Verbaasd

Ervaring tot nu toe geweldig ,niet verwacht dat dit zo snel en eenvoudig een oplossing zou zijn . Dus echt tot nu toe top ervaring ermee

Perfecte upgrade van mijn bed

Ik heb een redelijk nieuw matras en topper van Matt. Alleen bleek deze net iets te zacht voor mij. Met een lijf vol arthrose en een iets te zware bibs lag ik net niet goed. Een beetje huiverig de Basiq Support besteld en het is voor mij de perfecte oplossing. Het is even wennen maar ik lig weer recht op mijn heerlijke Matt topper en matras.

Lijkt wel of ik een nieuwe matras heb

Onvoorstelbaar hoe zo'n "matje" het liggen en slapen in positieve zin kan veranderen. Heel blij mee

Heel blij en tevreden…

Kuilen zijn verdwenen en heeft ons echt een nieuw matras bespaard!

Meer steun

We hebben er pas een kleine week op geslapen nu maar het voelt wel goed aan. Wat meer steun als je op je zij ligt.

Steviger

Eerlijk,ik was sceptisch of dit mogelijk was.maar echt het voelt steviger, blij voor deze vrij goedkope oplossing,en niet te dik.heb vrij hoog bed,dus als ik er nog eens extra topper op zou doen kan ik er amper meer in komen geen heel oude matrassen,maar door rugproblemen niet echt tevreden.dit voelt beter

Geen last meer van rugpijn

Slaap weer fantastisch

Ik slaap een stuk beter

Sinds ik deze verstevigde mat onder mijn topper heb geplaatst is de ‘kuil’ in de boxspring matras verdwenen en lig ik weer comfortabel in bed

Perfecte oplossing

Na het plaatsen van de Basiq Sleep is de kuil in mijn topper compleet verdwenen, dus dik tevreden.

Ongelofelijk

Ik dacht hoe kan zo'n matje een kuil opvullen maar het werkt echt

Supper

Ik moest wel evenwennen,maar hij licht heerlijk geen spijt van.mijn rugpijn is zo goed als weg

Slaap weer als van ouds

Geen kuil meer in mijn bed, ik dacht dat het niet zo simpel zo zijn. Geen pijn meer in mijn rug en uitgerust wakker.

Matje erin, kuiltje eruit !

Matje erin, kuiltje eruit !

Ik lig niet meer in een kuil erg fijn !

Nu 4 dagen in gebruik en tot nu toe super geslapen geen kuilen meer afwachten wat het op langere termijn doet

Perfected ondersteuning

De ondersteuning ondersteuning de topper is perfect geen kuiltje meer dus heerlijk slapen zonder een nieuwe matrass te hoeveel kopen

Mijn matras is weer als nieuw !!!

Snel en makkelijk geregeld en een heerlijk kussen

Nette service

Nette service, goede levering. Goede matras.

De oplossing voor een kuil in je matras!

Ik had het niet durven dromen, maar dit is de oplossing voor de kuil in onze boxspring. De matjes onder onze topper gelegd, alles is weer recht. Echt fantastisch. Ik hoop dat het lang goed blijft!

Redelijk

Helaas kan ik niet zeggen dat de basis sleep mijn rugpijn verbeterd heeft. De eerste dagen had ik de mat onder de topper, maar hier kreeg ik meer rugklachten van. Nu ligt hij onder het matras van de boxspring en dat gaat beter. Ik had er persoonlijk meer van verwacht.

Snel besteld is ook snel geleverd. Prachtig materiaal super comfortabele. Een aanrader voor iedereen.

Voel stevigheid

Rugpijn nog steeds. Is wel stevig wat prettig is.

Had ik jaren eerder willen hebben!

Na aankoop van een heel duur matras + lattenbodem niets anders dan pijn in m'n onderrug. Helaas de kleine lettertjes niet goed gelezen dus retourneren was uitgesloten. En geen geld voor een nieuw matras. Zou de leeftijd kunnen zijn of wellicht een verkeerde houding waardoor ik iedere dag opstond met een zeurende pijn in de onderrug. En geld uitgeven aan een ander matras met het risico op weer een miskoop durf ik nog steeds niet. Vanaf de 1e nacht dat ik de Basiq Sleep heb gebruikt onder mijn huidige matras stap ik bijna fluitend mijn bed uit. De pijn in mijn onderrug is weg. Ik zou willen dat ik dit eerder had geweten. Kortom, ik ben hier heel blij mee en voor deze prijs heb ik geen ander matras. Maar dat hoeft nu ook niet meer!

Zo blij met mij ontkeuling slaap weer heerlijk Een aanrader

Jan de Vriesstraat 6

5087 LP Diessen

Over Basiq Sleep

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.