Uitstekende verzorgde en snelle

Uitstekende verzorgde en snelle levering met een persoonlijke noot op de factuur!

Super snelle verzending

Ik moest nog snel een cadeau hebben voor mijn partner. Snel ging het zeker! Want de volgende dag in huis. En dat tijdens de feestdagen

Perfect, snelle levering en goede communicatie

Snelle verzending

Snelle verzending ! Tevreden met het product.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering! Was ook heel proper en mooi ingepakt om alles goed te beschermen!

Snelle levering voor Kerst

De bestelling werd zeer snel geleverd en dat een paar dagen voor Kerst! Persoonlijke boodschap op de pakbon is ook een leuke toevoeging. Aanrader!

Fijne winkel!

Fijne winkel! Online besteld en volgende dag reeds geleverd, keurig verpakt!

Zag er netjes uit en voldeed zeker aan

Zag er netjes uit en voldeed zeker aan mijn verwachtingen

Snel

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. De winkel heeft een mooie collectie kleding. De bestelling word snel geleverd en is mooi verpakt. Ga er zeker meer bestellen

Goede ervaring

Goede ervaring. Alleen app contact mag wel iets sneller. Er staat dat ze bereikbaar zijn tot 22 uur in de avond. Maar dat klopt niet. Heb soms wel wat lang moeten wachten op een antwoord. Maar verder bestelling netjes ontvangen. Ook retour procedure snel en goed geregeld. Dat vind ik ook belangrijk. Zou zeker nog eens bestellen.

Goede ervaring met bestelling

Vlotte levering. De kleding is goed geprijsd en mooi verpakt. e-mails worden snel en netjes beantwoord. Eelco

Top winkel met goed aanbod

Al een aantal keren besteld. Goede producten en snelle levering

Snelle levering Goed product Erg tevreden

Geweldige site

Geweldige site, goede service

Gewoon top bestel regelmatig bij ze en

Gewoon top bestel regelmatig bij ze en komen hun afspraken na ....

mooie merken, goede prijs

Snelle levering, betere prijs voor een goed merk dan elders!

Uitstekend!

Mooie producten, snel geleverd en persoonlijk berichtje op de bon.

Snelle service en altijd net verpakt

Snelle service en altijd net verpakt Ga zo door

Uitstekende site

Uitstekende site Snelle service en reactie

Kwaliteit

Top! Snelle levering

Super ervaring

Zondagochtend besloten een Stone Island trui te bestellen. Super mooie prijs kwam ik tegen bij Being There. Gelukkig hadden ze mijn maat 3XL op voorraad. Dinsdag kreeg ik de trui geleverd met PostNL en alles is perfect. Super trui en een super webshop. Ik kom gauw eens langs in de winkel!

Alles verliep soepel

Alles verliep soepel, van bestellen tot leveren. Prettige ervaring. En in een nette verpakking geleverd. Ik bestel zeker nog een keer. Bedankt voor de service.

Top winkel bezoek

Vandaag weer eens een bezoek aan de winkel gebracht en onder het genot van een heerlijke koffie en gezellig praatje met team Being There een paar prachtige aankopen gedaan. Dank weer voor het goede advies. Grt, Rob

Zeer snelle en goeie service top !!!

Zeer snelle en goeie service top !!!

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl