Prima product voor schappelijke prijs.

Zag de helm op de site, even maat opnemen en besteld. Voor ik het wist zat hij al op mijn hoofd!

Uitstekend, aanrader

Goede helm, alles naar behoren, snelle verzending en goedkoop

Prima tot dusver maar heb de helmen nog niet uitgeprobeerd

Vandaag laat ik een intercom systeem inbouwen dus ben benieuwd of alles vlot loopt

Snelle verzending van een mooi product

Voor onze snor scooter hebben we gekozen voor de lichte spedelec helmen. Alsof je niets draagt zo licht. Fijn voor met warm weer in plaats van de zware brommerhelmen.

Snelle levering goede service

Snelle levering en een goede service

Maat prijs model levering alles zoals gelezen.

Prima helm en super snelle levering

Snel geleverd en goede kwaliteit helm.

Top service en prijsverhoging

Snel geleverd gemakkelijk besteld

Product is beter dan verwacht

De fietshelm is mooi en voldoet perfect. Pasvorm goed en hij onderscheid zich van de gangbare helmen.

Niets op aan te merken

Alles klopt, vlot, goed verpakt afgeleverd.

Vier dagen

Zo 26 april besteld pas 30 april geleverd. Bij bestelling werd aangegeven 28 april. Snap dat er op koningsdag niks gebeurd maar beloof het dan ook niet.

Prima helm voor prima prijs

Goed model, ook voor brildragers. Bestel en leverproces goed! Niets op aan te merken.

Perfecte service

Super snelle levering, retour geen probleem bij niet juiste maat, snelle levering nieuwe bestelling, en retour bedrag binnen enkele dagen. Gewoon perfect

Heel goed snel in huis fijn

Vizier besteld op vrijdag avond . Zaterdag al in huis en dat is fijn . Kwaliteit was goed. En bestellen makkelijk en snel geleverd.

Vinzhelmets is een aanrader. Goede service en snel verzonden.

Top!!!!!!!! Snel verzonden. Goed verpakt!!!!

Prima helm voor een prima prijs

Mooie helm, maat klopt precies

Mooie helm een dag erna al geleverd helemaal top

Snelle service. Goeie prijzen. Top

Top service , Top bezorging en Top kwaliteit producten

Helemaal tevreden

***

Zo de volgende dag bezorgd worden maar u raad het al 4 daden later en was beschadigd klaar mee

Uistekend

Prima snelle levering. En de helm is fijn, lekker licht. Ook extra assecoires. Met name het zonnevizier is heel prettig. Hoef je geen zonnebril op.

Op zich prima

Helaas paste de helm niet. Heb m terug gestuurd. Wacht nog op mijn geld. Jammer dat je voor het retourneren een retour label moet kopen. Ik wacht nog op mijn geld.

Tooop

10/10

zeer tevreden met mijn aankoop

klopt exact met de maten en past dus ook !

Past goed

Volgende dag meteen geleverd. Past goed

Herengracht 338

1016CG Amsterdam