Super fijne service

Echt een top service

Top Zaak

Top Zaak goede site en mooie winkel

Prima service en hele mooie merken

Prima service en hele mooie merken, lekker snel in huis!!

alles goed

Alles goed. Wat je eigenlijk altijd verwacht!

Vriendelijk personeel en goeie kwaliteit product!

Goeie service, goeie kwaliteit en vriendelijk te woord gestaan op mijn vragen.

goede website snelle levering en mooi�

goede website snelle levering en mooi verpakt

Hele snelle levering en erg vriendelijk�

Hele snelle levering en erg vriendelijk naar de klant !

Hele tevreden klant en zeker een hele�

Een hele tevreden klant ..... en zeker een hele blije zoon na de snelle levering van de winterjas. 's Middags besteld en de volgende dag in huis! Prachtig!!

Betrouwbaar !

Betrouwbaar !

Volgende dag direct in huis

Volgende dag direct in huis, prachtige jas, mooie kleding en een goede website.

Snelle levering, had de bestelde sneakers binnen 3 dagen in huis... top!!!

Snelle en goede levering van een�

Snelle en goede levering van een betrouwbare webshop

Uitstekende snelle service.

Ik ben al jaren klant en koop online maar ook in de winkel in Delft. Heb eigenlijk geen opmerkingen maar wellicht iets om over na te denken: dat de beschikbare maten direct bij het artikel staan op de site. Altijd snelle, kosteloze levering en vriendelijke service met uiteraard goede merken kleding.

Zeer tevreden!

Mooie jas van SI besteld. Een unieke jas die ik nog nergens was tegen gekomen. De jas werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Zeer netjes verpakt. Alles was naar tevredenheid. Toch had ik nog een kleine vraag over de jas en heb gebeld met Kaleb. Mijn vraag werd beantwoord en heb vervolgens nog gezellig gesproken over kleding. Tevens merkte ik tijdens het gesprek de liefde en passie voor hun branche. Ik kom zeker terug op de webshop of de winkel. Heel erg bedankt.

Snelle bezorging en goed verpakt

Snelle bezorging en goed verpakt, maar er zat alleen een klein draadje dat uit stak van mijn stone island jas. Dit draadje zat wel geknoopt dus even afknippen en klaar.

Mooie winkel met fantastische service

Mooie winkel met fantastische service. Helaas was de door mij bestelde trui niet 100% naar mijn zin maar ik kon deze in de winkel ruilen waar ik uitstekend advies kreeg zodat ik uiteindelijk naar buiten liep met een trui die w�l 100% naar mijn zin was. Top!

Stone Island winterjas gekocht

Stone Island winterjas gekocht, snelle levering. Vriendelijk personeel .. aanrader

Bestelling was snel geleverd

Bestelling was snel geleverd. Goede service.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Snelle levering en geen problemen

Snelle levering en geen problemen

Snelle levering, goeie prijs

dikke prima

goede website en snelle service. geen problemen gehad

snele service en duidelijke �

snele service en duidelijke overzichtelijke site

Goed overzichtelijk

Goed overzichtelijke website met snelle verzending

Ruime keus in Stone Island

Ruime keus in Stone Island, een prachtig stoer merk. Bestelling wordt keurig in een doosje bezorgd.

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl