Op tijd verzonden. Artikelen waren zoals omschreven.

Ik maakte gebruik van een goede aanbieding. De artikelen waren mooi in luxe vloeipapier ingepakt. Verzending was op tijd. Deze winkel hou ik zeker in de gaten en ik zou er zonder aarzeling weer iets bestellen.

Ruime keuze, snelle levering

Een aantal keren hier besteld. Altijd snelle levering en redelijke prijzen. 1x een foutje gemaakt bij de bestelling, anders een 10

Kwaliteitskleding makkelijk thuisbezorgd

Ruime keuze uit topmerken. Ik koop altijd online, is tot nu toe goed bevallen. Snelle levering met PostNL, netjes verpakt.

zeer prettige en professionele service

een groot assortiment voor mannen van alle leeftijden en voor elke gelegenheid

Helemaal top

Goede service, makkelijk bereikbaar en mooie spullen!

Correcte prijs en snelle levering!

Ik had besteld en de dag nadien was het al geleverd in België!

Fijne site/webshop met goede aanbiedingen. Verzending 1 dag langer als verwacht maar zeer tevreden.

Mooie kleren, goede service en vriendelijke prijs

Fijne website met veel keuze. Als ik in de buurt van Delft ben zou ik ook zeker een keer langs de winkel gaan. Bestelling ging makkelijk, de communicatie verliep heel prettig. Met de sale waren de prijzen ook fijn! Het verzenden duurde alleen een paar dagen.

Helemaal top

Zeer blij met mijn aankoop

Snel en goed verstuurd

Zelfde dag als besteld verstuurd, prima site en service

Heb een goede ervaring

Keurige webshop

Voor een koopje moet hier niet zijn Gewoon de advies prijzen worden gehanteerd Mijn Lacoste polo wel in deze drukke tijd snel en goed geleverd Als ik had geweten dat het als brievenbus post verzonden zou worden had ik het niet besteld Dit keer goedgegaan, maar hele slechte ervaringen nee

Als altijd voortreffelijk

Goede wijn behoeft geen krans Online bestellen voldoet bij mij altijd aan de verwachtingen

Mooie Woolrich jas gekocht

Mooie woolrich jas gekocht, zeer tevreden mee. Goede prijs en snelle verzending echt top!

Prima geholpen

Het was niet mogelijk om via de website te bestellen, prima opgelost.

te veel betaald

jammer dat de jas showmodel was stinkt naar zweet zeker veel keren gepast jammer ben ik niet gewend en zo duur betaald voor zweet van een ander

Being There is klantgericht en verkoopt kleding van hoge kwaliteit.

Onlangs heb ik bij Being There online een jasje gekocht. Being There nam telefonisch contact met me op om een afspraak te maken wanneer ik het zou komen ophalen. Op de afgesproken datum hing het jasje keurig voor me klaar en werd ik erg netjes geholpen. Een topwinkel!

Geweldige winkel!

Hele goede ervaring met deze winkel. Mooi trui van c.p. company gekocht voor een mooi prijs dankzij de sale actie ! Verzending ging heel snel en de volgende dag had ik het pakketje al in huis. Ook de communicatie via de mail verliep zoals je mag verwachten. Kort samen gevat, perfecte ervaring en niks op aan te merken!

Goede snelle levering

Uitstekende snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt!

Snelle levering en netjes verpakt!

Mooie zaak met vakkundig personeel !

Vandaag uitstekend geholpen door Diana en 6 paar prachtige sokken gekocht bij Being There in Delft. Wat een mooie winkel.

Duidelijke communicatie en snelle

Duidelijke communicatie en snelle levering. De jas was netjes ingepakt TOP ga zo door.

Supersnelle verzending

Altijd een supersnelle verzending van prachtige producten!

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl