Snelle bezorging!

Snelle bezorging en top kwaliteit kleren

zeer goede service, snelle terugbetaling

Bestelling goed verpakt en snel verstuurd. I.v.m. beschadiging geretourneerd. Per omgaande bedrag teruggestort. Zeer tevreden over service,

Top zaak met een top service

Top zaak met een top service. Heb vorige week een woolrich jas gekocht bij jullie en zeer tevreden de deur uit gegaan.

Snelle sevice

Snelle sevice

good

good Thank you

Mooie spullen en een hele fijne�

Mooie spullen en een hele fijne persoonlijke behandeling zonder enige vorm van opdringerigheid! Guus weet gewoon wat bij jou past!

Hier is aandacht aan besteed!

Wat opvalt is de aandacht die is besteed aan de (daardoor) mooie verpakking. En snel geleverd. Dank!

Goede verkoper

Goede snelle verzending Pakketje netjes en verzorgd verstuurd.

Snelle levering en mooie artikelen

Snelle levering en mooie artikelen

Mooie website en leuke spullen

Mooie website en leuke spullen

Mooie kleding

Mooie kleding, snelle levering!

Betrouwbare web bestelling

Juist product voldoet aan de omschrijving en foto

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle levering helaas verkeerde maar kom zaterdag langs.

Een jas van Napapijri gekocht

Een jas van Napapijri gekocht. Was in de aanbieding. De goedkoopste die ik op het internet kon vinden. Binnen 2 dagen bezorgd. Erg blij met de jas! Ik zou daar zeker weer bestellen.

Goede service, goed product.

Very good service and selection

Very good service and selection, pricing is always reasonable for the brands offered. Regards, Chris

Goede website snelle levering en alles�

Goede website snelle levering en alles netjes verpakt

Prima site

Prima site. Snelle levering

Weer een mooie aankoop

Gister onder het genot van een heerlijk kopje koffie weer een schitterende aankoop gedaan. Weer super geholpen. Guus en team van Being There, Fijne jaarwisseling gewenst en een goed en vooral gezond 2020. Rob & Henri�tte

Snelle levering in een mooie verpakking, leuke verpakking om als cadeau te geven. Zou er zeker nog eens bestellen.

zeer snelle levering

zeer snelle levering

Zeer betrouwbare webshop met exclusieve�

Zeer betrouwbare webshop met exclusieve kleding.

Geweldige zaak met veel keuze en goede service

Goede ervaring altijd ook in de winkel een super goede service. Misschien wel een tip het zou leuk zijn als je ook punten spaart bij je online bestellingen. Ik heb helaas geen tijd om naar de winkel te gaan dus nu online besteld en hoorde dat je daarbij geen punten spaart.

Prachtige kleding

Prachtige kleding, uitstekende service

Stone island jas gekocht netjes verpakt�

Stone island jas gekocht netjes verpakt en levering was op tijd ben er blij mee mvg erwin

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl