Score is 8

Snelle levering. Accu was zeer goed verpakt.

Score is 10

Op maandagavond een nieuwe Bosch accu besteld en dinsdagmorgen bezorgd. Super service! Ben blij met mijn nieuwe accu! Dank jullie wel!

Score is 8

Goede service en snelle levering. Een aanrader.

Score is 10

Eindelijk een webshop waar de telefoon wordt beantwoord. Prima geholpen. De accu werd de volgende dag al bezorgd. Hier wordt je als klant blij van.

Score is 10

Twee nieuwe Bafang accus gekocht. Snel geleverd. Werken prima.

Score is 10

Uitstekende service en een goede prijs. Snelle levering. Geen gedoe maar een snelle oplossing. Ik ga jullie zeker aanbevelen. Nogmaals dank.

Score is 10

Ik dacht door een domme fout van mijzelf een nieuwe accu te moeten kopen. Gelukkig hoefde de accu alleen gerapareerd worden. Geweldig advies gekregen en zeer snel geholpen. Een hele fijne ebike accu specialist.

Score is 10

Deskundige service en snelle levering

Score is 10

Een nieuwe accu voor een elektrische fiets is geen goedkope grap. En het prijsverschil met mijn eigen fietsenmaker was enorm. Heb daarom mijn nieuwe accu bij Ebikeaccuspecialist.nl gekocht. Scheelt ruim dertig procent. En hij werd de volgende dag geleverd. Bij de fietsenmaker zou het drie weken duren. Ik fiets weer lekker op mijn elektrische fiets. Ben erg tevreden.

Score is 8

Alles snel geleverd en een deskundige klantenservice

Goede en snelle service

Score is 10

Service goed. Prijs goed en snel geleverd. Bedankt. Er gaat niets boven Groningen.

Score is 10

Goed advies van de klantenservice. Accu werd snel geleverd en was goed verpakt.

Score is 10

Ben blij met mijn nieuwe originele Bosch accu. Scheelt ruim 200,00 bij mijn lokale fietsenmaker. Het contact met de klantenservice was uiterst prettig.

Score is 8

Blij met de geleverde service. Ben deskundig geholpen en de accu werd de volgende dag al geleverd.

Score is 8

Goed geholpen. Accu werd snel geleverd.

Score is 6

Accu bleek bij de buren te liggen.

Score is 8

Lang gezocht naar een BMZ fietsaccu. Goed geholpen en snelle levering.

Score is 10

Fijn geholpen. Accu werd snel geleverd.

Score is 6

Op de site stond de accu op voorraad, maar helaas bleek dit niet het geval. Kreeg wel de volgende mijn geld op mijn rekening teruggestort.

Score is 10

Zeer goede service. Savonds besteld, volgende ochtend al geleverd. Ben erg blij met met nieuwe Bafang accu.

Score is 10

Vooraf contact gehad met de klantenservice. Even een paar fotos van mijn oude accu opgestuurd en ze wisten precies welke accu ik nodig had. Erg tevreden met mijn aankoop.

Score is 8

Snelle levering en goed verpakt.

Score is 10

Ben erg blij met mijn nieuwe Bafang 750Wh. Goed contact met de service afdeling. Accu werd ook snel geleverd.

Doen wat ze beloven.

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!