Bestelproces heel eenvoudig en snelle�

Bestelproces heel eenvoudig en snelle levering! Groot assortiment!

Fijne winkel.

Mooie producten, goede aanbiedingen en altijd snel geleverd. Mega tevreden, niet de eerste keer dat ik hier besteld heb, en zeker niet de laatste keer. Sympathiek personeelslid die bij de vorige bestelling nog een persoonlijke boodschap op het pakketje zette. Kleine kanttekening is dat de site iets traag is.

Wat een heerlijke winkel

Wat een heerlijke winkel! Ontvangen met een drankje en hier hebben ze nog echt persoonlijke aandacht. Kom zeker terug!

Snelle levering, top service

Snelle levering netjes ingepakt.

Snelle levering netjes ingepakt. De trui was helaas te klein.

Gewoon top kom hier vaker

Snelle levering, goede service en mooie collectie reageren ook snel op mail en goed advies via de telefoon

Goede service en snelle verzending.

Goede service en snelle verzending.

Mooie merken

Mooie merken, snelle en correcte levering.

Het was een zeer goede ervaring de�

Het was een zeer goede ervaring de bestelling was keurig ingepakt en verzonden mijn kompliement en precies de goede kleur en maat dank daarvoor.

Fijn bedrijf!

Snelle levering, goede verpakking! Prima communicatie! Ga zeker vaker bestellen

Top winkel voor mooie kleding!

Snelle en een goede levering

Snelle en een goede levering, daarbij zat het ook nog goed verpakt. Bestel er zeker nog een keer iets.

Snelle levering, en overzichtelijke website. Bedankt voor de prettige bestelling!

Top dus dat ja

Goed en vriendelijk personeel

Goed en vriendelijk personeel met verstand van zaken

Mooie verpakking!

Snelle levering en de verpakking is al een geschenk!

Zeer klantvriendelijk en meedenkend??

Bestelling geplaatst, zeer snelle levering. Helaas de maat niet goed, telefonisch contact gehad en werd zeer vriendelijk geholpen. Artikel was niet meer voorradig en mede door het meedenken van de persoon die ik aan de telefoon had, een alternatief kunnen uitkiezen. Ik zal zeker vaker wat bestellen mede door de vriendelijke en correcte manier waarop er met klanten wordt omgegaan?? Zo hoort het??

Topzaak

BT is voor mij sinds jaar en dag de top speciaalzaak in de herenkleding online en offline, mooie merken tegen gunstige prijzen. Ga gerust eens langs voor een op maat gemaakt pak je wordt echt in de watten gelegd. Heb je een spoedje? Ze regelen dat alles snel en correct afgehandeld is. Service klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht, hier in deze winkel kom je absoluut niets te kort. Al pas je 10 items en koop je er maar 1 ze blijven proffesioneel en waarderen je komst. Ze zeggen zelfs eerlijk als iets niet staat, dit personeel let op details en ik blijf dan ook een trouwe BT klant! Met vriendelijke groet, Diego Sanna

Zeer goede en snelle service en zeer�

Zeer goede en snelle service en zeer vriendelijk personeel

Zeer goed en snel geleverd top winkel

Zeer goed en snel geleverd top winkel Heel veel keuze ????????????

Mooie polo's perfect op tijd

Artikelen in perfecte staat en op het beloofde tijdstip ontvangen. Prima service en goed assortiment in de winkel.

Goeien handel!

Goeien handel!

Snelle levering! Heb helaas mijn product geretourneerd voordat ik hem ontving maar weet zeker dat het erg mooi verpakt zou zijn.

Goeie kwaliteit en snelle levering!

Goeie kwaliteit en snelle levering!

Lekker makkelijk en snel thuis.

Lekker makkelijk en snel thuis.

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl