Snel

De ene dag besteld de andere dag geleverd.

Makkelijke website en snelle bezorging

Pas gisteren de accu gekregen dus nog niet veel ervaring

Door een fout bij de post.nl kwam mijn accu niet op de afgesproken dag. E-bike accu specialist heeft een nieuwe opgestuurd die de volgende dag geleverd werd. Vanochtend mijn eerste korte ritjes gemaakt en ik heb de indruk dat ik op een lage stand meer ondersteuning had

super

snelle levering, snel weer op pad

Heel betrouwbaar snelle levering en goede kwaliteit

Ben blij met de winkel waar kwaliteit geleverd wordt

Correct en snelle bezorging

Verrassend goed!

Geweldig goede informatie en supersnelle levering. Ontzettend klantvriendelijk en komen afspraken na. Dit bedrijf verdient een dikke 10!! Een absolute aanrader.

Geweldige service en supervriendelijk

Ik wou zeker zijn dat ik de juiste batterij kocht als vervanging voor mijn Koga E-Bike. Via de website was dit wel duidelijk, maar gezien het toch een investering betreft heb ik ook de chat geprobeerd. Ik kwam bij een fysieke contactperoon terecht die me excellent geholpen heeft.

top snelle levering en goedkoper

in de avond besteld de dag nadien aan huis geleverd dus super snel en goedkoper ook nog das mooie meegenomen

Op m'n vraag werd direct telefonisch gereageerd. Fijn geholpen door iemand die duidelijk wist waar hij het over had. Dezelfde dag nog besteld volgende dag geleverd. Ik fiets weer zonder problemen.

De accu is direct getest op de fiets, doet het prima.

Over ervaring is weinig te zeggen, aangezien te weinig met de fiets gereden is totnu toe.

Vlotte en goede service

ze doen wat ze zeggen top

Ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan door een zeer deskundige adviseur

Snel en goed!

Besteld en volgende dag binnen op servicepunt. Heldere site, duidelijke factuur en info omtrent eventueel retourneren. Complimenten.

Uitstekende en snelle service!

Keurig verpakt, na één dag in huis. Gewoon super tevreden!

Prima aan de telefoon te woord gestaan.

Boven verwachting!!

De snelheid van afhandeling van mijn bestelling en de onmiddelijke verzending daarvan, had tot resultaat dat ik ruim binnen 24 uur na het plaatsen van mijn bestelling, de accu thuis geleverd kreeg. Zeêr tevreden dus. Aanbevolen!!

Duidelijke site, snelle levering

Ik kon makkelijk vinden welke accu ik moest hebben. Goede prijs. En *s avonds besteld, de volgende dag geleverd.

Ik werd goed te woord gestaan en accu was volgende dag in huis top

Tevreden met de service

Prima! Snel, goed en vriendelijk!

Woensdag een fietsaccu besteld, donderdag geleverd! Ik had het verkeerde (vakantie)adres opgegeven en dit telefonisch geprobeerd te wijzigen en dat ging vlot en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Een absolute aanrader!

Snelle levering!

Na eerst telefonisch contact besluit genomen om te bestellen. Het artikel was veilig en keurig verpakt en snel geleverd. Top!

Heel goed.

s’avonds besteld en de volgende middag al bezorgd toppie.

Snelle levering en product als beschreven.

Website met uitstekende informatie. Snelle levering van het product voor een redelijke prijs. Accu nog te kort in bezit om er een oordeel over te geven wat gebruik op lange termijn betreft.

Fantastisch te woord gestaan Toppie !!!

Voor uitleg over een vervangende accu voor mijn Stella E-Bike eerst gechat met de medewerker Evert Daarna nog een telefoongesprek gehad en heeft hij alles prima uitgelegd Niets was te veel Daarvoor mijn Dank !!!

Goede accu en snel geleverd

Goede accu en snel geleverd

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!