Prijs is goed en snel geleverd

nog steeds aan het wachten

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ben al 1 week aan het wachten!!!! Adres aanpassen kan ook niet... helemaal niet tevreden.

Correct, eerlijk, vlot.

Mooi badkamer kastlampje !

Goed verpakt en handleiding erbij ontvangen. Ben er blij mee.

Snelle service en kwaliteit

Heb een ledstrip (10 mtr.) besteld en het werkt uitstekend, mooie led licht!

Top product

Gekozen producten tegen Muizen en ongedierte overlast werkt uitstekend.

Voor drie.uur besteld volgende dag.in huis perfect

Excellent!

Top geholpen nadat ik het pakketje niet ontvangen had. Dit lag niet aan het bedrijf maar de koeriersdienst. Erg meedenkend en behulpzaam! Zeker een aanrader!

Heel blij met mijn aankoop!

Scherpe prijs en snelle levering!

Mooie missie maar dit werd mij pas na het bestellen duidelijk. Verder scherp geprijsd en snel geleverd. Hoeveelheid verpakking kon minder.

snel geleverd

Fijne deurbel

Heel goed!

Heel goed dat er mensen zijn die dit oppakken en de retour gestuurde artikelen die nog goed zijn een tweede leven geven. Goed voor onze aarde.

Geen goede deel

Ik heb een nieuwe gakmolen besteld (dacht ik al) maar dat was een tweedehands wat heb ik gekregen. Nooit meer op dit site!

Een dag later dan beloofd en waardeloos product.

Mijn bestelling kwam een dag later dan beloofd, de koffiemolen is een nutteloos product. De hendel moet je erop zetten en vastdraaien, maar gaat daarna niet meer los, waardoor je geen koffie in de molen kunt doen. Wie heeft dit bedacht?

Snelle levering, uitstekende communicatie

Ze beloven wat ze zeggen, snelle levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden. Top! Aanrader!

Horloge werd volgens informatie bezorgd en voldoet aan al mijn wensen.

Goede waterkoker voor mooie prijs

Waterkoker besteld en binnen afgesproken tijd geleverd. Waterkoker doet het goed. Op de site staat dat de warmhoud functie niet werkt, maar die werkt wel. Volgens mij kookt hij het water opnieuw zodat het weer naar de ingestelde temperatuur gaat.

Prima alleen overbezorging minder tevreden

Bezorging in een woord slecht en s avonds laat dus niet meer ook al had ik de vorige keer al aangegeven alleen nog met levering overdag

Snel , goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding , snelle reacties via mail. En natuur duurzaam

Alles goed geregeld levering was perfect

Alles supper

Is dat het goed geregeld was

Het bestelde product keurig volgens afspraak geleverd en netjes verpakt als nieuw inclusief een originele montagehandleiding. Dit is niet van nieuw te onderscheiden alleen dan op de prijs :-) Het enige aandachtspunt is de (a) sociale chauffeur maar dat kan alleen de vervoerder worden aangerekend. Zeker een herhaal aankoop waard. ik houd de site goed in de gaten. Succes en ga zo door.

Het bestellen en de verzending verliep heel gemakkelijk. Mooi product.

Product voldoet aan mijn verwachting. Product beschrijving werd online aangeboden. Ook super. De verzending verliep ook volgens afspraak. Kon bijna op de minuut het product in ontvangst nemen door de bezorgservice.

Snelle levering. Alles zoals beloofd.

Uitstekende kwaliteit!

Al een paar keer wat besteld, zeer goede producten, kwalitatief voelt het als een nieuw product. Alleen de doos is hergebruikt.

Kiefteweg 1B

7151 HT Eibergen

Over duurzamedealtjes.nl

Verkopen van retourproducten om de wereld een stukje duurzamer te maken!