Basiq sleep doet wat t beloofd!

De ‘kuil’ in m’n matras en topper is helemaal weg door de basiq sleep. Nu slaap ik weer op n stevig en stabiel matras.

Perfect ik kan weer lekker slapen.

Mijn topper was te zacht en ik wilde een nieuwe topper halen. Dus dit was en is een uitstekende oplossing.

Werkt goed!

Ik was eerst sceptisch, maar het werkt echt. De kuil is weg en ik wordt niet meer wakker met rugpijn!

Snel en correcte levering.

Mat werd snel en correct geleverd en het werkt ook nog, eigenlijk tegen mijn verwachting in.

Prima !

Super snel en netjes verpakt bezorgd en heerlijk geslapen zonder kuil !! Aan te bevelen!

Geen rugpijn meer!

Ik heb anderhalf jaar geleden en nieuwe boxspring gekregen. Na 1 week de topper al omgeruild voor een die steviger was. Toen werd het wel iets beter, maar bleef pijn onder in mijn rug houden. Ik heb dit matje besteld om te proberen. Onder de topper was geen succes, dat was te hard. Maar ik heb hem sinds 3 dagen onder de matras gelegd en nu is het perfect! Geen rugpijn meer!

Het voldoet aan de beschrijving.

Ik slaap weer top,en geen nieuw matras te kopen. Ben er erg blij mee. Raad hem zeker aan. Blij dat ik dit gevonden heb op face book.

Slapen lukt weer!

Na veel onrustige nachten, opstaan met rugpijn word ik weer uitgerust wakker. Na matras en stopper gelucht te hebben, omgedraaid, schone lakens en de basic sleep onder de stopper geplaatst: klaar voor goede nachtrust

Goede ervaring bij langdurige rugpijn.

De Basiq Sleep zorgt er voor dat ik nu wat beter de langdurige rugpijn in de nacht onder controle kan houden. Gaat de rugproblemen niet oplossen maar is voor nu alles dat ik eraan kan doen.

Voldoet aan de verwachting

Laten we eerlijk zijn. Als je zo'n verkooppraatje ziet op willekeurig welke website denk je al snel . . dat zal wel weer . . ! Omdat ik al geruime tijd last heb van pijn in mijn rug toch verder gekeken en o.a. mijn matras bekeken. Inderdaad een kuil in mijn topmatras op de plaats waar ze het aangeven. Daarbovenop de mogelijkheid om 30 dagen te proberen. Besteld, snel ontvangen en geplaatst. Al na de eerste nacht verlichting van de rugpijn. Het werkt dus echt. Gezien mijn al lang durende rugpijn en activiteiten verwacht ik niet direct een volledige pijnvrije rug, ik geef het nog even de tijd. Maar wel een aanrader!

Ik had eerst 1 gekocht voor mezelf en het lag heerlijk. Gelijk weer 1 gekocht voor mijn man. Hij zei gelijk wat had ik heerlijk geslapen. Had gelijk aan 2 andere mensen aanbevolen om het ook te gaan kopen.

Supergoed

Mag wel stellen dat ik wel eens vaker teleurgesteld ben bij een online aankoop. Deze keer dus niet prima product en maakt waar wat er beloofd wordt

Ik weet t nog niet pas een nacht op geslapen hihi

Ik kan er nog niet veel over zeggen heb 'm nog maar 1nacht

Mijn matras en topper zit geen kuiltje meer in sinds ik dit er onder heb gedaan en hierdoor heb ik minder last van mijn rug en man lief slaap ook beter … dus zou het iedereen aanbevelen.

Topper

Grandioos oplossing

Na lange tijd heerlijk geslapen , geen kuil meer in het matras en zeer makkelijk te plaatsen zeer tevreden Zeker een aanbeveling waardig

Het werkt

Ik heb ze 8 dagen onder de topper en slaap heerlijk nu, geen kuil meer .

Snelle levering en ook nog korting✅

De basiq sleep ontvangen en onder de topper gelegd, ik heb elke dag bij opstaan pijn in mijn onderrug. Nu 3 dagen geslapen op de basiq sleep en heb nu al minder klachten. Ik hoop echt dat het door zet en minder pijn bij het opstaan zal ervaren. Ook vind het super dat ondanks ik de Zomer20 Actie niet had gelezen als nog het bedrag op mijn rekening terug kreeg.

Heel tevreden

Zat een kuil in onze matrassen. Nu is het heel sterk verbeterd. Geen rug pijn meer.

Ik heb na drie nachten meer last van mijn rug

Meer last van mijn onderrug. Mijn man slaapt er goed op dus nog maar even verder uitzoeken en anders terug sturen.

Werkt perfect, geen last meer van een kuil in mijn topper, slaap daardoor stukken beter, geen rugklachten meer

Slaap weer stukken beter

Tot mijn grote verbazing heel goed

Ik had er eerst 1 besteld om het uit te proberen. Maar dat beviel goed. Ik heb een lounge bankstel waar er op twee plaatsen ook een beetje doorgezakt was.IK heb het ook meteen uitgeprobeerd en tot mijn grote verbazing zat ik meteen weer lekker op die bank. Heb er nu in totaal 4 besteld 2 voor mijn boxspring en twee voor mijn lounge bankstel ben zeer tevreden slaap en zit weer lekker.

werk niet onder topper

werk iets beter onder matras

Jan de Vriesstraat 6

5087 LP Diessen

Over Basiq Sleep

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.