Snel geleverd en prima kwaliteit

Duidelijke omschrijving van bezorgprocedure

Goede service.

Was weer helemaal top????

Topbedrijf

Normaal koop ik direct in Delft bij de winkel maar dit keer niet. Het product is top alleen jammer dat het pakje via POSTNL ( en dat is niet de eerste keer ) een dag later dan in eerste instantie afgeproken aankomt. Heb drie uur verlof voor niets op moeten nemen!

The Place To Buy

Kom al jaren bij Being There voor zowel zakelijke als priv� kleding. Uitstekende bediening, kennis en service. Eigenaar Guus weet waar hij het over heeft en geeft persoonlijk advies. Voor het eerst via de webshop iets gekocht en ook dat is van verwachte kwaliteit: snel en netjes verpakt. Samengevat: een Top Zaak!!

Super kwaliteit en service!

Super.

Schoenen bestelt, ik twijfelde over de maat. Ze hebben contact opgenomen met de leverancier om mij te kunnen vertellen of de schoen groot of klein viel. Top service.

Top!!

Snelle levering, retourbedrag binnen 3 dagen op de rekening.

Goede koop van overhemd

Goede koop gedaan van 2 overhemden, helaas was 1 hemd onverhoopt niet meer leverbaar. Binnen paar dagen aankoop bedrag weer op de rekening en 1 hemd in huis. Netjes afgehandeld!

Over het algemeen prima service

Ik bestel redelijk vaak via de site, eenmaal verkeerd product opgestuurd en geen terugkoppeling op gehad. Gelukkig was ik ook blij met dit product. Verder altijd prima service gehad.

Duidelijke website, snelle levering, volgende dag in huis, netjes verpakt

Alles is goed!

uitstekende winkel

mooie korting en snelle levering, kortom toppie......

Top service!

Ik heb een aantal artikelen via internet aangeschaft bij Being There. Altijd vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam. Retouren worden netjes afgehandeld en het geld wordt snel teruggestort. Kortom, top winkel! Keep up the good work! ??

Super snel

Top, dinsdag besteld en woensdag om 13.00 binnen. Sneller dan snel.

Top & snel

Zeer tevreden, snel levering naar Belgi�!

Top winkel en internet site en goede snelle servive

Goed kwalieteit spullen snelle service. Alles is goed ingepakt top bedrijf

Prima geregeld - nette aflevering en ruilen geen probleem

Zondagavond besteld, woensdagavond in huis. Werd netjes op de hoogte gehouden met e-mails. Jas die ik besteld had bleek helaas te groot dus volgende dag geruild in de winkel. Dit was geen enkel probleem. Al met al een prima ervaring met Being There!

fijne webshop

mooie webshop met duidelijke informatie of de artikelen en snelle levering

Perfect geholpen!

Prima service!!!!

Super snelle levering. Product top??

Snelle reactie op bestelling. Product helemaal top. In mooi doosje. Meteen al bij de bevestigin. (Zaterdag)de indicatie van de levering (dinsdag) met tijdlijn????

Prima winkel, mooie producten en snelle service.

Snel en goed

Maakt precies waar wat ze beloven: goed en snel!

Aanrader

Zeker een aanrader. Alles correct verlopen. Bovendien ook correcte en snelle persoonlijke communicatie bij vragen of problemen. Zeker voor herhaling vatbaar

Duidelijke informatie en snelle service.

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl