Super goede en snelle levering

Super goede en snelle levering. Ook direct feedback als je vraag stelt per mail. Mooie collectie!!

Snelle Levering

Top service, snel geleverd. alleen kon het pakket niet op mijn postbus laten bezorgen.

Snel levering en veel kleuren

Snel levering en veel kleuren

Goede service, had het na 5 uur besteld en zelfs de volgende dag in huis, uitstekend!

Snel verzonden en goede prijs�

Snel verzonden en goede prijs kwaliteit. Aanrader!!!

prima service met omruilen van de maat�

prima service met omruilen van de maat trui die wel past en tijdig geld retour

Al jaren trouwe klant

Duidelijke website. Mooie merken ruim assortiment. Producten goed verpakt en snel uitgeleverd. Prima service

Top service in deze tijd!

prima service!

Al meerdere malen wat online gekocht bij Being There. Service is perfect. Hierdoor van mij een waardering met 5 sterren.

Kwaliteit met uitstekende service

Kwaliteit met uitstekende service

keurig en snel afgehandelde bestelling

keurig en snel afgehandelde bestelling. Ik begreep allen niet waarom de door mij gebruikte voucher geen 10% opleverde maar EUR 1,50? Prachtige broek! dank

Zijn uistekend geholpen

Zijn uistekend geholpen en dit in de corona crisis waar de eigenaar zelf de veiligheid maar ook nog steeds service op nummer 1 zet, zijn echt fijn geholpen. Mooi groot assortiment en ze beschikken over veel kennis. Wij komen hier voortaan dat weten we wel. Groetjes Damien!

Uitstekende service

Uitstekende service

Snelle en correcte afhandeling van de�

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden!

Altijd goed

Mooi materiaal, goed verpakt

Fijne Webwinkel!

Meermalen besteld. Fijne site, snelle levering. Mooi merkenaanbod. Super!

Bestelling snel in huis!

Bestelling snel in huis!

Netjes verpakt en snel ontvangen

Netjes verpakt en snel ontvangen, dat gene wat besteld was.

Veel keuze en snelle levering. Goede kwaliteit, mooie merken.

Duidelijke communicatie over levering�

Duidelijke communicatie over levering en uiteraard weer een topproduct

Perfecte levering en service.

Perfecte levering en service.

Jas besteld bij being there, zeer snel geleverd en ook erg netjes verpakt. Kortom een uitstekende service

Happy shopping

Zeer fijne winkel met erg goede service en knowhow. Mooie collectie merken.

Hebben service tot aan de deur

Ook nu nog een reactie welles nietes spelletje terwijl ik ook foto�s gestuurd heb die u kunt vergelijken. !!!! Gewoon service TOT AAN DE DEUR TOCH Hebben service tot aan de deur. Heb meerdere malen een bepaalde jeans online besteld. Nu weer dezelfde broek besteld en bij ontvangst bleek de broek niet de juiste lengtemaat te zijn die ik had moeten ontvangen. Broek retour en na overleg met Wouter hoefde ik de retourkosten niet te betalen. Men heeft immers afwijkend geleverd waar ik om gevraagd had. Nu heb ik de broek opgestuurd en ontvang van Wouter van Being There een mail dat de retourkosten niet vergoed worden. Dit terwijl ik foto�s heb gemaakt betreft de lengte van de afwijkende maat met een broek ernaast met dezelfde maat in label. Zo zie je maar hoe klanten hier behandeld worden om een paar euro. DUS GARANTIE TOT AAN DE VOORDEUR!!

fijne site om te bestellen

fijne site om te bestellen, lekker duidelijk, veel keus en de bestelling is snel in huis, netjes verpakt

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl