Alles naar wens

De aankoop werkt 100%

Scherpe prijs en snelle levering.

Scherpe prijs en snelle levering.

Nette levering en op tijd

Soms goede spullen voor concurrerende prijzen

Zocht naar een specifieke lamp en kwam zo bij duurzame dealtjes terecht.

Produkten prijs/ kwaliteit goed, zonder poespas. Ook goede service

Is oké!

Met klantenservice probleem opgelost wat betreft een betaling.

Uitstekend vlot

Eerlijk gezegd in het begin was ik aan ‘t twijfelen nadat ik contact had genomen als ik echt de volgende dag geleverd worden want er werd op deze vraag geantwoord dat het niet in hun handen zat, maar in de handen van de levering compagnie maar ik ben heel content, want het is echt Zoals dat ze beloven uitgekomen. De volgende dag had ik mijn bestelling en ik ben er heel blij mee.

Prima en een goed product voor de juiste prijs.

Een mooi product voor de juiste prijs En zag er zeer goed uit.

Net verpakt

Tweedekans producten die het net zo goed doen als nieuwe exemplaren. Zou hier zeker vaker bestellen.

Helemaal goed .

Lamp besteld , snelle bevestiging en de volgende dag al in huis. Oplaadbare lamp werkt perfect. Zal hier zeker meer gaan bestellen.

Goed verpakt en

Alles wat er bij hoort zit erbij top

De oplossingsbereidheid is groot.

2 artikelen besteld waarvan 1 defect. Het terugsturen en verzoek om vervanging gaf enige verwarring bij zowel mij als hen. De bereidheid tot het oplossen was er zeker. Het werd naar tevredenheid opgelost (vervanging) met duidelijke communicatie hierover.

Nog niet gemonteerd maar ga er vanuit alles ok zal zijn

jammer , zit geen beschrijving bij

goed bezorgd , pak was open , en zit geen beschrijving in voor gebruik in huis

Goed artikel! Goed verzorgd! Snelle levering!

De website is overzichtelijk en alles duidelijk te begrijpen.

Ik zocht een waterkoker en vond een hele mooie, alleen vind ik jammer dat 1 functie niet werkt. Maar het werd duidelijk aangegeven. Dat vond ik ook fijn.

Bestelling kwam 1 dag later dan beloofd, verder alles in orde. Product lijkt nieuw maar met een kleine beschadiging, ik had eigenlijk 'refurbished' verwacht, dus gebruikt en gerepareerd. Misschien kan het beter uitgelegd worden wat een retourproduct precies is? Volgens mij heb ik ernaar gezocht maar kon het toen niet vinden.

Supper snel verzendentijd

Goed product en snel geleverd conform annonce

Goed product en snel geleverd conform annonce

Matig

Bestelling kwam snel binnen. Het hoofd onderdeel was ingepakt de rest van de onderdelen zaten los in de doos zonder bescherming. Ook hadden ze best mogen vermelden dat de handleiding van het product niet bijgeleverd was maar online te vinden is. Ook geen track en trace in de mail.

Slecht! Verkeerde product ontvangen, moeilijk contact met klantenservice te komen.

Slecht!! Verkeerde product ontvangen. Moeilijk met Klantenservice in contact te komen.

Een smoothiemaker gekocht voor een mooi prijsje en die was binnen een dag binnen dus ik ben dik tevreden.

Verkoop goed levering -8

Bij het afhalèn in het afhaalpunt waren de goederen nog niet ingescant en moest ik źeker 20 min wachten buiten in de koude voor ze het gevonden hadden.

Op tijd en correct

Goeie service

Had eerst een verkeerde bestelling gekregen dan bedrijf een mail gestuurd maar de foto wat ik gekregen heb en bewijs wat in besteld hebt snel antwoord gekregen en direct de juiste bestelling opgestuurd en deze keer was juist bestelling dus de service is super

Kiefteweg 1B

7151 HT Eibergen

Over duurzamedealtjes.nl

Verkopen van retourproducten om de wereld een stukje duurzamer te maken!