Ik ben tevreden met me trui alrn was�

Ik ben tevreden met me trui alleen was verwerking niet helemaal top gegaan helaas

Online geeft dezelfde ervaring als in shop,

Prima site, volgende keer weer daar bestellen.

Zeer behulpzame klantenservice

Zeer behulpzame klantenservice Zeer netjes verpakt en verstuurd

Snelle bezorging

Goede communicatie, snelle bezorging!

Geen goede, eerste indruk. Slordige afhandeling retour.

Voor zoon online een hoodie besteld die bij ontvangst te klein bleek. Na ontvangst meteen gebeld om te vragen of de hoodie kon worden geruild voor een maat groter. Dan kon. Hoodie ook meteen teruggestuurd met trace en track. De dag na verzending was de hoodie retour bezorgd bij de winkel. En de afspraak met Being There was dat de grotere maat Hoodie toegestuurd zou worden zodra de kleinere maat retour was. Maar vier dagen later was er bij ons nog geen nieuwe hoodie binnen. De hoodie die ik retour had gezonden, was nog niet aangekomen bij Being There, werd er gezegd toen ik belde. toen ik aangaf dat ik dat merkwaardig vond omdat de hoodie wel was afgeleverd volgens de vervoerder, bleek de hoodie er uiteindelijk toch weer wel te zijn. De grote maat was al verzonden en had al bij ons in huis moeten zijn, kreeg ik toen te horen. Bij nader inzien toch weer niet. Ik had helemaal geen verzend bevestiging ontvangen en daarom belde ik ook. De grotere maat hoodie bleek gewoon nog in de winkel te liggen. Kortom: slordig! Geen goede, eerste indruk helaas. Terwijl ik toch duidelijk afspraken had gemaakt, telefonisch en via email.

Prima winkel goede service

Beste Guus, Bedankt voor je service afgelopen week in de winkel, ik ben erg blij met de stone island trui! Ik zou graag dezelfde trui nogmaals bestellen in een andere kleur via de webshop. Hoop dat je daarbij weer kan helpen. Alvast bedankt! Mvg, Joost

5 Sterren Service, op de retour na... die betaal ik zelf

TOP, TOP, TOP ! Zeer mooie pantalon ! Flopte site, drukken, betalen en genieten ! Keurig op de hoogte gehouden kwa afleveringstijdstip.

goed en snel geleverd

Snel en goed geleverd!

Snel en goed geleverd!

Beingthere is top!

De hoodie was na het bestellen de volgende dag in huis en zit als gegoten. Mijn vriend is er erg blij mee. Ik kom zeker vaker bestellen!!!

Zowel via de webshop als in de winkel�

Zowel via de webshop als in de winkel goeie service! Ruilen is makkelijk, zeker als je in Delft woont. Parkeren kan voor de deur, als je met de fiets bent.

Snelle service, duidelijk contact!

1e keer besteld en gelijk een fijne ervaring

1e keer besteld en gelijk een fijne shop-ervaring: van te voren telefonisch contact gehad mbt het opmeten van een sweater. Vriendelijk te woord gestaan en het opmeten was geen enkel probleem. De sweater afgelopen woensdag middag om 16.30 uur besteld, en donderdagochtend om 9.15 al binnen. Netjes verpakt, en een tevreden zoon met zijn CP Company sweater. Kortom : prima ervaring, en ik kom zeker terug om te winkelen.....

Snelle bezorging

Snelle bezorging, keurige verpakking.

Snelle levering en volkomen betrouwbaar�

Snelle levering en volkomen betrouwbaar en vooral goede kwaliteit

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, kwaliteit kleding ??

Na dat er wat fout was gegaan met mijn�

Na dat er wat fout was gegaan met mijn bestelling, is dit prima opgelost. Erg vriendelijke verkoper.

Prima webshop

Bestelling was snel bezorgd, en ik werd goed geholpen door de klantenservice, zelfs buiten openingstijden.

Goed bedrijf

Mooi verpakt jammer dat het niet gratis retour kan.

Goede service en snelle levering!!

Goede service en snelle levering!!

Snelle en goede serves top!!!

Snelle en goede serves top!!!

Niks op aan te merken!

Zeer snelle levering en aantrekkelijk ingepakt. Mooie en duidelijke site, gebruiksvriendelijk. Product van goede kwaliteit. Ziet eruit zoals op de foto op de website.

Top product

Mooie producten, waar je lang plezier van kunt hebben! Ik kom zeker vaker terug!

Hele goede en snelle service ben heel�

Hele goede en snelle service ben heel erg tevreden over mijn aankoop. Ik ga zeker nog een keer bestelling plaatsen. Aanrader!! Mooie collectie. :)

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl