Overzichtelijk betrouwbaar makkelijk

zeer tevreden klant, mooie overzichtelijk website en snelle goed verpakte levering.

????

Snelle levering, goed verpakt ?? Duidelijke site en een bon voor mijn volgende bestelling..

2e bestelling weer helemaal goed!

Voor de 2e keer besteld. Alles weer prima in orde en de volgende dag in huis.

Snelle levering, mooie kleding

Levering is uitstekend, kleding is mooi

Snelle levering, perfect product.

Super snelle levering, mooi product, en nog een kortingsbon erbij voor de volgende bestelling.

Nice doing business with you...again! ??

Voor de zoveelste keer een bestelling geplaatst! En elke keer weer soepel en probleemloos. Ook nog die heerlijke aanbiedingen! Kijk, dan plaats ik zo weer een bestelling....toch? ??

Dag na bestelling keurig ontvangen

Perfect!

snelle levering, mooie prijs

..goed

Prima en op tijd

geweldig

super snelle levering, binnen 1 dag

Mooie kleding en vlotte bezorging!

Mooie collectie en snelle bezorging. Ook goede ssrvice in de winkel.

"Being There" is echt de winkel waar je moet zijn!

De naam van de winkel "Being There" zegt het al, daar moet je zijn. Hele goede service, zelf toen ik na 17.00 uur iets bestelde was het er de volgende dag. Aan de telefoon zijn ze ook super vriendelijk. Echt een aanrader!!

Snel en goed

Stone Island trui besteld de volgende dag al in huis helemaal top.

Snelle en goede service

Super snelle levering van mijn Greve schoenen, helaas zaten er geen extra veters in de doos terwijl de vorige dat wel had. Verder raad ik deze winkel zeker aan bij vrienden, goed contact en snelle en nette levering!

Fijne site en snel bezorgd

Fijne website en t paketje werd de dag er na al bezorgd

Tevreden.

Keurig op tijd (dag later) en goede overzichtelijke site.

snelle verzending, mooi product!

Verzending was snel. Product is mooi en prima verpakt.

Niet op aan te merken

Bestelling geplaatst na 1700 toch de volgende dag in huis. Helaas was ik er zelf niet zodat ze op maandag keurig werden afgeleverd. Zoals je het bij meerdere webshops zou wensen !

Super snelle levering en netjes verpakt!!

Mooie shirt van stone island, netjes verpakt en volgende dag al geleverd!

Online bestelling van kleding

Snel en netjes geleverd. Ook in cadeau verpakking.

Gewoon zoals het hoort.

Via de website iets gekocht. E�n product niet naar wens en eerst volgende zaterdag in de winkel iets anders uitgezocht. Kon ook mijn geld terug krijgen. Zeer vriendelijke mensen in de winkel. Zo houd je een klant tevreden.

Vorige keer 2 overhemden besteld en die worden per pakketpost verstuurd. Deze keer 1 overhemd gekocht en die gaat door de brievenbus. Dat is best fijn want ik ben meestal niet thuis als pakketbezorgers langskomen.

Goede kwaliteit snelle levering

Snel en netjes geleverd

Keurig geleverd zoals op de site stond, binnen 2 werkdagen. Keurig verpakt en snel geleverd.

Snel en goede service

Snel en en goede service....

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl