Goede website

Goede website. Bestelling (5 stuks) foutloos en snel geleverd.

Snelle levering top!

Snelle levering top!

Duidelijke site en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering. Alles naar verwachting

Top zaak

Top zaak, kan niet beter. Al jarenlang. Ga zo door!!

Snelle verzending en levering

Snelle verzending en levering, alles lekker duidelijk. Aanrader!

Fijne webshop en supersnelle levering.

Fijne webshop en supersnelle levering. Persoonlijke boodschap is altijd leuk in deze rare tijden. Zal hier zeker vaker bestellen.

Mooie acties en betrouwbaar bedrijf

Mooie acties en betrouwbaar bedrijf. Verzending duurde iets langer maar hey het is December ??

Very fast delivery

Very fast delivery. Ordered on Saturday afternoon and received my order on Monday morning. Very neatly packaged and the product was impecable. Highly recommended!

Snelle en goede levering.mooie website

Snelle en goede levering.mooie website

Snelle levering goeie kwaliteit top�

Snelle levering goeie kwaliteit top service

Prachtige trui voor een mooie�

Prachtige trui voor een mooie prijs,snelle bezorging, dik tevreden

Snelle service prima product

Snelle service prima product

Super snelle levering en zoals gewend�

Super snelle levering en zoals gewend mooi verpakt. Erg blij mijn vest!!

Snelle levering ook tijdens corona/blackfriday/sinterklaas/kerst!

Leveren niet

Leveren niet

Alles was makkelijk en overzichtelijk�

Alles was makkelijk en overzichtelijk te vinden account was snel gemaakt bestelling is netje geleverd zeer tevreden!

Klantvriendelijk!!!

Fijne winkel ,erg meedenkend en klantvriendelijk, product gelijk verzonden en de volgende dag al in huis. Werd terug gebeld nadat er toch de kleur in huis was die ik eigenlijk wilde en deze de bestelling aangepast.

Zeer prettig contact en super goede�

Zeer prettig contact en super goede afhandeling naast de uiteraard zeer overzichtelijke website. Kortom genieten van aankoop.

Altijd top

Altijd top. Goede spullen mooie kwaliteit en vriendelijke verkopers

Goede website, makkelijk bestellen

Goede website, makkelijk bestellen en snel leveren, top.

Snelle bezorging en keurig ingepakt.

Snelle bezorging en keurig ingepakt.

Goede service en zeer klant vriendelijk�

Goede service en zeer klant vriendelijk personeel.

TOP service!

Enige tijd opzoek naar een winterjas. Via Being There een CP Company winterjas op het oog, maar twijfelde tussen een maat M of L. Contact gezocht via WhatsApp en direct na mijn vraag telefonisch benaderd. Ze denken mee, zijn goed met de desbetreffende informatie en geven je de juiste advies. De jas zit perfect en in de toekomst bestellen zeer zeker voor herhaling vatbaar! Being There, bedankt!

Heel goede service en producten snel�

Heel goede service en producten snel geleverd.

Aanrader!

Mooie kleding en prijs ligt lager dan bij andere winkels. Snelle bezorging. Aanrader!

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl