Het voldoet aan de verwachtingen.
Zeer klantvriendelijk en snelle verzending! Koop er graag nog een keer
Hele nette prijs voor een goed product . Super
Ontvangen product was prima in orde, fijn om zo tot ieders voordeel retourproducten opnieuw in circulatie te brengen. Veel beter dan weggooien!
Heel erg snel geleverd, producten prima in orde, ik ben blij
Snel geleverd Helemaal niks mis mee!!! Zag er gewoon heel netjes uit
Prima oplossing van klacht
Beste,mijn ervaring is momenteel heel slecht, Wij hebben verleden week een kruimeldief besteld die wij normaal dinsdag 8/4/2025 moesten ontvangen. Er bleek iets mis te lopen met het huisnummer, nochtans goed ingevuld. De post NL hebben het pakket naar jullie terug gestuurd wegens beschadiging . Nadien niets meer gehoord van jullie. Hopelijk zijn we ons geld niet kwijt. Gr Eric
Hey Eric, We hebben je pakket nog niet retour ontvangen en kunnen het daarom ook nog niet opnieuw versturen. Ik heb contact opgenomen met PostNL en zij geven het aan in deze dagen te gaan leveren. Bij retourpakketten kan de levering soms wat langer duren, omdat het vaak even wordt vastgehouden in hun magazijn. Dit hadden we eerder moeten communiceren naar je, daarvoor mijn excuses. Ik snap je frustratie en twijfel dus volledig. Om onzekerheid weg te nemen: je bent zeker niet je geld kwijt. Ons team gaat morgen alle retouren die bij ons binnenkomen (dat zijn er een paar honderd) een voor een langs zodat we kunnen verzekeren dat je alsnog je pakket binnenkrijgt! Hopelijk kunnen we de slechte review ombuigen naar een goede : ) Ik hou je up-to-date! Groeten, Robert-Jan
Originele beoordeling
Dat retourneren zo duur is mag duidelijker worden aangegeven.
Hey Rianne, Bedankt voor je bericht en je scherpe blik. Dat wordt enorm gewaardeerd. Dit zullen we meenemen in ons proces om de site nog beter te maken. Hopelijk zien we je nog een keer terug : ) Groeten, Robert-Jan
Erg verrast hoe prettig deze waterkoker werkt
Hey Louz, Super om te horen! Geniet ervan : ) Groeten, Robert-Jan
Het artikel werd snel geleverd en voldoet op dit moment aan de verwachting. Kanttekening, er stond op het pakketje brievenbuspost maar dat ging niet passen.
Hoi Joop, Bedankt voor de leuke review en je kritische noot, dat is altijd fijn! Geniet van je product en we zien je graag nog een keer terug. Groeten, Robert-Jan
Ik had een wekker met projectie besteld. Niks mee aan de hand, gewoon zo goed als nieuw. Zondag besteld dinsdag in huis. Top service.
Hoi Djahmal, Dit is de reden waarom wij retouren een nieuw leven geven, omdat ze nog super goed zijn. Bedankt voor het vertrouwen in ons en natuurlijk tot een volgende keer! Groeten, Robert-Jan
Hey Mart, Kort maar krachtig, dat is altijd goed! Jij bedankt voor je bestelling, we zien je graag nog een keer terug : ) Groeten, Robert-Jan
Ik koop graag zoveel mogelijk duurzaam, struin ook bijna wekelijks in de kringloop. Voor mijn AirFryer zocht ik een uitbreidingsset en deze heb ik bij jullie voor een super fijne prijs gevonden. Het pakket had ik ook snel in huis. Bedankt!
Hey Marieke, Bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat je zo positief bent : ) Geniet van alle lekkere snacks! Groeten, Robert-Jan
Keukenmachine kon niet geleverd, maar staat nog steeds op de website. Geld zou terugbetaald worden. Betaalde bedrag is nog niet teruggestort. Zeer slechte service.
Hoi Ben, Bedankt voor de review. We snappen je frustratie dat de keukenmachine niet geleverd kon worden. Nu hebben we inderdaad nog een andere keukenmachine op onze site staan, echter is deze in een andere kleur als dat jij had besteld. We hebben aangeboden om de variant in de andere kleur te sturen, maar je gaf aan dat je liever je geld terug wilde. Dit hebben we toen direct in gang gezet met een duidelijke notitie dat het een paar dagen kan duren voordat je het geld op je rekening hebt staan. Dit komt doordat er nog een betaalprovider tussenzit die het geld soms eventjes vasthoudt. We horen natuurlijk graag of je je geld inmiddels hebt ontvangen. Groeten, Robert-Jan
De levering was erg snel en ben zeer tevreden met mijn bestelling.
Hoi Elly, Bedankt voor de leuke review. Heel veel plezier met je product! Groeten, Gijs
Mijn product is snel geleverd. Product is nog in perfecte staat.
Hoi Pien, Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Veel plezier met je product en tot snel : ) Groeten, Gijs
Snelle levering, goed, duurzaam verpakt.
Hey Regina, Bedankt voor de goede review. Leuk om te horen dat we je een goede ervaring hebben kunnen geven. Heel veel plezier met je product en we zien je natuurlijk graag nog een keer terug in onze shop : ) Groeten, Robert-Jan
tevreden
Hoi Han, Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Groeten, Robert-Jan
Had een geen werkende lamp ontvangen en deze is snel en vlotjes geregeld en krijg een nieuwe opgestuurd.
Hoi Numan, Jij bedankt voor je medewerking. Veel plezier met de lampen, die gaan zeker voor veel gezellige momenten zorgen! : ) Groeten, Robert-Jan
De stang van de stoomreiniger blijft niet goed vastzitten. Als je er mee werkt valt het handvat eraf. Als ik de kleinere onderdelen erop zet komt er nauwelijks stoom doorheen. Kortom een slechte ervaring
Je découvre votre site. Fiabilité, rapidité de commande et d'envoi. Je vous recommande
Hey Lanouzha, Bedankt voor je goede review, veel plezier met je product! En excuse my french... merci beaucoup! : ) Salutations, Robert-Jan
Goede producten en goede communicatie
Hoi Jan, Bedankt voor je complimenten, fijn om te horen! Geniet van je product en tot de volgende keer : ) Groeten, Robert-Jan
Nette snelle levering van een goed product. Mooi initiatief om retourartikelen weer op de markt te brengen. Ik hou van duurzaam shoppen
Hey Herma, Voor duurzaam shoppen ben je bij ons aan het juiste adres : ) Bedankt voor je bestelling en review. Hopelijk zien we je nog een keer terug! Groeten, Robert-Jan
Kiefteweg 1B
7151 HT Eibergen
Verkopen van retourproducten om de wereld een stukje duurzamer te maken!