Super sneller service !

Super sneller service !

Product netjes en snel ontvangen

Excellent service

Excellent service, quick delivery! Recommend this seller!

Top service, Goede kwaliteit, mooie producten!

Snelle levering!

Snelle levering!

Prima assortiment en service

Prima assortiment en service Diverse malen besteld bij de webshop. Levering altijd zoals beloofd. Groot assortiment. Regelmatig aanbiedingen, waarvan je op de hoogte wordt gehouden. Ook retour sturen is geen probleem, snel en netjes afgehandeld.

Keurig ingepakt

Keurig ingepakt. snelle verzending.bijzonder betrouwbaar adres.

Geweldig!

Snelle levering, duidelijk over aankomst van pakket en over betaling! Ik ga zeker meer kleding hier kopen.

Snelle levering en goede kwaliteit�

Snelle levering en goede kwaliteit verpakking, goede winkel!!

Prima service met uiterst vriendelijke�

Prima service met uiterst vriendelijke medewerkers. Ruilen is geen enkel probleem en allescorrect op afspraak. Hulde!!! een warme douche

Uitstekende service en top kwaliteit

Uitstekende service en top kwaliteit

keurig verzorgde levering

keurig verzorgde levering

Prima winkel met mooie collectie�

Prima winkel met mooie collectie merkkleding en een correcte levering. Prettig telefonisch contact.

prima snelle service

prima snelle service

Heel klantvriendelijk en een snelle�

Heel klantvriendelijk en een snelle levering

Tevreden klant

Website met mooie merken en veel keus. Snelle en keurige levering . Kortom een aanrader .

Helemaal top!!????

Helemaal top!!

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering, goed verpakt!

Mooie kleding

Mooie kleding, prima service

Nette winkel met zeer mooie kleding.

Nette winkel met zeer mooie kleding.

Long Island

Prachtige kleding

Prachtige kleding! Snelle en keurige service . Erg tevreden over hoe professioneel het is ingepakt. Dank daarvoor!

zeer snelle levering en alles in orde

zeer snelle levering en alles in orde

goed afgeleverd en ziet er keurig uit

goed afgeleverd en ziet er keurig uit, website is ook duidelijk

Snelle levering en goede artikelen

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl