Eindelijk weer heerlijk slapen..

De mat gekocht voor onder mijn matras. Veel last van pijn in mijn heup. Onder mijn matras gelegd en het is net of ik een nieuw matras heb. Ik slaap weer heerlijk en de pijn is zo goed als weg. Een aanrader dus....

Heb je product gekocht komt er binnenkort een versie 2.0

Nadat ik product ontvangen stond deze erg naar chemisch middel. En opeens krijg ik na het ontvangen te hebben ook een melding dat er een nieuwe versie komt. Dus beter terug sturen of wachten tot er meer duidelijkheid komt wat verschil is met 1.0 en 2.0

Merkte vanaf dag 1dat mijn nek-en schouderpijn sterk verminderd was! Geweldig matje!

Perfect!!

Best even getwijfeld voordat ik tot aanschaf besloot... Inmiddels sinds ik het product in huis heb géén rugklachten meer!!! Geen loze belofte maar echt een product dat doet wat het belooft!! Ik kan niet anders dan enthousiast zijn ! Blij met mijn aankoop, een aanrader!!!

Ik slaap sinds 1,5 week op de basic sleep en ik moet zeggen ik slaap heerlijk. Geen pijn in mijn heup.

Ik heb hem gekocht voor me moeder. Ze heeft ****** en is helaas uitbehandeld. Over haar hele lichaam heeft ze pijn. Vooral haar stuitje en heup. Nou heb ik zelf ook een basis sleep dus dacht misschien help dit voor haar ook. Nou na 2 nachten heeft ze veel minder pijn. Dus hierdoor hoeft de morfine ook niet verhoogd te worden. Dus super fijn.

Lichtelijk sceptisch maar verkocht

Voor de tijd rug en been klachten en na 1 nacht al zoveelinder pijn, durfde het niet te geloven. Maar ook na een week zijn mijn klachten bijna weg. Zoveel beter qua slaap en pijn

Even wennen

Na 4 dagen de Basiq Support tussen topper en matras te hebben gehad, toch onder het matras gelegd, dit bevalt ons beiden beter. We slapen nu beiden fijner en beter. Dus ieder zijn eigen keuze, deze keuze is voor ons comfortabeler.

Bijzonder

Ik wilde het wel eens proberen, nadat ik goede reviews had gelezen. Zou zo’n dun matje nou inderdaad verschil maken?? Nou..het klopt! Het matje zorgt voor een stevigheid waardoor ik beter slaap en zonder pijn in mijn heup wakker wordt. Ik vind het een aanrader!

Na 1 nacht geen pijn meer in de heupen echt een aanrader

Verrassend goed.

Niet verwacht maar echt geen pijn in de rug en heup meer.

Heerlijk geslapen ,vanaf de eerste nacht .Nu veel beter uitgerust ,zonder rugpijn/schouder pijn n nieuwe dag begonnen. Helemaal TOP

Al maanden erge rugklachten als ik uit bed kwam. Voor dat we nieuwe topper gingen kopen zag mijn vrouw jullie advertentie. Ik dacht niet geschoten is altijd mis.... Eerste nacht had ik andere pijn maar dat kwam omdat het matje niet op de goede plek lag. Nu naar 2 weken gebruik heb ik geen pijn meer en ben goed uitgerust als ik wakker wordt

Grote verbetering

Je merkt heel goed verschil,kuil is weg en lighouding is verbeterd.

Netjes en alles keurig geleverd

Snelle levering.

Geen kuil meer. Welterusten!!

De Basiq Support is een topper

Ons merk matras is pas 3 jaar oud en ligt voor geen meter. Iedere ochtend stond ik met pijn in de rug op waar ik de hele dag last van had. Maar “even” een nieuw matras kopen zit er financieel niet in. Op sociale media zag ik steeds de advertentie van Basiq Sleep voorbij komen. Ik vroeg mij af hoe dit “matje” de oplossing kon zijn. Het leek voor mij eerder een stoelkussen. Nou àlles behalve dat, wat een oplossing is deze Basiq support, na wat research de Basiq support besteld. Deze was de volgende dag al in huis. Ik heb deze gelijk onder de topper gelegd. Het verschil was meteen voelbaar. Toen ik ‘s avonds in bed stapte wist ik niet wat ik meemaakte, wat een verschil. Ik heb de Support inmiddels een paar weken en slaap als een blok. De rugklachten zijn gewoon weg. Ik kan iedereen de Basiq Sleep aanraden. Ik heb iig nog meer op mijn verlanglijstje staan om bij Basiq Sleep te kopen. AANRADER!!!

Zoooo lekker geslapen

Geen last meer van kuil in matras, we kunnen weer een paar jaar lekker slapen

Ben nog niet van mijn pijn af

Ik voel wel een verandering, maar ik ben nog niet van mijn pijn af

Al veel minder rugklachten na 1 week. Goed ter ondersteuning en ligt prima. Blij mee.

Als oud beddenspecialiste dacht ik dat dit niet zou werken. De 30 dagen slaapgarantie gaf mij de doorslag om het te proberen, en ik verbaasde mij er over dat het echt werkt. Tussen mijn schotelbodem en mij n tempur matras. Je voelt echt het verschil. Nu sta ik weer op zonder mijn rugklachten. In een woord top!

Niet wat wij zochten

Al vrij snel kwamen wij erachter dat dit niet was waar wij op zoek naar waren. Wat ook opviel was de intense chemische geur van de matjes dus even laten luchten voor gebruik zou ik aanbevelen. Verder prima product. Het retourproces verliep zeer soepel niks op aan te merken. De levering verliep wat moeizamer en niet binnen de beloofde dag. Zondag besteld vrijdag in huis.

Eerst wennen maar nu tevreden.

De eerste avond, na het plaatsen van de basiq sleep onder mijn topper ( geen kuil ), heb ik het halverwege de nacht er weer weggehaald. Ik kon er niet op liggen. Voelde te hard. De volgende avond toch maar weer geplaatst. Geen problemen meer. Ik ben er blij mee. Nu meer steun laag in de rug. Het ligt gewoon prettig. Per mail wordt duidelijk uitgelegd waar je de basiq sleep moet plaatsen. Snel geleverd.

Eindelijk lekker slapen

Eerst 1 besteld om te kijken of het werkt. Mijn man is zeer tevreden na een paar nachten zonder pijn doorslapen en ik heb er 1 nacht op gelegen en was ook tevreden. Nu dus toch ook maar voor mijzelf besteld.

Geeft stevigheid op juiste plek

Extra ondersteuning voor de rug en alleen waar bedoeld is, fijn.

Jan de Vriesstraat 6

5087 LP Diessen

Over Basiq Sleep

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.