Uitstekend advies gekregen en direct de volgende dag nieuwe accu ontvangen.

Heel goed advies gekregen met vriendelijke toon en heel snelle bezorging van nieuwe accu.

Vlotte levering

...

Geweldige service en snelheid!

Door diefstal van de accu van mijn fiets had ik snel een nieuwe nodig. Gebeld voor advies en werd vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Direct bestelling geplaatst en binnen 1 werkdag was de nieuwe accu in huis. Helemaal blij met hoe dit gelopen is.

Meedenken en zeer klantvriendelijk

We zochten een accu waarvan we het type niet wisten, omdat deze gestolen was. Meneer dacht actief mee en zocht naar oplossingen, zodat we op de juiste accu uitkwamen. Snel geleverd en zeer klantvriendelijk!

prima afhandeling van mijn bestelling

binnen een dag had ik mijn bestelling bij mij thuis

Heel blij mee, goed en normale prijs.

Twee E-bikes en al 3 keer een defecte accu. Bij Stella gewoon de dubbele prijs. Nu twee keer bij E-bike accu specialist besteld, en zeer tevreden. Blij met 3 jaar garantie, dat geeft ook rust in de tent. Snel geleverd, maar helaas heeft post.nl twee keer de bezorging verplaatst, dat is wel jammer. A

Goed produkt snel geleverd

Goed produkt, duidelijke website, snel geleverd

Fijn, accuraat en zeer behulpzaam

Prettig en snel geholpen met een deskundig advies.

Uitstekende service!!

Ben zeer tevreden. Zeer vriendelijk goede service. Het was moeilijk om een batterij te vinden voor mijn e- bike .Maar ze hebben hun best te doen om er 1 te vinden en ze past.

Heel veel assortiment, snelle levering

Duidelijke beschrijvingen, snelle levering.

moest er toch nog achteraan bellen omdat ik niets hoorde. maar daarna snel en goedgeholpen.

rien à redire, tout est impeccable

Site facile d'utilisation , livraison en temps et heure, emballage parfait

vlotte levering

Tevreden over de batterij en de vlekkeloze levering

Gewoon simpel besteld, snel bezorgd, goed product.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, gewoon prima gegaan

Goede ervaring

Snelle en nette service!!!

Tijdig de bestelling geplaatst en inderdaad de volgende dag werd de accu bezorgd.

Prima levering.

Na mijn bestelling een zeer snelle levering en een iets andere uitvoering ik bedoel waar het oplaadpunt en de sleutels zitten past het perfect en de prijs was ook oke.

Snel Verzonden

Fijne website

accurate reactie en verzending

geen

Alles volgens afspraak. Prima bedrijf.

De accu werkt gelijk op mijn fiets

Goede keuze gemaakt, de accu werkt goed en de fiets ondersteuning is ook krachtiger.

Zoals het moet zijn

Levering zeer snel en fietsbatterij conform de fiets. Niets op aan te merken!

Deskundig en snel

Vragen werden via WhatsApp vrijwel direct beantwoord. Snelle levering.

Goede communicatie, denken op alle fronten mee. Snelle verzending van een goed product.

Perfecte communicatie

Gelijk na inlevering telefonisch contact gehad. Dit was heel prettig en goed overleg samen. Overal over meedenken en zorgen voor perfecte oplossing.

Hereplein 4

9711 GA Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!