Doet nog niet wat ik er van verwachtte.

Het kussen vindt ik persoonlijk te dun. Ik had het dikker verwacht. Voordat ik de mat aanschafte heb ik een mail gestuurd of het matje hielp tegen heuppijn bij zijligging. Helaas verhelpt het matje dit niet. Het verlicht ook de heuppijn niet. Ik gebruik beide producten pas een week dus hoop dat het gaat om gewenning. Fijn dat je het 30 dagen mag uitproberen. Vraag me na 30 dagen nog eens om te beoordelen!

Heerlijk

Was eerst kritisch of het wel zou werken, maar daar ben ik van terug gekomen. Ik sta 's morgens op zonder pijn in mijn rug en ik lig weer heerlijk in mijn bed. Ooit zal ik wel een nieuw matras moeten kopen, maar wat is dit prettig om op te liggen. Fantastisch!

Bevalt super

Goeie service

Klachten iets verminderd

Je voelt meer ondersteuning, maar mijn rugklachten/stijfheid zijn helaas niet verdwenen

Heel prettige service geeft dit bedrijf.

Het matje doet wat het moet doen.

is goed

vriendelijk tevreden goede service

Ik heb hem pas een paar dagen en er lijkt nu al verschil te zijn.

Prima service en goed product

Ik was eerst sceptisch en twijfelde of ik ze zou bestellen maar de prijs heeft mij overgehaald voor dat geld heb je geen nieuw matras. Ik gebruik de basic sleep onder mijn matras en vanaf dag 1 ben ik zeer verast! Mijn matras geeft direct meer ondersteuning aan m'n rug waardoor ik op sta zonder rug pijn!! In een woord echt aan te raden

Helpt niets

...

Is goed

Ik heb pas een week ervaring het ligt goed,mijn pijnklachten in rug en heup zijn nog aanwezig hoop dat het minder wordt

Top aankoop

De eerste nacht volledig door geslapen En geen pijn in onderrug Elke dag met zin naar mijn bed Beste koop sinds jaren

Ik twijfelde of ik toe was aan een nieuw bed of matras. Heb de Basiq Sleep besteld en onder m’n matras gelegd. Ik slaap weer heerlijk! Lijkt wel een nieuw bed! Twijfel je? Gewoon bestellen!!

Minder kuilvorming

Ik slaap er niet beter van

2 nachten er mee geslapen. 2 ochtenden zonder rugpijn opgestaan.

2 nachten er mee geslapen. 2 ochtenden zonder rugpijn opgestaan.

Wat n enorm verschil, niet te geloven!

Merk geen verschil

Heb de mat er nu ruim een maand onder liggen, maar ik merk geen enkel verschil helaas.

Uitstekend product.

Toch een kuil in duur matras. Product van Basiq Sleep gekocht om dit te verhelpen. En wat blijkt? Geen rugklachten meer. Super product.

Matig

2 bested maar mijn man had na een week al een kuil dus voor hem.werkt dat niet en voor mij redelijk

Slaap nu lekker

Verbazingwekkend goed.

Wat fijn dat ik op zo’n simpele manier mijn matras weer recht heb gekregen. Weg kuiltje. En nu dus geen peperduur nieuw matras en heel veel gesjouw. Het matras was op een kuiltje na, nog prima. Ik ben ben blij dat ik dit heb gekocht. Ook zeer tevreden over de snelle levering. Mooi verpakt ook en de mogelijkheid 30 dagen te mogen proefslapen. Een aanrader!

Een “onderliggend” probleem opgelost!

Had al langer het gevoel dat ik in een soort kuil lag te slapen. Sinds ik de Basiq Support” heb is dit “onderliggend” probleem opgelost. Sta ‘‘s morgens weer uitgerust op. Wat een aanrader!

Helemaal top

Ik slaap vaster en heb geen nek en koppijn meer, zeer tevreden

Duidelijke verbetering

Even wennen maar dat gaat snel nu prima slapen.

Was sceptisch, maar meteen na de 1e nacht merkte ik verbetering in mn rugpijn. Door de 30 nachten proefslapen durfde ik het aan. Geen spijt gehad.

it really makes the difference...

Al langere tijd kampte ik met rugpijn. Ik kwam de Basiq Sleep mat tegen op facebook en na wat research op internet besloot ik het te bestellen. Na twee nachten erop slapen moet ik bekennen dat mijn rugpijn al aanzienlijk minder is. Dus ik kan niet anders dan concluderen dat de Basiq Sleep mat echt helpt!

Jan de Vriesstraat 6

5087 LP Diessen

Over Basiq Sleep

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.