Service waarmee je de consument behoudt

Wat een winkel zeg. Top service. Ik zeg, bestel hier alles qua merkkleding. Snelle levering, toppie. Ga zo door Being There

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, meedenkend indien bijzonderheden. Prima winkel.

Prima webshop!

Snel en netjes verpakt geleverd. Prima webshop!

Geen klant meer

Al aan jaar of tien ben ik vaste klant bij deze winkel en besteed er aardig. Tot nu, blijkbaar. In een broek van 330,- bleek een stiksel los te zitten. Volgende dag kom ik terug in de winkel, word ik naar de kleermaker aan de overkant verwezen. Na mijn verbaasde reactie heeft de winkel de broek toen zelf naar de kleermaker gebracht. Nadat de kleermaker de reparatie heeft voltooid, krijg ik de broek mee met de waarschuwing dat ik die naad goed in de gaten moet houden, want hij zou wel eens opnieuw kunnen loslaten. Hierop heb ik verzocht een andere broek te geven, want ik heb niet voor 330,- een broek met fabrieksfouten gekocht. Die bleek niet op voorraad. In plaats van een nieuwe te leveren, kreeg ik mijn geld terug, omdat de eigenaar "mijn gezeur" zat was. Op zich niet mijn wens, want ik wil die broek kopen, maar goed. Na een week wordt het aankoopbedrag overgemaakt, maar met het verzoek erbij "GELIEVE NIETS MEER BIJ ONS TE KOPEN". Ik raad U na deze ervaring aan dat ook niet (meer) te doen.

Ongedwongen

Prima geholpen, niet te opdringerig waardoor je het gevoel krijgt dat jij als klant weer centraal staat als je eventueel vragen hebt mbt. Tevens een mooie collectie die bij mij smaak past qua kledingstijl!

simpel besteld, correct ontvangen

goed, 5 sterren kan ik niet geven is pas mijn eerste ervaring

Na 2 werkdagen binnen. Was goed verpakt en artikel zag er top uit!

Goede persoonlijke service met mooie merken

Fijne webshop met een mooi gamma aan kleding

Gewoon goed

Nette prijs en volgens afspraak perfect op tijd geleverd, met een leuke kortingsbon voor de volgende bestelling.

Erg snelle levering en netjes ingepak, erg goede webshop!

Helemaal top!

Superbezorging en zeer behulpzaam bij additionele vragen en verzoeken. Dank.

Uitstekende website en afwikkeling van de bestelling!

Uitstekend!

Snelle levering van een mooi produkr

Snelle levering, duidelijke website, kortingsbon

Ik vind de website erg netjes en de afhandeling van mijn bestellingen ging perfect, de andere dag geleverd en met een kortingsbon van 10%. De status van de bestellingen werden eveneens netjes weergegeven. Hele goede webwinkel.

super

top bedrijf.....

Snelle en correcte levering, goed verpakt.

top !

Top producten!! Goede en snelle service!!

Is allemaal snel en pefrect geregeld.

Uitstekend!

Snelle en prima levering. Zoals het hoort!

Goed product

Goed product maar de levering was erg te laat, terwijl ik juist gekozen had voor deze winkel omdat het dan de volgende dag binnen was maar dat was 3 dagen later

bestelling en verzending

de winkel probeert je zo goed mogelijk van dienst te zijn, de verzending duurde langer dan verwacht maar hierover heeft de winkel me zelfs nog gebeld. Een goede service en een uitstekend product!

Topwinkel

Bestelling precies zoals verwacht. Verzending op tijd en goed verpakt. Betaling verliep ook prima. Fijne winkel met mooie merken. Echt aan te bevelen!

Prima snelle keurige levering

Prima keuze prima levering prima prijs

Levering duurde meer dan een week

Helaas. In plaats van volgende dag, volgende week geleverd.

Summier verpakt, verder goed.

De verpakking was summier (duur hemd in plastic zak in brievenbus gefrommeld). Verder tevreden.

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl