Klantenservice was vriendelijk

Het was netjes verpakt maar de trui kwam een dag later en ik had xl maar kreeg 3xl maar de klantenservice was heel vriendelijk

Prima overzichtelijk en snelle bezorging.

Site is overzichtelijk en de bestelling wordt dag erna gratis bezorgd. Uitstekende service. Minpunt: Heb ooit een vraag gesteld of er een profdukt nog te bestellen is maar helaas nooit een antwoord gekregen.

Snelle levering, top shirtje????

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering! Bedankt

Prima geholpen

Prima geholpen, alles top

Prima service, helaas net iets na 5 uur besteld, dus niet de volgende dag, maar de daaropvolgende dag in huis.

Op tijd geleverd,

Op tijd geleverd,, alleen geen bevestiging gekregen van inbehandeling nemen van de orde

Polo beschadigd en de beloofde verzendkosten niet ontvangen!

Polo die ik ontving was beschadigd en dezelfde maat was niet meer beschikbaar! Telefonisch contact gehad en de kosten inclusief verzending zou ik terug gestort krijgen, helaas wel de kosten van de polo maar niet van de verzending, hier een mail over gestuurd maar daar geen reactie op terug gekregen.. Beetje jammer! Alsnog een reactie van de eigenaar: was op vakantie en daardoor is dit fout gegaan! Vrij kort daarna de beloofde kosten vergoed gekregen waardoor ik een volgende keer toch weer een bestelling ga plaatsen als ik iets leuks zie!

Geen verzendkosten en snelle levering.

Geen verzendkosten en snelle levering.

Goede kwaliteit goede prijs

Goede kwaliteit goede prijs

Ruime keuze en snelle verzending vanuit �

Ruime keuze en snelle verzending vanuit de website. Aanrader

De jas was er erg snel

De jas was er erg snel, sneller dan verwacht. Ik ben zeer tevreden. (Voor de mensen die Stone Island willen bestellen, de jassen vallen een maat kleiner ;) )

Snelle levering!

Snelle levering!

Mooie webshop die prima werkt

Mooie webshop die prima werkt. Kleding werd netjes verpakt afgeleverd. Super!

Goeie service

Goeie service

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Alles was perfect geregeld !

Alles was perfect geregeld !

top!

Wederom een bestelling gemaakt bij BeingThere. Prima levertijd. En de sweater in goede orde ontvangen. Voor herhaling vatbaar!

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Prima, niets op aan te merken, vlotte levering, mooi product

Een veilig bedrijf waar de �

Een veilig bedrijf waar de prijs/kwaliteit goed is.

Ik heb hier online een jas gekocht

Ik heb hier online een jas gekocht. Deze werd de volgende dag meteen geleverd. Goede service, mooie merken en een snelle levering!

Goede service snel bezorgd

Goede service snel bezorgd

Dag later geleverd

Dag later geleverd

Snelle levering, ook al een paar keer in de winkel geweest altijd goede service en vriendelijk persooneel

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl