Goede zaak alleen retour moet je zelf�

Goede zaak alleen retour moet je zelf betalen

????

Tweede keer dat ik bij jullie iets bestel en in de toekomst zal dat vaker gebeuren. Ontzettend tevreden. Keep up the good work!

Ruime keus in luxe merken

Ruime keus in luxe merken, snel en netjes in een doosje bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar.

Prima service en producten

Prima service en producten, een echte aanrader qua webshop!

Zeer goede service telefonisch contact�

Zeer goede service telefonisch contact gehad en goed geholpen met een riem van stone island , zeker vaker wat kopen . Ook snelle levering

Gister besteld en dag later al in huis en alles netjes verpakt top service groetjes Robbie uit leiden

TOP!!

online een vest besteld snelle levering en het was ook nog erg netjes verpakt In 1 woord top!!!

prima service

Mooie merken en goede prijzen!

Uitstekende service

Uitstekende service! Broek iets later bezorgd door Post NL, maar bij navraag direct antwoord door Being There.

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten. Gewoon goed zoals het hoort.

Het pakketje zat verpakt als een kado

Het pakketje zat verpakt als een kado, top geregeld!

Alweer uitstekend!

Mooie jeans van Jacob Cohen gekocht, snelle levering, past perfect. Fijne winkel en online kopen supersnel.

Mooie spullen

Mooie spullen. Snelle levering. Helemaal top,

Snelle levering makkelijk te ruilen �

Snelle levering makkelijk te ruilen indien nodig zeker een aanrader!

Goede site

Goede site, kleding kwam optijd aan. De emails kwamen in mijn Gmail spam aan, kan aan gmail liggen.

Een enorm behulpzame Klantenservice!

Snelle levering . Top service .

Uitstekende service

Snelle levering, goed telefonisch advies gekregen over de maat van de trui. goed verpakt en een scherpe aanbieding, wederom zeer tevreden

Snelle levering en een betrouwbare �

Snelle levering en een betrouwbare winkel waar je goed terecht kan voor mooie merk kleding! Being There is een goede klant rijker ;-) Ga zo door Guus met je team. Met vriendelijke groet, Duvan Ekinci 2493 WG Den Haag

Goede service, mooi assortiment.

Jas zonder logo

Ik heb een stone island jas besteld bij Being There, maar ik kreeg je jas zonder het logo erop. Dat vind ik slecht aan mijn bestelling

Top!!!

Netjes verpakt en snel geleverd...

Goeden service!

Goede service!

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl