Super.

Scheelt aanzienlijk aan "kuil" in onze toppers, die voor de rest nog prima zijn (en nog niet zo oud). De support liggen heel erg goed. Hebben ze nu ook meegenomen op vakantie. De matrassen in zo'n vakantiehuisje zijn vaak al behoorlijk ingelegen. Ook daar bewezen ze hun nut. Heel blij mee. Nog geen 10 omdat we niet weten hoe lang ze mee gaan. Maar zeer zeker een aanrader. Bestelling werd ook heel snel geleverd.

Een oplossing

Ik moet zeggen dat het echt werkt. Ik dacht een nieuwe topper nodig te hebben, maar het matje vult de kuil op.

Werkt prima. Goede ondersteuning en stevig

Ik was eerst war sceptisch maar bevalt prima!

Ik slaap beter

Ik heb bijna geen last meer van mijn rug.

moet nig komen

moet nog wennen

Beter liggen op je topper!

Ondanks een goed bed en goede topper, welke met een bedspecialist is samengesteld, is er toch een soort van kuil gevormd in de topper. Nu met de matras van basiq sleep onder de topper ligt het weer heerlijk. Alles sluit goed aan en het bed ligt aangenaam harder waardoor ik goede ondersteuning ervaar.

Doet wat het belooft

Snelle bezorging en het doet wat het beloofd te doen, geen kuil meer in de topper.

Beste oplossing Basiq sleep

Voor de tweede keer gekocht, ideaal voor logeerbed bank!

Top!!

Geen last van mijn rug meer bij het opstaan!

Beter slapen

Super we worden iets meer uitgerust wakker en minder pijn in onze rug

Slaap & topper beide verbeterd!! om over de bezorgservice maar te zwijgen

Bezorg service bij foutief huisnr VOORBEELDIG opgelost chapeau!!!

Onverwacht goede resultaten

Om de kuil in onze bedden te verminderen dachten we het wel te redden met een tot een vierkant opgevouwen dekentje o.i.d. maar dit werkte onvoldoende. We hadden derhalve ook geen hoge verwachtingen van de Basiq Sleep matjes maar deze bleken juist heel goed te werken! We liggen nu een stuk lekkerder in onze bedden.

heerlijk geslapen ,en niet meer scheef

Het is een hele verbetering ,ipv van een scheve slaap , lig ik nu recht ik slaap echt beter

Aanrader

Na twee dagen geleverd dus dat was fijn Het was even wennen maar het is inderdaad een oplossing de kuil is weg in mijn topper, slaap beter en heb nu al geen rugpijn meer als ik mijn bed uit kom Ik zal het zeker aanbevelen.

Wat ze beloven maken ze waar

Goed product

Wij hebben 2 matjes besteld voor onder de topper voor extra Support. Super tevreden. Slaap weer als een blok en super snel geleverd.

Ongelofelijk wat zo een klein matje kan doen

Voor mijn man is onze topper goed. Voor mij echter te zacht. Met dit matje wordt mijn kant van het bed goed en kan ik mij weer beter omdraaien. Super product

De kuil in de topper wordt redelijk goed opgevuld.

Ik slaap een stuk beter.

Het helpt mij niet tegen rugpijn

Werkt niet naar behoren

Wij slapen nu heel goed met die basiq sleep

Eindelijk nachtrust

Na veel gedraai en vaak slapeloze nachten de Basic Sleep gekocht,wel met een gevoel van...hmmm,kan dat iets zijn voor dat geld. Nou,het overteft mijn verwachtingen,slaap weer langer door en stap niet 's ochtends "gekraakt" uit bed.Wat mij betreft dus een aanrader en nee,ik heb geen aandelen bij Basic Sleep.

Slaap lekker

Mijn rugpijn is een stuk minder

Nee

Lig er nu ruim een week op Maar het zakt nog in. Ik merk geen verschil Denk erover om het retour te sturen en nwe. Toppers te kopen

Wat ze beloven maken ze ook waar . Snelle service. Gewoon top

Jan de Vriesstraat 6

5087 LP Diessen

Over Basiq Sleep

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.