Geldige service en kennis van zaken!

Als gevolg van een constructiefout, begaf mijn e-bike accu het binnen de garantietermijn kort voordat we op fietsvakantie wilden vertrekken. Omdat de accu niet voorradig was, moest de hulp ingeroepen worden van de importeur. Ook daar was de accu niet voorradig, dus moest er heel veel gebeld worden en moest hemel en aarde bewogen worden om op tijd een vervangende accu te krijgen. Niets was Evert te veel en ondanks mijn ongeduld, bleef hij telkens vriendelijk en behulpzaam. TOP!

Goed gegaan

Super snelle levering

Voldoet aan verwachting

Vlotte service. Vlugge levering. Met dank.

Goede prijs-kwaliteit producten.

Goed advies gekregen via Watt,s app.

Super goed geholpen..goed bereikbaar en het juiste product binnen 2 dagen..zeer tevreden..

uitstekend

Prijs prima vergeleken bij andere aanbieders en een goede bezorging volgens afspraak

Makkelijk besteld, snel geleverd, goed verpakt: Een tien!

Op maandag constateerden we dat de accu het niet goed meer deed. Op internet vonden we al gauw verschillende aanbieders waarvan E-bikeaccuspecialist.nl de goedkoopste was. Omdat ze op hun website de vervangende artikelnummers lieten zien, konden we eenvoudig verifiëren dat we de juiste accu hadden. We hebben direct besteld, en hadden de nieuwe accu in de originele verpakking binnen 24 uur in huis. Prima geregeld!

Was op zoek naar nieuwe Bafang accu voor mijn Amslod fiets van 6 jaar oud met 17000 km erop en vond hier de beste prijs en zonder leveringskosten. Ik ga er nog een bestellen voor de Amslod fiets van mijn vrouw.

Ik had wat vragen mbt accu en ben uiterst vriendelijk en deskundig telwoord gestaan. Levering snel en keurig!

Goede service, vlug antwoord op mijn WhatsApp vraag in verband met levering

Batterij in goede staat ontvangen. Niks op aan te merken.

Top bedrijf vriendelijk en behulpzaam

Omdat mijn bestelling niet op de verwachte dag binnen was heb ik een mailtje gestuurd. Werd direct gebeld met de uitleg. Alles van die dag lag in het sorteercentrum van post nl en was door drukte bij post nl niet verder gekomen. Het klopte want ook een bestelling bij bol was nog niet verwerkt en ook daar kreeg ik te horen dat het vertraagd was bij post nl. Nou het is allemaal goedgekomen en inderdaad op Hemelvaartsdag is het alsnog ontvangen, maar twee dagen laten dan gepland. Pakket super goed verpakt. En ook niet onbelangrijk een hele gunstige prijs. Hier koop in dus vaker.

Uitstekend advies en dito service

Gemaild zondagavond, maandagmorgen teruggebeld voor overleg en de batterij werd meteen opgestuurd

Perfecte bediening

Had hele goede ervaring

Prima service , vlug en correct geleverd , een dikke tien

Scherpe prijs en snelle levering

Uitstekend!

Perfecte accu

Snelle en goede levering van originele bosch accu

Top verkopers en goede informatieverstrekkers.

Top verkopers en goede informatieverstrekkers.

Verrassend

Had mijn twijfels of mijn accu wel stuk was. Kreeg een accu om te proberen en mocht hem terug brengen als bleek dat mijn fiets motor de veroorzaker van de problemen was. Bij anderen was dat niet mogelijk. Ook wouden ze in dat geval meedenken aan een oplossing. Dit bedrijf zet de klant centraal in plaats van snelle handel. Bedankt Jaap.

super tevreden snelle levering hartelijk dank

super

Besteld een Bosch Powerpack voor mijn E-bike, snelle levering en goed verpakt, tegen een redelijke prijs (Want E-bike accu's zijn erg prijzig)

Top bedrijf

Ik had een hele goede ervaring met dit bedrijf. Ik belde voor wat informatie over een nieuwe accu en ben enorm vriendelijk te woord gestaan en heb een duidelijke uitleg gekregen. Accu besteld en de volgende dag al geleverd.

Goede accu voor giede prijs

Snelle verzending

top service

ik was niet zeker of ik wel de juiste accu voor de oude e-bike van mijn vrouw kon bestellen. Dus even bellen en ik kreeg Evert aan de lijn. Die heeft mij zo verschrikkelijk goed geholpen, Ik heb uiteindelijk de juiste accu ontvangen en mijn vrouw kan weer heerlijk fietsen met de juiste ondersteuning. Top Evert en bedank e-bikeaccuspecialist.

Bestelling en levering verliepen vlekkeloos, batterij geplaatst op de fiets en rijden maar zalig? Bedankt E-bikeaccuspecialist, we kunnen weer al fietsent de zomer te gemoed

uitstekend

vriendelijk en goed mijn vragen beantwoord (telefonisch) en de nieuwe fiets accu de volgende dag al in huis. En bedankt voor de tips.

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!