Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit! Pakketje volgende dag al binnen. Jullie hebben een vaste klant erbij!

Zeer goede winkel top

Zeer goede winkel top

Super internet winkel

Super internet winkel. Goede service en snel geleverd.

Gemakkelijk om te bestellen

Gemakkelijk om te bestellen en de producten snel in huis.

Prima kledingwinkel

Goede en persoonlijke service. Mooie ruime collectie.

corecte service en snelle levering en�

corecte service en snelle levering en keurig geld snel retour.

geen problemen ervaren

geen problemen ervaren

Ik ben tevreden over de snelle�

Ik ben tevreden over de snelle levertijd en ruime keuze in grotere maten.

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Snel bezorgd

Snel bezorgd, veel keus voor goede spullen

Goede levering

Goede levering, duurde totaal niet lang & pakjes worden netjes bezorgd.

Mooie site

snelle levering.

Snelle levering + goede webshop

Snelle levering + goede webshop

Goede service,snelle levering

Goede service,snelle levering

bestelling

Wordt niet zo maar opgestuurd, bij twijfel wordt er nog netjes nagebeld.

Snelle levering [volgende dag al in�

Snelle levering [volgende dag al in huis], keurig netjes verpakt , awesome brands !!

Snelle en nette levering !

Snelle en nette levering !

Goede site

Goede site, betrouwbaar en snel bezorgd

Goede en snelle bezorging!

Goede en snelle bezorging!

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Service tot levering erg goed. Maar op e-mails met vragen na levering wordt ondanks herhaald verzoek niet gereageerd.

De online voorraad is actueel en word�

De online voorraad is actueel en word meteen bijgewerkt. Goede telefonische bereikbaarheid en spontane klantvriendelijke interactie. Voor de 1ste iets besteld en zeer tevreden over het gehele orderproces. Erwin Neggers

Snele service

Snele service! Kwaliteit top

Top!!snelle levering

Top!!snelle levering

perfect

nu al paar keer besteld hier en zoals elke keer alles weer netjes geregeld netjes verpakt snelle levering (1dag) juiste maat juiste kleur alles perfect zeker aanrader voor mensen die twijfelen (niet doen) ga zeker meer bestellen hier overzichtelijke site en ze komen hun woord na

Goede verzending netjes verpakt

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl