Correcte en duidelijke info en snelle vlotte service

Vlekkeloos verlopen. Goede en duidelijke info op de website om de juiste keuze te maken en na bestelling heel vlotte en snelle verwerking en levering ; Top !

Prima ervaring

Ik ben eerst telefonisch heel goed geholpen door een medewerker. Zo kon ik de juiste accu bestellen voor mijn e bike. 1 dag later is hij al bij mij bezorgt. De accu doet het prima.

De accu past perfect in mijn Qwik-fiets. Dank u wel, ik beveel deze winkel van harte aan.

Heel slecht ik wacht nog steeds op mijn bezorging ik heb vrijdag bestel binnen 24 uur zou het vandaa

Ik ben sinds zaterdag aan het wachten voor mijn bezorging vandaag is dinsdag nog niks gekregen..jully zeiden volgende dag in dat moest zaterdag gebeuren maar heb niks nog niks dus zeer slechte ervaring

Heel tevreden

Snelle verzending Goede communicatie vooraf. Op vraag via WhatsApp snel duidelijk antwoord ontvangen.

Bestellen, 1 dag later in huis, opladen, aansluiten en fietsen maar...

We hebben 2 Stella Livorno fietsen waarvan 1 accu minder ging presteren. Bij E-bikeaccuspecialist een accu bij besteld en deze gaat mee als "reserve" bij onze lange fietstochten. Past prima op beide fietsen en zodoende fiets je met een gerust gevoel. Een echte aanrader dus!

hier een nieuwe oplader besteld omdat ze snelle levering beloven en dat hebben ze waar gemaakt en ook supersnelle reactie op vraag/opmerking via whatsupp

geweldig

Ik vond het geweldig ook met de chat van de medewerker goed geholpen goed uitleg zelfs nog een linck gestuurd en dat was meteen raak ik ben daarom heel goed geholpen aan een nieuwe accu voor mijn fiets goed geholpen door Evert

Supersnelle levering!!

Lege accu en lader stuk. Volgende dag al nieuwe lader in huis!!

Bafang fietsaccu

Zeer snelle en correcte levering. Goede degelijke verpakking. Prijs/kwaliteitverhouding dik in orde. Communicatie top.

heel goed

veel keus, snelle levering, goede prijs.

Product goede kwaliteit. Direct correct antwoord op mijn vraag. Levering zoals beloofd super snel

Vriendelijke deskundige support , er wordt meegedacht en een oplossing gevonden …

Sympathiek , deskundig en goede prijs kwaliteit

Super goed

Ik ben goed geholpen en goed te wordt staan en vriendelijke

Ik werd zo goed geholpen aan de telefoon, ik heb nog via WhatsApp een foto toegevoegd en het product werd binnen enkele dagen opgestuurd

Super snelle levering

Voor vragen, direct contact en tevreden antwoorden

Volgens het boekje....

Internet site duidelijk; oplader eenvoudig gevonden en besteld. Bestellen en afrekenen verliep soepel. de volgende dag afgeleverd. Aangesloten en alles werkt weer. In een woord geweldig.

Kleine prijs met grootse service.

Binnen 12 u antwoord op mijn vraag rond compatibiliteit van een fietsbatterij. Levering binnen 24u én volledig én correct, plug and Play!

Prima keuze om langere afstanden af te leggen

Ik ben heel blij met mijn nieuwe batterij. Ik heb 3 dagen ermee gefietst en bevalt prima. Ik hoef niet meer op te letten dat ik super zuinig moet omgaan en bang ben dat ik mijn bestemming niet haal. Dit was wel het geval met de oudere batterij. Kortom een prima keuze!

Medewerker heeft mijn goed geholpen

Nu de display en software is aangepast. Doet de e bike t weer . Dus nu hopen dat ik weer kan fietsen

Snelle levering en goed product

Ik heb de accu snel gekregen en hij werkt goed .

Perfect geholpen.

Zelden een bedrijf meegemaakt dat zijn afspraken nakomt van terugbellen tot goede en snelle levering. Chapeau voor dit bedrijf.

Betrouwbare website.

De info. over de fietsbatterij was zeer duidelijk en correct. De levertijd was inderdaad zoals aangegeven : de volgende dag.

Goed advies en een snelle leverins.

Supersnel

Maken echt waar volgende dag leveren, wel zo fijn als je fiets elke dag nodig hebt.

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!