Mijn ervaring is goed ,ik heb er daarna nog 3 besteld voor man kind en schoonzoon dus dat zegt wel genoeg

Geweldig product

Bijna van plan een nieuw matras te kopen tot ik over Basiq Sleep las en de gok waagde. En dat pakte geweldig uit, kuil weg in oude matras en weer heerlijk kunnen slapen!

Spannend …maar geen spijt!

Aangeschaft om in onze camper te gaan gebruiken maar al vast even thuis uitgetest.Bevalt prima en heel apart dat het snurken (van partner)een stuk minder is !

Boven verwachting

Mijn nieuwe topper bleek te zacht. Heb basiq sleep matje gekocht en vanaf nacht 1 geweldig. Het is bijzonder hoeveel effect het heeft. Slaap weer lekker

Basiq Sleep TOPPERJE !!

De eerste nacht was het even wennen maar goed geslapen maar niet echt wakker geworden zonder rugklachten. Het werd steeds beter naar mate De dagen voorbij gingen. Steeds lekkerder slapen en steeds met zonder pijn wakker worden. Wennen dus. Tot heden gaat het steeds beter nu pas 2 welen in bed en het gaat zeker de goede kant op. Ben ook zeer tevreden dat ik eerst Basiq Sleep Heb aangeschaft voordat ik een ander matras zou kopen. Maw. Zéér TEVREDEN. Echt een aanrader voor rugproblemen in de ochtend. Top product.

Niet wat ik er van verwacht

Ik heb nog steeds niet lekker geslapen.

Voelbaar effectief

Simpele oplossing , direct effectief

Helaas geen waarheid

Ik had ze gekocht omdat ik dacht dat het aan matrassen lag, maar mijn partner en ik hebben nog steeds last van onmatigheden in rug.

Magisch goed

Een product wat werkelijk een giga verbetering geeft qua steun, goede nachtrust en niet met rugpijn opstaan ! Al een aantal vrienden zijn ook overstag vanwege mij. Enthousiasme. Ook het kussen aangeschaft, beter kan niet!

Geweldige oplossing zo blij mee

Slaap er super mee en geen rugklachten meer

Mijn matras voelt weer als nieuw

Ik was een beetje sceptisch voordat de Basiq Sleep in huis was, maar toch besteld onder het mom van 'baat het niet dan schaadt het niet'. Al bij de eerste nacht voelde ik direct verschil en mijn rugklachten zijn echt afgenomen. Ik ben positief verrast en had niet verwacht dat het zo'n verschil zou maken.

Uitgerust

Door de kuil werd ik ‘gedwongen’ in één houding te slapen. Sinds de Basiq Sleep is dan probleem opgelost en kan ik als rugpatiënt me weer omdraaien (tijdens mijn slaap) in bed.

Ik had n boven mijn budget 2 aangepaste matrassen gekocht en een topper met de veronderstelling dat ik nooit meer slaapproblemen zou hebben maar door de topper 2 grote kuilen en rugproblemen nu hebben we de basis sleep eronder liggen en slaap ik weer goed maar mijn man niet door mijn snurken

Wat een verassing !

Was aanvankelijk sceptisch ! Wat een klein matrasje en gaat dit echt werken? Geloof mij .. de kuil is ‘gedicht’ en voor dot moment bespaard het mij een nieuwe ‘topper’ .. wat mij betrefd : Warm aanbevolen !!!

Matras zakte iets door

Door basic sleep is dat opgelost. Van rugklachten af.

Heb het pas 1 week

Het ligt heerlijk, maar merk wel iets. Heb het nu een week, denk dat het voor mijn wat langer gaat duren.

Goed moet nog even wennen denk ik

Ik heb de matras nu een weekje maar Slaap veel beter minder rugpijn maar moet denk nog even wennen hopelijk straks geheel geen rugpijn meer Maar tis een echte aanrader voor een kuil in je topper

Fantastisch product.

Levert een fantastisch Slaapcomfort en zeer goede steun in de rug! Helpt beter de dag door komen. Heel bij met deze aankoop!

Slaap er lekker op en steeds minder pijn

Slaap weer heerlijk!!!

Woelde snachts allemaal omdat ik niet meer lekker lag. Nu met hulp van jullie slaap ik weer als een roos. Bedankt!!

De levering was snel en goed verzorgd en product in orde!

De levering was snel en goed verzorgd, en het product voldoet volledig aan onze verwachtingen. Je merkt dat er aandacht is besteed aan zowel kwaliteit als service. Fijn om zaken te doen met een betrouwbare partij als deze. Zeker een aanrader!

Ik kan niet anders zeggen dan wat ben ik blij dat ik dit probeerde en zo fijn zonder lage rugpijn op te staan. Ik slaap er nu ruim een week op wil niet anders meer. Hoop op lang slaapgenot

Goed geslapen, Yess

Het matrasje werkt wel bij mij. Zou zeggen doen !

geen kussen geen mening.

voor een ervaring over het kussen gebruik, nou dan moet ik eerst wel een kussen ontvangen, dus wanneer komt het kussen?

Kuilloos slapen

Heerlijk mijn kuil is uit mijn bed!

Jan de Vriesstraat 6

5087 LP Diessen

Over Basiq Sleep

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.