Super service

Super service, en mooie kleding

Stone island trui besteld maar stond�

Stone island trui besteld maar stond fout op de site want was namelijk uitverkocht had al geld overgemaakt maar werd netjes gebeld dat de trui uitverkocht was en de volgende dag was me geld al terug geboekt dus netjes afgehandeld

Vlot besteld schildpadtraag bezorgd

Vlot besteld , vlot aangeleverd aan de Post, dat daarna ik lang moest wachten lag aan de Post , zijn echt een stel klungels, bezorgdag werd steeds aangegeven en tot 3 dagen weer uitgesteld. Bovendien had ik de zending aangemerkt voor een afhaalpunt ,maar werd het bij de buren aan huis bezorgd, want het was ook nog aangemerkt als brievenbuspost, maar paste no way in de br.bus. Being there valt niks te verwijten, zij namen zelfs de moeite op mijn mail heel netjes te reageren

Mooie winkel met mooie kleding ga zo�

Mooie winkel met mooie kleding ga zo door ?? en vriendelijkheid en goede service

Being There is perfectie in optima forma

Opnieuw met grote zorg en perfecte service mooi artikel van Stone Island uit de Sale mogen ontvangen. Being There is het juiste voorbeeld voor elke ander bedrijf. Ga zo door en hartelijk bedankt voor de snelle levering.

Super klantvriendelijk!

Super klantvriendelijk!! En ons enorm geholpen , met een aankoop die lastig was door betaling door contactloos pinnen wat niet lukte ... maar toch opgelost!! Super

Top plek zeer optijd binnen gekregen�

Top plek zeer optijd binnen gekregen zonder problemen

Lekker optijd bezorgd en veilig verpakt

Lekker optijd bezorgd en de kleren waren goed en netjes verpakt. Ook kreeg ik een gepersonaliseerd bedankje op me factuur wat erg lief was!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Zoals altijd goede service

Zoals altijd goede service.

Aanrader!

Goede winkel, top kwaliteit kleding en hele goede service!

Geweldige winkel

Top gisteren besteld vandaag direct in huis

Goede en nette service

Goede en nette service

Top service en verstand van zaken

snelle levering prima service,

snelle levering prima service,

Weer super snel geleverd ????

Weer super snel geleverd ????

Snelle levering, netjes verpakt, helemaal goed!

Super !!

Prettige duidelijke site met keus uit vele topmerken. Zeer snelle en nette levering. Kortom een aanrader..

Wat een site!

Wat een site!

Prima service, meerdere bestellingen en retourzendingen gedaan hier, altijd snel, duidelijk en zonder problemen verlopen.

Leuk geprijsde artikelen en een snelle�

Leuk geprijsde artikelen en een snelle service.

Top geregeld allenmaal

Top geregeld allenmaal

Top geregeld,mooie website en super�

Top geregeld,mooie website en super snel geleverd..

Mooie trui besteld

Mooie trui besteld, en optijd binnen

Ik heb een stone island vest besteld

Ik heb een stone island vest besteld, is netjes op tijd geleverd netjes verpakt. Niks mis mee. Goede service ??

Peperstraat 2

2611 CH Delft

015 213 25 78

Over Being There

Being There is een begrip in zowel Delft als de online herenmode. Wij zijn namelijk officieel reseller voor merken als Stone Island , CP Company , Jacob Cohen , Woolrich , Paul & Shark, Lyle & Scott , Gran Sasso , Lyle & Scott en Greve Schoenen. Of je nu bij ons in de winkel komt of online in onze webshop shopt, wij zullen je altijd de best mogelijke persoonlijke service bieden. Met oprecht kledingadvies en uitgebreide kennis in zowel de bovenstaande merken als maatkleding (we hebben ook een pakkenafdeling voor maatpakken en trouwpakken) ben voor al je kleding bij ons aan het juiste adres. We zien je graag snel bij ons in de winkel of op onze webshop! https://www.beingthere.nl