Mijn dochter is erg blij met het cadeau!

Het voldoet aan de verwachtingen.

Topservice!

Zeer klantvriendelijk en snelle verzending! Koop er graag nog een keer

Hele nette prijs voor een goed product . Super

Mooie aanbieding

Ontvangen product was prima in orde, fijn om zo tot ieders voordeel retourproducten opnieuw in circulatie te brengen. Veel beter dan weggooien!

Heel erg snel geleverd, producten prima in orde, ik ben blij

goed product

Helemaal oké!

Snel geleverd Helemaal niks mis mee!!! Zag er gewoon heel netjes uit

Prima oplossing van klacht

kruimeldief aangekocht week 14

Beste,mijn ervaring is momenteel heel slecht, Wij hebben verleden week een kruimeldief besteld die wij normaal dinsdag 8/4/2025 moesten ontvangen. Er bleek iets mis te lopen met het huisnummer, nochtans goed ingevuld. De post NL hebben het pakket naar jullie terug gestuurd wegens beschadiging . Nadien niets meer gehoord van jullie. Hopelijk zijn we ons geld niet kwijt. Gr Eric

product werkt

Dat retourneren zo duur is mag duidelijker worden aangegeven.

Erg verrast hoe prettig deze waterkoker werkt

Goede deal.

Het artikel werd snel geleverd en voldoet op dit moment aan de verwachting. Kanttekening, er stond op het pakketje brievenbuspost maar dat ging niet passen.

Goed product

Ik had een wekker met projectie besteld. Niks mee aan de hand, gewoon zo goed als nieuw. Zondag besteld dinsdag in huis. Top service.

goed zo

Snel verzonden en fijne prijzen!

Ik koop graag zoveel mogelijk duurzaam, struin ook bijna wekelijks in de kringloop. Voor mijn AirFryer zocht ik een uitbreidingsset en deze heb ik bij jullie voor een super fijne prijs gevonden. Het pakket had ik ook snel in huis. Bedankt!

Bestelling niet ontvangen., omdat de bestelde keukenmachine niet geleverd kon worden.

Keukenmachine kon niet geleverd, maar staat nog steeds op de website. Geld zou terugbetaald worden. Betaalde bedrag is nog niet teruggestort. Zeer slechte service.

De levering was erg snel en ben zeer tevreden met mijn bestelling.

Snelle levering van een mooi product!

Mijn product is snel geleverd. Product is nog in perfecte staat.

Prima krabpaaltje

Snelle levering, goed, duurzaam verpakt.

tevreden

tevreden

Klantvriendelijke mensen.

Had een geen werkende lamp ontvangen en deze is snel en vlotjes geregeld en krijg een nieuwe opgestuurd.

De stoomreiniger werkt niet goed

De stang van de stoomreiniger blijft niet goed vastzitten. Als je er mee werkt valt het handvat eraf. Als ik de kleinere onderdelen erop zet komt er nauwelijks stoom doorheen. Kortom een slechte ervaring

Facilité

Je découvre votre site. Fiabilité, rapidité de commande et d'envoi. Je vous recommande

Snel geleverd , goede site

Goede producten en goede communicatie

Erg blij met het orodukt

Nette snelle levering van een goed product. Mooi initiatief om retourartikelen weer op de markt te brengen. Ik hou van duurzaam shoppen

Kiefteweg 1B

7151 HT Eibergen

Over duurzamedealtjes.nl

Verkopen van retourproducten om de wereld een stukje duurzamer te maken!