Goed spul
Hey Hendrik, Bedankt voor je review én dat je een retourproduct een nieuw leven hebt gegeven. Geniet ervan! Groeten, Robert-Jan
Net product snel geleverd
Hoi Rowan, Fijn om te horen dat je zo positief bent over ons. Heel veel plezier met jouw product en hopelijk tot snel! Groeten, Gijs
Geen bericht van dhl of ander gehad dat t onderweg is
Hoi Wiesje, Ik heb zojuist contact met je gehad via de mail. We zijn ermee bezig dat je jouw pakket alsnog z.s.m. gaat ontvangen. Bedankt voor je geduld! Groeten, Robert-Jan
Mooi en makkelijk schoon maken
Hey Judith, Wat een leuke review, bedankt daarvoor! Veel plezier met jouw product : ) Groeten, Gijs
Mijn niet meer gezien daar
Hey Claudia, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We hebben contact met je proberen te zoeken maar niks meer gehoord. Als we je ergens mee kunnen helpen horen we dat graag. We denken graag met je mee! Groeten, Robert-Jan
Ik had twee mooie nachtlampjes besteld, helaas was de doos kapot en geopend waardoor er één adapter miste. Daar kan het bedrijf zelf niks aan doen natuurlijk, maar na een mailtje over en weer kreeg ik binnen een dag een nieuwe adapter opgestuurd. Echt een zeer goede service wat voor mij erg belangrijk is.
Hoi Monique, Heel veel plezier met jouw producten en bedankt voor je fijne medewerking. Tot snel in onze winkel : ) Groeten, Robert-Jan
Op jullie site wordt er beloofd dat als je in het weekend een bestelling plaatst dat je deze dinsdag ontvangt. Inmiddels is het donderdag en heb ik nog niks mogen ontvangen. Ook nog altijd geen antwoord op mijn mail.
Hoi Rania, Helaas is er een vertraging ontstaan bij PostNL... maar, je hebt inmiddels je pakket goed ontvangen! Heel veel plezier met jouw product en bedankt voor je geduld! Groeten, Robert-Jan
tot onze spijt moeten we jullie melden dat we nog niets ontvangen hebben. wachten al vier dagen op de bestelling, maar helaas.
door fout bij post nl werd het bestelde niet geleverd. Duurzame deeltjes heeft oplossing geboden.
Originele beoordeling
Geen levering ontvangen en geen reactie op mail met vraag hierover
Alles vlot en duidelijk
Hoi Hans, Bedankt voor de leuke review. We zijn blij om te horen dat wij jou goed zijn bevallen. Daar zetten we ons dagelijks voor in! Veel plezier met jouw product! Groeten, Robert-Jan
Ben tevreden over het bestelde artikel.
Hoi Wim, Bedankt voor je review. Heel veel plezier met jouw bestelling! Groeten, Robert-Jan
Product besteld en de volgende dag al geleverd. Helemaal super,voor herhaling vatbaar.!
Hey Astrid, Bedankt voor je leuke review. We zijn erg blij om dat te horen! Heel veel plezier met jouw product en hopelijk tot snel in onze shop : ) Groeten, Robert-Jan
Mijn bestelling vorige week gedaan, begin van de week. Helaas nog niet ontvangen. Voor 15.00 geleverd de volgende dag leveren. Helaas door vertraging pakketservice wat later gekomen.
Hey Irene, Vervelend dat er een vertraging is ontstaan. Gelukkig heb je het pakket alsnog ontvangen! Heel veel plezier met jouw product en hopelijk zien we je nog een keer terug in onze winkel. Groeten, Robert-Jan
Originele beoordeling
Mijn bestelling vorige week gedaan, begin van de week. Helaas nog niet ontvangen. Voor 15.00 geleverd de volgende dag gaat dus niet op althans niet voor mij. Blij dat ik nog niet betaald heb!!
Heb op 07-01-2025 een bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen! Heb een e-mail gestuurd, niet gehoord! Waardeloze service!!!!
Hoi Pieter, Helaas is er een vertraging ontstaan bij DHL waardoor jouw pakket later werd geleverd. Gelukkig heb je het inmiddels wel binnengekregen! Heel veel plezier met jouw product en hopelijk tot snel. Groeten, Robert-Jan
Prima deal en geleverd zoals verwacht. Snel ontvangen in goede staat.
Hallo Ge, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Groeten, Robert-Jan
Stoomreiniger zonder handleiding deze zelf maar opgezocht. Niet de juiste opzetstukken en na 1 keer aan doen al kapot. Nooit meer weer
Fijn om producten die je toch nodig hebt, duurzaam te kunnen kopen.
Hallo Michiel, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je onze duurzame aanpak waardeert. Veel plezier met je aankoop! Groeten, Robert-Jan
Snel ontvangen, en ben blij met het product.
Hallo Ella, Wat leuk dat je ons hebt ontdekt en dat alles naar wens is gegaan. We hopen je nog vaker terug te zien! Groeten, Gijs
Goedkoop en levering zoals beloofd
Hallo Toon, Bedankt voor je mooie review en complimenten over de prijs en levering. Veel plezier met je aankoop! Groeten, Robert-Jan
zonder handleiding zal het lang duren voor ik weet hoe het zou werken , een groot - punt
Hoi Luc, We hebben geen fysieke handleidingen die we in het pakket stoppen vanwege het duurzaamheidsaspect. We hebben via de mail de handleiding gestuurd. In het vervolg kan je ons beter mailen i.p.v. een slechte review plaatsen, we staan namelijk bekend om onze snelle en goede service. We denken graag met onze klanten mee. In ieder geval veel plezier met jouw product en hopelijk tot snel! Groeten, Robert-Jan
J ai reçu la litière avec un défaut le cadran est décoller A ce prix sa dois pas arrivé !!! Le livre est en flamand pas en français Je n arrive pas a mettre l application avec mon GSM Comment renvoyée l article ?
Hallo Alessandra, Wat vervelend dat je product niet in orde was. We hebben gelukkig contact gehad en hebben het opgelost. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten! Groeten, Robert-Jan
Mijn pakketje ging verloren tijdens levering na een paar mailtjes gestuurd te hebben dan toch mijn pakje nog mogen ontvangen door de snelle handelingen van duurzame dealtjes Waarvoor dank
Originele beoordeling
Mijn pakje besteld maar nog steeds geen pakketje ontvangen
complimenten voor dit bedrijf.
ik heb niks ontvangen
Mooie wekker maar handleiding erbij zou fijnzijn. Nu zelf van internet gehaald
Hallo Rita, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen dat een handleiding handig is. Maar in verband met duurzaamheid hebben wij ervoor gekozen de handleiding enkel digitaal te delen. Mocht je vragen hebben, horen we het graag. Groeten, Gijs
Eerste keer bij dit bedrijf iets besteld. Ging allemaal goed. Goed idee om goed werkende maar beschadigde goederen toch te gebruiken
Hallo Annette, Wat fijn dat je tevreden bent en dat alles goed is verlopen. Dank voor je mooie woorden over ons concept! Groeten, Robert-Jan
Kiefteweg 1B
7151 HT Eibergen
Verkopen van retourproducten om de wereld een stukje duurzamer te maken!