Supersnelle verzending

Altijd een supersnelle verzending van prachtige producten!

Ze staan je telefonisch behulpzaam te

Ze staan je telefonisch behulpzaam te woord over de maatvoeringen en advies.

Net verpakt en snel verzonden

Net verpakt en snel verzonden. Was iets fout gegaan met de bestelling. Dit is keurig netjes opgelost.

Mooie winkel,snelle levering

Mooie winkel,snelle levering

Top winkel. Mooie merken en goede

Top winkel. Mooie merken en goede service. En snelle bezorging

Snel en prima verzending

Snel en prima verzending. Top site

Al meerdere keren besteld en altijd goede ervaring.

Al meerdere keren bij Being There besteld. Altijd goede ervaringen. Snelle levering en artikelen zien er op de website qua kleur identiek uit als in het echt. Koop er al.mijn Stone Island kleding.

Top service!

Top service!

Super kwaliteit

Super kwaliteit, super verpakt en snel afgeleverd

Topshop

Snel, goede producten, goede fotos

Snelle levering en zeer goed verpakt

Snelle levering en zeer goed verpakt, dank jullie wel!

Heel snel geleverd en top kwaliteit! Perfect

Heel snel geleverd! Super top kwaliteit!

Een Woolrich jas besteld, communicatie was erg goed, ik had het gevoel alsof ik hier al jaren bestel of kom, super klantvriendelijk. Inmiddels mijn jas ontvangen waar ik erg blij mee ben.. Mijn complimenten voor customer service top!! Bedankt Grt Michael

Snel geleverd en mooi collectie op voor

Snel geleverd en mooi collectie op voor raad super netje verpakt succes mvg Raquel

The shop staff are great

The shop staff are great, they really have a personal interest and are very capable at helping you choose cloathing that you will actually enjoy wearing! Furthermore Delft is a gem, stroll through town and visit the shops is an afternoon well spent!

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk! Bakje koffie, gezellig praatje en kledingadvies. Ook fijn dat er voldoende voorraad was, niet alleen kleine maten.

Inmiddels 4x goede ervaring

Nu 4x online bij Being There gekocht. Altijd netjes en snel afgehandeld.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit van de spijkerbroek die ik heb besteld, is uitstekend en de broek werd snel bij mij thuis afgeleverd.

Pakket netjes verpakt.

Pakket netjes verpakt.

Top leuke kleding

Top leuke kleding

Top winkel!

Prettig telefonisch contact gehad. Guus is een man van afspraken. Netjes en snel bezorgd. Top winkel!

ze nemen je serieus

ze nemen je serieus, zijn zorgvuldig en zijn vriendelijk

vlotte levering

Mooie Stone Island trui besteld en weer keurig verpakt geleverd.

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl