Zeer servicegericht en denken goed mee.

Erg plezierig en deskundig contact. Er werd gezocht naar een maatwerkoossing.

Heel aangekomen

Product is heel aangekomen staat nu aan de oplader

schitterend

Er was onduidelijkheid over de productie datum van de batterij. Evert heeft contact opgenomen met Bosch en het antwoord was zeer afdoende. Ik heb een zeer recente batterij ontvangen aan een zeer goede prijs. Nogmaals bedankt Evert. Groeten, Gilbert

echt geweldig geholpen

klantvriendelijk, duidelijk, goeie prijs. grote klasse

Groot aanbod en snel zorgvuldig bezorgd

Ik was blij de goede fiets accu nog te kunnen vinden, goede prijs en heel zorgvuldig verpakt en snel bezorgd!

Snelle en goede service

Door een misverstand was er even een probleem met de facturatie, maar dit werd vlot en deskundig rechtgezet, waarvoor dank.

super service

snel en op een prettige manier geholpen met mijn vraag aan de telefoon en snelle levering van de accu plus lader (1 dag later)

Ok

Vandaag batterij ontvangen maar nog niet kunnen testen luc Daarom 2.5 sterren wat er 5 kunnen worden na het testen

Snelle en correcte levering

Goede service,snelle levering

Opnieuw snelle service

In de zomer had ik voor de e-bike van mijn dochter een nieuwe accu nodig. Toen ben ik goed geholpen via de telefoon en de app. Nu had ik een nieuwe acculader nodig. Net als vorige keer een snelle en correcte levering gehad.

Fantastiche kwaliteit en service

Ik ben helaas een slachtoffer geweest van diefstal van mijn accu net nadat Stella Fietsen falliet was verklaard. Met moeite heb ik gezocht naar vervangd accu en had een ander bedrijf hierover benaderd. Daar is het, door een magazijn fout, niet goed gegaan. Bij verder zoeken trof ik hun website en sprak een medewerker over mijn plicht. Zij hebben goed geluisterd en nagelopen met mij over welk accu geschrikt is voor mijn fiets wat onduidelijk was bij de vorige bedrijf. Ik heb hierbij eindelijk weer een werkend fiets en kan met genot comfortable fietsen

Goede snelle service

Goede snelle service en antwoord snel en duidelijk via de app

Bij het bellen voor informatie erg prettig geholpen. Duidelijk en een prettig gesprek met de medewerker.

Snel

Snelle verzending en voordelig

Overduidelijke site en snel geleverd.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

geweldig

Eerst op de side gekeken en toch maar even gebeld voor informatie, blij dat ik dat gedaan heb, want kreeg goed advies van Evert om toch een wat hoger Ampere te nemen

Goede uitleg over mijn vragen

Snelle levering van de accu, vriendelijk en deskundig geholpen door Evert

prima levering, batterij E bike perfekt en veilig verpakt.

eerste maal dat ik bij jullie een aankoop doe en alles perfekt verlopen

Zeer goede en vriendelijke uitleg en info via telefoon en snelle levering , kom je nog zelden tegen.

Snelle levering en accu past perfect

Goede en snelle levering Zeer tevreden

Kwam alle afspraken na

Binnen 1 dag mijn bestelde accu gekregen.

Prima, snelle levering

Mijn ervaring is prima. Helaas verkeerde artikel besteld en inmiddels geretourneerd.

heel goede communicatie

De bestelde accu arriveerde snel en goed verpakt. Verbazend was de zeer goede en informatieve communicatie via email

Hereplein 4

9711 GA Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!