Topservice en zeer snelle levering

Accu's zeer snel geleverd. Na telefoontje direct een nieuwe factuur ontvangen met juiste tenaamstelling.

Doet wat het belooft.

Keurig binnen de beloofde termijn geleverd.

Zeer deskundige uitleg. Snelle service.

Netjes en goed

Goede service en levering

Vertrouwd en prima communicatie

Mijn ervaring is top. Na een snelle levering van een nieuwe accu met oplader voor m'n e-bike, kwam ik er snel achter dat de oplader defect was. Dit kan helaas gebeuren. Na een heldere communicatie met Evert, is meteen dezelfde avond nog een nieuwe oplader opgestuurd. Deze deed gelukkig gewoon waar hij voor ontworpen was. Ben heel erg blij met dit alles, maar vooral content met de manier waarop de leverancier het probleem snel en vakkundig heeft opgepakt. Zo kan het dus ook. Niets meer dan lof. Evert, bedankt!

Goed, zo als belooft en snel thuis !

de dag later gelevert, goed passende battery ,ik kan weer bollen ,Bedankt !

Snel geleverd en uitstekend verpakt

prima service en kennis van zaken

Had accu op hun site gevonden. Had twijfel of het de goede was. Met hen gebeld. Hieruit kwam naar voren dat ik naar de verkeerde accu zat te kijken. Zij wisten gelijk welke ik wel moest hebben. Prima

In één woord: geweldig!

Ontzettend goed door Evert geholpen. Zijn uitleg getuigd ervan kennis van zaken te hebben. Met alle vertrouwen in zijn deskundigheid geadviseerde accu besteld. Binnen een dag bezorgd. Vandaag eerste rondje gereden. Accu erin en rijden maar! Kortom: met al deze ervaringen ben ik een dik tevreden klant.

Goed product snel geleverd

Voor mijn al 20 jaar oude e-bike de perfecte accu gevonden en deze de volgende dag al kunnen gebruiken! Top

Snelle levering, uitvoerige beschrijving product.

Dit bedrijf is zeker aan te raden. Uitvoerige beschrijving van product. Daarnaast een super snelle levering. Batterij besteld voor 10 jaar oude E-bike, nu kan ik er weer 10 jaar tegen.

zeer goed

Nieuwe batterij voor de e-bike besteld, keurig de volgende dag afgeleverd en we kunnen weer lekker fietsen

De accu’s zin prime

De accu ‘s zijn in prima conditie door mijn opgehaald. Ze zijn door PostNl in een publieke ruimte achtergelaten je ziet een paar uur later een mail met het bericht uw pakket is bezorgd, NEE dus staat in entree hal die voor iedereen toegankelijk is. Is dit afleveren van een pakket ter waarde van € 600,- . Dit is al de 2e dag op rij dat PostNl dit flikt. Lijkt mij beter dat jullie een andere bezorg dienst nemen!!!!!

Prima webshop, en niet duur

Het was de keuze, of een nieuwe fiets of een nieuwe accu in de stella. Heb nu nog meer capaciteit als de oude accu. De fiets kan weer jaren mee.

geweldig

een duidelijke website, goede productomschrijving en razendsnelle levering..... en dan ook nog voor een scherpe prijs.

Snel en goed

De door mij bestelde accu werd de volgende dag volgens afspraak geleverd.

Duidelijke website, de juiste informatie, snelle levering. Ik ben heel tevreden.

Ze doen wat ze beloven!

Snel geholpen. Goede website, snelle verzending, goede kwaliteit accu. Kortom uitstekend ervaring.

Goed product, levering op tijd

Extra oplaadbare accu voor elektrische fiets bij lange ritten met meerdere personen en fietsen zijn handig voor het gebruik onderling.

niet duur en goede snelle levering engoed verpakt

Goede voorlichting en snelle levering

Uit twijfel contact gezocht mbt combinatie fiets en te bestellen accu. Duidelijk antwoord op mijn vragen. Na bestelling snelle levering. Zeer tevreden.actieradius nieuwe accu 25% meer kilometers.

goede en hele snelle service

snelle levering en fiets doet het weer heel goed

Geweldig geholpen !!

Nadat ik de accu besteld had .Werdt het pakket geweigerd door een fout van mij door het pakketpunt. Hier heb ik over gebeld met jullie klantenservice, de accu is gelijk de zelfde dag opnieuw verzonden. Dit noem ik SERVICE met hoofdletters. Nogmaals bedankt

vlotte levering

vandaag besteld en morgen geleverd wordt inderdaad waargemaakt en dat tegen acceptabele prijzen, kortom een aanrader

Gekregen wat ik gevraagd heb

Goede website duidelijk overzicht. Gleverd zoals aangegeven en netjes. Fiets accu erin en rijden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Osloweg 137E

9723 BK Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!