Vloote levering van goed product.

Goed.

Goed advies gekregen voor vervanging verouderde accu

Van Evert goed advies gekregen voor het vervangen van een verouderde accu. Nieuwe accu past en werkt perfect in de Stella fiets.

Snel geleverd, perfect verpakt.

Inderdaad binnen 1 werkdag geleverd. En zeer solide verpakt.

Uitstekende opvolging

Een snelle en persoonlijke service ook al liep het twee keer fout door missingen door derden. Correcte en vriendelijk communicatie.

excellent

I ordered the battery and it was delivered the next day. It works perfectly./ I am a very happy customer

Ook echt op de valreep s'avonds 20:55 besteld. Volgende dag in huis. Kan weer fietsen met ondersteuning. Super gegaan dus

Snel en goed

Binnen een dag bezorgd

Na 17 besteld en om 2u45 de dag erop geleverd!!!

geweldig

heel goed contact gehad voor ik ging bestellen want er zijn zoveel verschillende soorten e-bikes en daarmee gelijk zoveel verschillende accu's dus ik aarzelde een beetje of k wel de goeie had uitgezocht. Er werd verzocht foto te sturen waarna ik de bestelling deed. Bijzonder snel werd ie bezorgd, ik verwachtte m pas 2 of 3 dagen later. Is de goede accu, werkt ook fantastisch. Bedankt !

Heel gemakkelijk.

Accu makkelijk te vinden en werkt goed. Helaas geen Bosch zoals besteld maar een merkloze die wel van Bosch komt en minstens zo goed moet zijn. Dit komt omdat bij de bezorger een lading accu’s “kwijtgeraakt” zijn, en niet weer boven water gekomen zijn. Ik ben gebeld door een medewerker van E bike spec. en die heeft me keurig netjes uitgelegd hoe eea gegaan is. Ik ben tevreden met de uitleg en vind ‘t een prima oplossing. Of de accu minstens zo goed is moet de tijd gaan uitwijzen. Maar van mij krijgt E Bike een dikke prima.

Snelle en correcte behandeling van mijn order. Faire prijs en uitsteke de timing!

Keurig telefonisch te woord gestaan. Verzending accu prima te volgen.

Binnen een dag geleverd. Goed ingepakt.

Heel goed geholpen.

Gelijk een telefonische reactie na mijn vraag via whattsapp. Een heel vriendelijke heer die me te woord stond. 9

Hele snelle levering. Overzichtelijk en correct

Zoals hierboven beschreven

Heel tevreden

De oplader werd keurig en snel geleverd

Goede prijs en snelle levering

Alles zoals beloofd.

accu werktte niet na plaatsen op mijn fiets

De accu had een software update nodig. Na deze update ok maar ik had de accu graag geupdated ontvangen

Perfecte service

Wat wat onduidelijk over het verzenden Maar werd zeer klantvriendelijk opgelost Top

Goede accu en prima verpakt

Prima levering

Top accu snelle levering

Goede accu mijn fiets doet het weer prima. Volgende dag geleverd was ook erg fijn

Heel goed geholpen

Via app contact gehad. Hij was erg dirnstverlenend. Hij heeft zelfs gebeld ivm de accu welke goed is en welk type het moest zijn. Na dat ik de bestelling had geplaatst was de accu binnn 3 dagen binnen

Goede uitleg

Hereplein 4

9711 GA Groningen

Over E-bikeaccuspecialist.nl

E-bikeaccuspecialist is dé specialist op het gebied van accu's en accessoires. Wij denken mee met de klant, adviseren waar nodig en zorgen voor een constante service. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van e-bike accu's en laders en voeren zelf ook de reparaties uit. Zo weten wij én de klant dat het altijd goed zit. Als enthousiastelingen van e-bikes weten wij hoe frustrerend het kan zijn om met een kapotte e-bike accu rond te fietsen. Omdat een nieuwe e-bike een forse investering is doen wij ons best om de beste prijs op de markt te hanteren. Ons aanbod zorgt er daarom ook voor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt! Heeft u vragen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar!