Ronduit top!

Geweldige service!

Leuk assortiment en goede levering

Winkel met leuk assortiment. Toen de betaling niet goed ging contact opgenomen en binnen een half uur was alles opgelost. Snelle levering

gewoon goed

netjes conform afspraak geleverd, goed verpakt. blij mee

Pico bello

Goede Service, alleen de tijden van de next day delivery mogen wat ruimer.

niets op aan te merken.

Deze webshop werkt zoals het hoort te werken. Bestellen, notificaties mbt status van bestelling, snelle levering, after care...Prima!

Prima, correcte snelle levering.

Prima, correcte snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de wepshop van being there

Goed, snel, betrouwbaar

Ik had zelf een fout gemaakt in het adres. Na een telefoontje met de winkel alles geregeld en goed aangekomen. Kortelijnen in de communicatie in combinatie met assortiment maakt me nieuwsgierig naar de winkel. Ik kom jullie binnenkort opzoeken.

Super snel geleverd

Heb een jas besteld bij Being There. Heel snel geleverd. Super tevreden over de service en de jas!

Snelle service !

nipte bestelling voor 5u. toch de volgende dag in huis. Zeker een aanrader om vaker te bestellen.

Top bedrijf

Super snelle levering zonder problemen

Snelle levering! Goed ontvangen en mooie spullen Aanrader!

Super levering!

Voor de eerste keer online een bestelling geplaatst bij 'Being There': snel in huis en helemaal goed verpakt met zelfs een mooie cadeauverpakking er omheen. Voor herhaling vatbaar!

super service

heel goed contact en snelle service en levering.

Geachte medewerkers Being there, Ik ben van mening dat uw webwinkel uitstekend functioneerd ik heb mijn bestelling zaterdags na 6 uur bij jullie opgegeven ik kreeg direct een bevestiging met een track and trace nummer in de onderstaande link kwam ik tot de ontdekking dat mijn bestelling de eerst volgende dinsdag tussen 11 en 1 kon worden bezorgd. Tot mijn verbazing kwam mijn bestelling maandags al binnen hiervoor mijn hartelijk dank normalitair komt er namelijk een dag bij inplaats van niet

Service

Prima service !

goede service en overzichtelijke site. Woensdag avond laat besteld en vrijdag ochtend al in huis.

Mooie trui, snel ontvangen

Trui voor mijn zoon besteld, netjes ingepakt en snel ontvangen. Trui zag er in het echt net zo mooi uit als op het plaatje, dus wat wil je nog meer? Hier gaan we vast meer bestellen. Nogmaals dank voor de snelle deal.

Perfect, Altijd goed en nooit problemen.

Ik raad deze winkel zeker aan. Perfecte producten van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. ��n van de beste kledingwinkels die ik ooit heb gehad. Ga zo door!

Keurige service, zowel online als in de winkel!

Al jaren ervaring met Being There, zowel ter plaatse in Delft maar ook sinds kort online. Altijd vriendelijke en persoonlijke service! Daarnaast natuurlijk oog voor mooie nieuwe collecties en merken.

Te vertrouwen! Keurige en snelle aflevering, inclusief bevestigingsmails.

klantvriendelijk en snelle levering

Voor mijn zoon heb ik een Stone Island vest besteld voor zijn verjaardag, tijdens het bestellen via de site ging er iets mis. Toen ik belde werd ik vriendelijk te woord gestaan, ik werd meteen terug gebeld door de websitebeheerder en ze hebben me goed geholpen om het op de juiste manier te bestellen. De volgende dag had ik het al thuis. Prima webshop!

Vriendelijke ontvangst

Via internet de moeite genomen om naar Delft af te reizen. S�ochtends gebeld of de maten voorradig waren. Men zei dat de site actueel is. Dit is vaak niet zo. In dit geval dus wel *****. Vriendelijk ontvangen en de medewerkster was op de hoogte van ons telefoontje en had de maten al klaar liggen. Vanwege de "lange" reis was een goed esprosso'tje ons gegund. Met 2 jassen rijker en twee leuke mutsen (met een gebaar) zijn wij bang dat wij nog eens een kijkje in Delft gaan nemen. En laten het zeker niet na om even bij BEING THERE aan te wippen. Al is het alleen al voor de koffie. Albert (boven Amsterdam).

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl