vakkundige kennis geholpen. met dank aan Evert.

Heel snel en fijn geholpen zodat ik zeker wist dat ik de juiste accu heb besteld

De website is heel duidelijk. De bestelling werd snel geleverd. Slechts 2 dagen na bestelling.

Pakje kwijt

Pakje kwijt door PostNL en nog geen reactie van de klantenservice... nog wachtende

Wat een geweldige service!

Als ik een 10 + kon geven had ik dat gedaan! Evert is echt een vakman die goed weet waar hij over praat! Hij heeft mij telefonisch zeer goed advies gegeven. De accu werd de volgende dag al keurig verpakt geleverd en werkt super!

Zeer goed, snelle levering

Werkt goed, binnen twee dagen geleverd. Uitstekend!

Wordt super goed geholpen door een heel vriendelijke man lang geleden dat ik zo goed en vriendelijk te woord ben geweest dank je wel daarvoor De volgende of mijn reserve accu bestel ik ook zeker bij jullie Vriendelijke groet Els

Snelle en accurate levering

Fijn dat de accu zo snel was geleverd. Ik had de verkeerde besteld, maar de terugzending was ook weer heel snel geregeld. Prima service dus!!

.Op woensdag mijn accu besteld en op vrijdag geleverd. Keurig verpakt en goed verzorgd. Heel tevreden met de aankoop

Door dat ik een wat oudere fiets heb en er zoveel soorten accu's zijn, wist ik niet zeker welke ik nodig had. De meneer aan de telefoon nam nog alle tijd om alles uit te leggen. Heel duidelijk en dacht ook mee zonder iets op te dringen. Echt heel fijn. Inmiddels kan ik weer heerlijk fietsen. Bedankt. Linda

Goede accu voor een goede prijs.

Hoog vermogen dus meer fietsplezier.

Geweldige support

Ik ben zojuist geholpen door Evert die rustig de tijd name en duidelijk wist welke accu bij mijn fiets past. Ook dacht hij nog even mee over exacte montage en ook mogelijk schade door de diefstal van mijn accu. Dit in flagrante tegenstelling tot een aandere fiets accu specialist die wel prominent bij Google verschijnt maar die meerdere dagen geen telefoon opneemt. Of zegt dat ie in gesprek is …ik geloof er geen barst van. Warm aanbevolen.

Slechte pakket verzorger

Het product is wat ik verwachtte. De levering door Post.nl is abominabel slecht. Geen Track en Tracé gekregen dus geen info over de levertijd. Daarom waren we niet thuis en is de kartonnen doos voor de deur in de regen neer gezet.

Goede service met een dag al binnen

Heel snel geleverd

Na een telefoontje voor verdere informatie inzake accu en lader, beide apparaten besteld. Dag later ontvangen. Accu helemaal opgeladen, duurde wel lang: 6 uur. Accu geplaatst en hij doet het prima. Verder geen ervaring, heb hem 2 dagen.

super dienstverling

ik had in minder dan 20 uur de gezochte accu voor mijn Stella Livorno in huis. Dat was echt snel. Het was goed verpakt zodat de accu niet zou beschadigen tijdens het vervoer. Een goede accu vinden voor mijn Stella Livorno was belangrijk omdat Stella nog maar gedeeltelijk functioneert. Hoe goed het Chinese merk is kan ik pas over een tijdje beoordelen maar het begin is heel goed. Dus: blij!!

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!