Mijn rug is al minder stijf, denk dat ik nog wat meer tijd moet nemen om het helemaal weg te krijgen. Voor nu ben ik er al heel blij mee.
Beste Sylvia, Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je al merkt dat je rug minder stijf is en dat je tevreden bent met het resultaat tot nu toe. Het kan inderdaad even tijd kosten voordat je lichaam volledig gewend is aan de nieuwe ondersteuning. Mooi dat je al verbetering ervaart. We wensen je nog veel comfort en hopen dat je in de komende periode nog meer verschil gaat merken. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.
Heerlijke en fijne ondersteuning voor in dit geval een wat zachtere matras, vooral fijn op de plek waar de extra ondersteuning is gewenst. Heel tevreden mee!
Beste Pauline, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je het product als een uitkomst ervaart en dat het precies de ondersteuning biedt waar je het nodig hebt. We waarderen je feedback enorm en vinden het geweldig dat je zo tevreden bent. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
had last van me rug met opstaan,is nu een heel stuk beter!
Beste Ron, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het product voor jou goed werkt en dat je rugklachten bij het opstaan een stuk zijn verminderd. We waarderen je feedback enorm en wensen je nog veel comfortabele nachten toe. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Ik lig niet lekker op de Basic sleep, ik ervaar meer rugpijn helaas. Maar dat kan persoonlijk zijn. Het is dat de originele doos niet meer heb anders had ik hem teruggestuurd.
Beste Gaby, Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je meer rugpijn ervaart en dat het product niet prettig voor je ligt. De werking kan per persoon verschillen en is afhankelijk van de situatie en de opbouw van het bed en matras. In sommige gevallen sluit de ondersteuning niet goed aan bij wat je lichaam nodig heeft. Goed om te weten is dat retourneren ook mogelijk is zonder de originele doos. Je kunt het product dus alsnog binnen de 30 nachten proefperiode naar ons terugsturen en het volledige aankoopbedrag terug ontvangen. We hopen dat je snel een passende oplossing vindt voor jouw situatie. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het retourproces, dan helpen we je graag verder.
Ik merk dat het onder mijn topper ligt maar het heeft niet het gewenste effect gehad. Het heeft niet veel geholpen met de pijn in mijn rug. Was er al bang voor want dat zo’n matje heel het probleem van een te zacht op doorgezakt matras zou kunnen oplossen is wel bijzonder.
Beste Miranda, Bedankt voor het delen van je ervaring. Goed dat je het hebt geprobeerd, en jammer om te horen dat het niet het gewenste effect voor je heeft gehad en je nog last hebt van je rug. De werking van het product is afhankelijk van de staat van het bed. Bij een (te) zacht of al doorgezakt matras kan het zijn dat de ondersteuning niet voldoende is om het probleem volledig op te lossen. In sommige gevallen is het dan nodig om (een deel van) het bed te vervangen. Daarom bieden we 30 nachten proefslapen aan, zodat je het product rustig kunt uitproberen in je eigen slaapomgeving. Bevalt het niet, dan kun je het binnen deze periode gratis retourneren en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. We hopen dat je snel een passende oplossing vindt voor jouw situatie. Mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan staan we graag voor je klaar.
Ik twijfelde om te bestellen, want zo’n dun en flexibel matje kan toch niet de voldoende stevigheid bieden. De 30 dagen bedenktijd heeft mij over de streep gehaald om toch te bestellen en wat ben ik er blij om. Veel minder rugpijn! De kuilen in onze matrassen zorgden voor een zoektocht naar nieuwe matrassen, we hadden de topper onlangs al vervangen. Tijdens de online zoektocht kwam ik ook basiq sleep tegen. Dus besteld, op hoop van zegen. Deze matjes zijn een veel goedkopere oplossing en bieden voldoende stevigheid. Levering was super snel en na de eerste nacht had ik in eerste instantie meer rugpijn dan daarvoor. De nachten erna waren beter en nu slaap ik 2 weken op de het matje (onder de topper) en word ik wakker zonder rugpijn, dus dat is heel fijn!
Beste Michèle, Bedankt voor het delen van je uitgebreide ervaring. Wat fijn om te horen dat je, ondanks je twijfels vooraf, zo positief verrast bent door het resultaat. Mooi dat je een duidelijk verschil merkt in ondersteuning en dat je inmiddels zonder rugpijn wakker wordt. We begrijpen dat het in het begin even wennen kan zijn, maar goed om te lezen dat dit zich daarna positief heeft ontwikkeld. Fijn ook dat het voor jullie een betaalbaar alternatief is gebleken in plaats van direct nieuwe matrassen aan te schaffen. Dankjewel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring!
Goed product en geeft de extra ondersteuning zoals belooft
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo verrast bent door het effect en dat het product de extra ondersteuning geeft zoals beloofd. We waarderen je feedback enorm en wensen je veel comfort toe. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.
Sliep gelijk beter
Beste Anja, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je in eerste instantie sceptisch was, maar nu al merkt dat je zonder nekpijn wakker wordt en beter slaapt. We vinden het geweldig dat het product zo goed helpt bij het verminderen van de kuil in je matras en dat je direct verschil ervaart. Dankjewel voor het vertrouwen en het delen van je ervaring!
Product doet wat het beloofd. Vanaf de 1e nacht gelijk beter geslapen.
Beste Esther, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je vanaf de eerste nacht al beter hebt geslapen en dat het product doet wat het belooft. We waarderen je feedback enorm en wensen je nog veel comfortabele nachten toe. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Ik realiseerde me nooit dat mijn vermoeide onderrug bij tijd en wijlen te wijten was aan een kuil in mijn matras. In het begin even wennen, maar mijn rug voelt in de ochtend veel beter.
Beste Jolanda, Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je zo positief verrast bent en dat je merkt dat je rug in de ochtend beter aanvoelt. We begrijpen dat het in het begin even wennen kan zijn, maar mooi dat je nu duidelijk verschil ervaart in comfort en ondersteuning. Dankjewel voor je vertrouwen en het delen van je feedback!
Sinds een week slapen wij nu op het matje en het bevalt uitstekend. Wij konden eigenlijk niet geloven dat zo een simpel matje een enorm verschil kon maken maar het is wel zo. De kuil vorming in onze topper is helemaal weg. Een aanrader dus!
Beste Germaine, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat het matje jullie zo positief heeft verrast en dat het verschil in comfort zo duidelijk merkbaar is. We vinden het geweldig om te lezen dat de kuilvorming in jullie topper is verdwenen en dat jullie zo tevreden zijn. Dankjewel voor het vertrouwen en de aanbeveling!
Had in 1e instantie verkeerd omliggen Nu gedraaid maar weet niet welke kant het beste ligt
Beste Noud, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het product meer doet dan je in eerste instantie had verwacht. Goed dat je het nog even opnieuw hebt gepositioneerd. De werking kan soms verschillen per manier van plaatsen, dus het is inderdaad even uitproberen wat voor jou het prettigst ligt. We wensen je veel comfort toe en als je nog vragen hebt of graag advies wilt over de juiste ligging, dan helpen we je graag verder.
Een kuil in het bed, is geen pret !
Beste Jeannette, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het product als oplossing ervaart en dat je geen last meer hebt van een kuil in het bed. We waarderen je feedback enorm en vinden het prettig dat je weer comfortabeler ligt. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.
Nooit gedacht dat zo’n “matje” onder je topper zou werken. Ik ben van mijn rugpijn af. Ik raad het iedereen aan, stukken goedkoper dan een nieuwe topper
Het matrasje wat onder het bestaande matras gelegd wordt ligt goed . Normaal zakte het matras zover in dat we in een kuiltje lagen. Nu hebben wij dat niet meer.
Beste Rens, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het matrasje goed bevalt en dat jullie geen last meer hebben van een kuiltje in het bed. We vinden het prettig om te lezen dat de ondersteuning duidelijk verschil maakt en dat jullie weer comfortabeler liggen. Dankjewel voor het delen van jullie ervaring!
Reeds 5 dagen in gebruik en nu al betere nachten zonder ongemakken.
Beste Carla, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je het product als verrassend ondersteunend ervaart en nu al na een paar dagen betere nachten hebt zonder ongemakken. We waarderen je feedback enorm en hopen dat je nog veel comfort zult blijven ervaren. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Ik was wat sceptisch maar ik ben helemaal om. Matras en topper zijn namelijk nog niet zo oud en heb last van kuilvorming. Toch helaas (achteraf) een te zacht matras gekocht. Omdraaien matras/topper heeft maar 1 nachtje effect tegen kuilvorming. Het slaapt helemaal niet fijn, ik sta dan altijd op met met pijn in mijn rug. De mat van basiq sleep heeft mij blij verrast! Ik gebruik hem nu 1 week. Ik heb hem om te beginnen onder het matras gelegd en dit werkt bij mij perfect. Ik lig weer lekker, althans niet in een kuil en sta niet meer met rugpijn op.
Beste Jeroen, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je in eerste instantie wat sceptisch was, maar dat je nu zo positief verrast bent door het resultaat. Mooi dat je weer een betere ligging ervaart, niet meer in een kuil ligt en zonder rugpijn opstaat. Precies dat is waar we het voor doen. We waarderen je vertrouwen en het delen van je ervaring enorm en wensen je veel comfortabel slaapplezier toe!
Waren eerst sceptisch en bestelde maar 1 Matje en die beviel goed, zodat wij de tweede er bij bestelde. Het lijkt simpel, maar het werkt echt, een aanrader.
Beste Evert, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat jullie in eerste instantie wat sceptisch waren, maar dat het eerste matje zo goed beviel dat jullie er nog één hebben bijbesteld. We vinden het leuk om te lezen dat het zo goed werkt en dat jullie het als een aanrader ervaren. Dankjewel voor het vertrouwen en het delen van jullie ervaring!
Werkt echt super!
Beste Roy, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het product zo goed bevalt en echt goed voor je werkt. We waarderen je feedback enorm en wensen je veel comfort en een goede nachtrust toe. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Prima matje ter heup ondersteuning
Beste Bart, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het matje goed bevalt en je het als prettig ervaart ter ondersteuning van je heupen. We waarderen je feedback enorm en wensen je veel comfort met het gebruik. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.
Het helpt zeker iets maar mijn klachten zijn zeker nog niet weg. Ik blijf het gebruiken in de hoop dat het nog beter zijn best gaat doen en ik s’ochtends op een normale manier mijn bed uit kan komen en de medicatie (lees oxycodon) aan de kant kan gooien. Kan niet wachten
Beste Mariëtte, Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je al een positief verschil merkt, al vinden we het jammer dat je klachten nog niet volledig zijn verdwenen. De werking kan per persoon verschillen en is afhankelijk van de situatie en de opbouw van het bed en matras. Soms heeft het lichaam wat meer tijd nodig om te wennen aan de nieuwe ondersteuning. We vinden het goed dat je het product blijft gebruiken binnen de 30 nachten proefperiode, zodat je het rustig kunt blijven uitproberen in je eigen slaapomgeving. We hopen dat je in de komende periode nog meer verbetering gaat merken. Mocht je vragen hebben of graag advies willen, dan staan we altijd voor je klaar.
Veel last van rug , met het matje veel minder
Beste, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo’n positief verschil merkt en dat je veel minder last hebt van je rug sinds je het matje gebruikt. We waarderen je feedback enorm en wensen je veel comfort en een goede nachtrust toe. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Je kunt het gelijk onder de topper plaatsen en geen last meer van de rug.
Dat mijn onderrug klachten zouden minderen, maar na een week nog niet echt fit opgestaan, en misschien nog even geduld hebben en bij het verschonen het kussen ook draaien.
Beste Jacqueline, Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de eerste dagen positief waren, al vinden we het jammer dat je nu nog niet het gewenste effect merkt op je onderrugklachten. De werking kan per persoon verschillen en heeft soms wat meer tijd nodig, omdat je lichaam moet wennen aan de nieuwe ondersteuning en drukverdeling. Ook kan het helpen om het product regelmatig te draaien of opnieuw goed te positioneren bij het verschonen, zodat de ondersteuning gelijkmatig blijft. We hopen dat je in de komende periode nog verbetering gaat merken. Mocht je vragen hebben of graag advies willen over het gebruik, dan staan we altijd voor je klaar.
Vanwege een pijnlijke rug en heupen als ik lang in eenzelfde houding lig hoopte ik dat dit verlichting zou brengen. Helaas merk ik er nog niets van.
Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je nog geen verlichting merkt van je rug- en heupklachten. De werking van het product kan per persoon verschillen en is afhankelijk van hoe het lichaam en het matras samen reageren op de ondersteuning. Soms heeft het ook wat meer tijd nodig voordat je lichaam hieraan gewend raakt. Daarom bieden we 30 nachten proefslapen aan, zodat je het product rustig kunt blijven uitproberen in je eigen slaapomgeving. We hopen dat je in de komende periode nog verbetering gaat merken. Mocht je vragen hebben of advies willen, dan helpen we je graag verder.
Jan de Vriesstraat 6
5087 LP Diessen
Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.