Super fijne site om te bestellen

Voor mijn zoon een telefoontasje voor op de fiets besteld. Na de bestelling een mail gestuurd waar ik direct een bericht op terug heb ontvangen. Telefoontasje ook direct de volgende dag geleverd.

Goed product tegen goede prijs

Ik vind het prima om een retourproduct te kopen. Helaas is het pakket niet altijd compleet maar dat neem ik dan maar voor lief.

Chinese zooi

Het was niet duur, maar de kwaliteit is ook abominabel slecht. Het idee hierachter is goed.

Waardeloze bestelling

Hier geef ik geen sterren voor. Een 2e hands product kun je zo niet verkopen. Een schande voor diegene die het weer retour heeft gestuurd.

Heel tevreden

Geweldige service

Super snel binnen gekregen, ook de bezorging was top

Snelle en correcte levering

Fijn bedrijf

Ik heb hier een melkopschuimer gekocht. Deze is netjes op tijd geleverd. Ook was de staat van het apparaat in goede conditie. Ik heb er veel plezier van. Bij vragen ben ik zeer goed geholpen. Er kwam zeer snel een berichtje naar mij terug.

Uitstekende service en communicatie

Een mooie aankoop gedaan en ondanks dat het pakket kwijt raakte door een derde partij heeft Duurzame Dealtjes het netjes opgelost. Snelle en klantvriendelijke communicatie!

Great deal

The product came as new for a much better price. I’m happy to recommend it.

Goedkoop en snel

koop een föhn. Ik heb in verschillende webshops gekeken en dit was de goedkoopste. Ook de verzending was erg snel. Ik ben dus super blij met de aankoop.

Mooie prijs voor een top product!

Product werkt naar behoren. Levering ook in orde!

Snel product besteld en ontvangen

Het bestellen van de lamp ging heel snel en ik kon met Klarna betalen. Helaas was enkel achteraf betalen mogelijk en kon ik niet direct betalen. De laatste stappen van het bestelproces gingen erg snel en ik wist niet zeker of ik nu besteld had of niet. Totdat ik een bevestiging kreeg en een betaalverzoek van Klarna. De lamp werd snel bezorgd en was goed verpakt. En ik ben heel blij dat jullie geen handleiding sturen op papier, want die was ik niet nodig en dan kwam hij toch ongelezen in de prullenbak.

Snelle levering mooi product en fijn dat produceten een 2e kans krijgen bij jullie

Stoomreiniger werkt niet Heb al mail gestuurd nog geen antwoord

Eerst vergeten op te sturen en nu werkt ie niet

Goed en snelle levering en goed product

Slechte communicatie als het gaat om verkeerd geleverde artikelen.

Ik bestelde een ukulele en kreeg tot mijn grote verbazing een viool toe gestuurd. Een retourformulier in gevuld, maar verder niet meer gehoord. Ook mijn mails worden niet beantwoord. Kortom, zo kun je geen goede zaken doen. Overal worden fouten gemaakt, maar die zouden met spoed opgelost moeten worden.!

Alles goed geregeld

Vergissing mijn kant werd goed opgelost

Snelle levering voor een leuke prijs en ook nog eens duurzaam!

Snel en keurig ingepakt

Een keurige organisatie die doet wat het beloofd

Ivm een dubbele bestelling heb ik een artikel teruggestuurd. Alles prima geregeld, zoals beschreven. Helaas voor het retour moeten betalen, maar dat zal mijn zuinigheid wel zijn

Snelle levering en prima artikel

Snelle levering en de lampjes voldoen aan verwachting Top!

prima systeem

makkelijk bestellen en snelle levering

Uitstekende service.

Had wat pech met het artikel maar dat is uitstekend opgelost door het totale bedrag terug te ontvangen.

alles ging goed

Dik tevreden

Kiefteweg 1B

7151 HT Eibergen

Over duurzamedealtjes.nl

Verkopen van retourproducten om de wereld een stukje duurzamer te maken!