Score is 8

Ik had de verkeerde accu besteld. De klantenservice heeft het voor mij opgelost zonder dat het mij extra geld heeft gekost. Erg fijne en behulpzame klantenservice.

Score is 10

Ik heb op aanraden van de klantenservice een originele Bosch accu gekocht. Een vervangende accu zou waarschijnlijk niet passen. Ben er blij mee.

Score is 8

Doen wat ze beloven. Snelle levering en goed verpakt.

Score is 10

Ik heb de accu savonds besteld en werd de volgende ochtend om 1000 uur geleverd. Goede service. En de accu werkt perfect. Als vanouds.

Score is 10

Ben erg tevreden over de service. Accu werd snel bezorgd en we werden een paar dagen later gebeld of alles naar wens was. Erg attent. Ik kan ze aanbevelen.

Score is 10

Ik heb een vervangende Gazelle accu gekocht. Ben er heel tevreden meer. En een stuk goedkoper.

Score is 10

Leuk contact met de klantenservice en deskundig. Samen mijn accu uitgezocht. Was heel prettig.

Score is 10

Accu was op de website eenvoudig te vinden en werd snel geleverd.

Score is 10

De klantenservice heeft echt veel moeite gedaan om een passende accu te vinden. De accu past perfect en werd snel geleverd.

Score is 10

Bestellen ging heel gemakkelijk en de accu werd snel bezorgd. Goede service!

Score is 10

De accu werd de dag na mijn bestelling bezorgd. Was goed verpakt. En de accu doet het perfect. Inmiddels 85 kilometer gereden en de accu geeft nog 50% aan.

Score is 10

Goed geholpen en snel geleverd.

Score is 10

Accu werd snel geleverd. Werd op de hoogte gehouden van het aflevermoment.

Score is 10

Fijn contact met de klantenservice. Zeer deskundig. Heb hierdoor de juiste BMZ accu besteld. En werd de volgende dag geleverd. Top!

Score is 8

Accu was goed verpakt en snel geleverd. Prima service.

Score is 10

Accu werd snel geleverd en konden de fiets meenemen op vakantie.

Score is 10

Leuk om met een naamgenoot te spreken. Ben erg goed geholpen. En zoals beloofd, was de accu de volgende dag al in huis. Nogmaals dank.

Score is 10

Deskundige klantenservice. Fijn geholpen. De accu werd de volgende dag al geleverd.

Score is 10

Contact gehad met de klantenservice. Het advies was een Bafang 750. Ik fiets ruim 150 kilometer met een opgeladen accu. Ben er erg blij mee. En de levering was supersnel. Nogmaals dank.

Score is 10

Snel geleverd voor een goede prijs.

Score is 8

Het werd tijd voor een nieuwe accu want ik fiets nu zeker 100km zonder problemen.

Score is 8

Ben zeer goed geholpen. En de accu werd de volgende dag geleverd.

Score is 10

Prima service en snel geleverd.

Score is 10

Accu werd snel geleverd. Achteraf nog gebeld door de klantenservice. Heel attent. Kom je zelden tegen.

Score is 10

Echt goed geholpen door een deskundige klantenservice. Uiteindelijk gekozen voor een nieuwe accu in plaats van reviseren. Accu werd ook snel geleverd.

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!