Top service, mooie trui

Al drie keer online wat gekocht bij�

Al drie keer online wat gekocht bij Being There en altijd snel en correct bezorgd.

Uitgebreid aanbod van diversen merken.

Uitgebreid aanbod van diversen merken. Snelle levering van een mooie hoodie ??

Ondanks dat ik via internet besteld�

Ondanks dat ik via internet besteld heb, kreeg ik toch het gevoel dat je in de winkel loopt. De dag na de bestelling werd ik gebeld door de winkel over mijn kledingmaat en werd me geadviseerd een andere maat te nemen. Deze persoonlijke benadering vond ik erg prettig. En voelde ik me serieus genomen. Ik heb hier een Stone Island zomer trui gekocht, de geadviseerde maat pas ik perfect.

Leuk personeel

Leuk personeel, en een goede service

Product zoals omschreven snel

Product zoals omschreven snel, netjes en volgens afspraak ontvangen.

Superwinkel....Alles tot in de puntjes�

Superwinkel....Alles tot in de puntjes verzorgd...

Super winkel,mooie kleding en snel�

Super winkel,mooie kleding en snel besteld via de webshop en ook snel in huis...

Altijd keurige en snelle levering.

Altijd keurige en snelle levering. Bij laatste bestelling ook keurig telefonisch contact omdat artikel niet meer voorradig as en dus alternatief artikel werd aangeboden.

Super service snel en netjes geleverd!

Super service snel en netjes geleverd!

Heel goed telefonisch geholpen

Heel goed telefonisch geholpen, en mooi ingepakt,

Stone island

Snelle service en klantvriendelijk bedankt

Gewoon prima!

Gewoon prima!

2 mooie sweaters op de website besteld�

2 mooie sweaters op de website besteld en de volgende dag prachtig verpakt thuis met een leuk persoonlijk kaartje. complimenten!

Mooie winkel en een geweldige service!!

Mooie winkel en een geweldige service!!

Mooie zomer aankoop.

Vandaag mijn twee gekochte Stenstroms linnen overhemden opgehaald. Keurig vermaakt en zitten als gegoten. Guus dank weer voor je advies en snelle service. Groet, Rob

Prima winkel en webshop

Snel geleverd.... Retourneren of ruilen in winkel is mogelijk.... Vriendelijke en goede service... Bij een refund geen weken wachten. Prima winkel met mooie merken waar ik al jaren naar tevredenheid klant ben.

Top winkel,ruime keus in mooie�

Top winkel,ruime keus in mooie merken,en supersnel geleverd...

Duidelijke omschrijving van de�

Duidelijke omschrijving van de producten en snelle levering. Kortom een aanrader

Top winkel

Super kledingwinkel met veel mooie merken, al vaak mooie dingen bestelt snelle levering en zeer goede service ; echt een aanrader !!

Bestelling gedaan bij Being There

Bestelling gedaan bij Being There, mooie winkel en super artikel. Ben erg blij met de jas en ga zeker vaker bestellen. Alles was netjes ingepakt, en is zeker aan te raden deze winkel.

Mooie site met keus uit vele bekende�

Mooie site met keus uit vele bekende topmerken. Snelle en nette levering. Kortom een aanrader

Al een paar keer een bestelling gedaan�

Al een paar keer een bestelling gedaan op deze website.Grote keus in vele topmerken.En altijd super snel geleverd.Dus niet twijfelen, gewoon bestellen...

Mooie producten en snel geleverd

Mooie producten en snel geleverd. Shirts als brievenbus pakket is top!

Leuke collectie altijd goed

Leuke collectie, snel geleverd en mooi verpakt. Altijd goed ??

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl