Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waardeerden vooral de snelle levering en de scherpe prijzen. De variëteit en kwaliteit werden herhaaldelijk genoemd. Het personeel staat bekend om zijn behulpzaamheid en aandacht voor de klant. De ervaringen blijven positief en consistent.
Snelle levering, betere prijs voor een goed merk dan elders!
13 November 2023
Menno Van Leeuwen
Mooie producten, snel geleverd en persoonlijk berichtje op de bon.
11 November 2023
Mathyn Janssen Daalen
Snelle service en altijd net verpakt Ga zo door
31 October 2023
klant
Uitstekende site Snelle service en reactie
29 October 2023
Anoniem
Top! Snelle levering
29 October 2023
Diederik
Zondagochtend besloten een Stone Island trui te bestellen. Super mooie prijs kwam ik tegen bij Being There. Gelukkig hadden ze mijn maat 3XL op voorraad. Dinsdag kreeg ik de trui geleverd met PostNL en alles is perfect. Super trui en een super webshop. Ik kom gauw eens langs in de winkel!
26 October 2023
Lucas
Alles verliep soepel, van bestellen tot leveren. Prettige ervaring. En in een nette verpakking geleverd. Ik bestel zeker nog een keer. Bedankt voor de service.
24 October 2023
Jeroen
Vandaag weer eens een bezoek aan de winkel gebracht en onder het genot van een heerlijke koffie en gezellig praatje met team Being There een paar prachtige aankopen gedaan. Dank weer voor het goede advies. Grt, Rob
21 October 2023
Rob
Zeer snelle en goeie service top !!!
19 October 2023
Dave Orroi
Goede prijs, snelle levering, goed verpakt!
19 October 2023
Edwin Verhoeven
Mooi bedrijf, ook fysieke winkel. Komt beloften na mbt verzending en levering.
16 October 2023
Klant
Goede & correcte verzending, netjes verpakt & een persoonlijk, handgeschreven tekst op het formulier. Leuk!
9 October 2023
klant
Goede service. Behulpzame medewerkers, zal altijd terug komen bij deze winkel!
4 October 2023
Brent De boer
Super service
28 September 2023
Dennis Van Gorp
I was over in the Netherlands on holiday and visited Being There. I had four or five items I�d seen online that I wanted to try on and the gentleman serving me (the owner I presume) was amazingly helpful and patient as I tried on each item! The shop is great, loads of choice for all the main brands, a real delight to spend time there. I�d really recommend a visit, or at least look to purchase on line, as they are very knowledgable about the items and history of the brands and have a great passion for what they do. Can�t wait to make another visit again soon!
15 September 2023
Neil H
Snelle levering en prima product
13 September 2023
Marco
Nette en vlotte levering.
9 September 2023
joshua
Product zoals beschreven en zeer snelle levering.
28 August 2023
Mathieu Rens
Gistermiddag een prachtige Stone Island Trui besteld en vandaag al geleverd en netjes verpakt. Volgende keer weer naar de winkel, ook voor een lekker bakkie. Groet, Rob
26 August 2023
Rob
De verpakking is netjes en het product werd goed bezorgd
23 August 2023
Rijk Dani�l Van schip
Vriendelijk en deskundig personeel en een ruim aanbod aan mooie kleding. De website is prima, maar ga er vooral ook eens langs om goed geholpen te worden.
23 August 2023
EeDjee
Goede overzichtelijke site, snel geleverd. Erg netjes. Heel blij mee.
16 August 2023
M D
Top service. Snelle levering en zeer goed verpakt
12 August 2023
heer Hofland
Guus en zijn team doen wat ze zeggen!
12 August 2023
heer Kentie
Snelle levering, top product en handgeschreven notitie om te bedanken voor de aankoop. Dit wordt mijn nieuwe (web)winkel!
8 August 2023
Vincent van de Lustgraaf
Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop!
Peperstraat 2
2611 CH Delft