Contact was goed en snel. Helm is ook super.

Snel geleverd en goed verpakt

Precies zoals besteld en keurig volgens afspraak . Kan dit zeker aanbevelen als vrienden een leverancier zoeken.

Scooter helm

Snelle levering , helm past perfect

Tevreden

Correcte snelle levering. Uw advies opgevolgd en 1 maat groter besteld dan volgens maattabel..een L ipv een M. Past goed, een M zou inderdaad te krap geweest zijn, zeker omdat ik een hoorapparaat draag.

Echt snel geleverd

Mooie helm goeie kwaliteit en prijs

Te klein

İk heb 1 maat groter besteld, maar toch is het te klein jammer. İk heb het retour gedaan.

Het zijn goede helmen, en ze zijn heel mooi. Ze kwamen snel binnen en zaten goed verpakt, met een mooie hoes voor de helmen erbij. Het enige minpunt is misschien dat veel maten op verschillende sites van deze helm zijn uitverkocht en er over de maten dan ook gelijk andere informatie staat, zoals dat je een maat groter of kleiner moet halen.

ontzettend mooie lekker zittende helm en mooie kleur

we waren opzoek naar een mooie roze helm nou die hebben jullie en wij hopen dat er nog veel meer gave kleuren bij komen zacht blauw, groen of lila?? De helm zit heerlijk snelle service en goed informatie

zeer goed

Correcte prijs kwaliteitsverhouding

Prijs/kwaliteit zeer goeie helmen,

Onze 2 nieuwe helmen bevallen ons zeer goed

Goede helm voor een mooie prijs

De prijsstelling was super en de kwaliteit ook. Ook heel netjes verpakt en op tijd bezorgd. Ik kon er het weekend direct van genieten. Zit prima.

Fijne helm voor goede prijs, snelle nette levering. Tevreden.

A little bit heavy, but very nice. The sunglasses are useful, and the overall shape is great.

Fast delivery with very good packaging

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snel verzonden.

Snelle levering en helm naar verwachting

Snelle levering en helm naar verwachting

Mooie betaalbare helmen

De helmen zijn prima. Onze ervaring meet je hoofd goed op en zit je boven in de maat van je helm neem een maat groter. Alleen de zin voor 00:00 besteld morgen in huis wordt overmorgen. Voor de rest zou wij het aanbevelen.

Snel en goed

Snel en goed.

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Zeer professioneel en behulpzaam

Medewerkers klantenservice zijn zeer alert en behulpzaam.

Uitstekende ervaring.

Snelle levering, maar nog belangrijker goede pasvorm en fijne helm. Waar voor je geld.

Snelle levering!

Nadat mijn helm was gestolen heb ik hier een nieuwe scooterhelm besteld. Die werd inderdaad de volgende werkdag geleverd! Thanks!!

Prima helm

Kon beter

Ik had een motor helm gekocht die ondanks theoretisch de juiste pasvorm zou moeten zijn na het opmeten van mijn hoofd omtrek toch te klein was en ik de helm zowat met een grote Hamer op mijn hoofd moest slaan zo krap was hij dus dat was een domper,dus ja dan maar terug sturen en een andere bestellen, maar vervolgens moest ik bijna 7 € verzend kosten betalen wat ik schandalig vond (bij Bol gratis retourneren) dus dit is voor mij een reden om bij deze winkel in de toekomst geen aankopen meer te doen. RETOURNEREN ZOU GRATIS MOETEN ZIJN!!!

Uitstekend levering en op tijd

Besteld en twee dagen later netjes afgeleverd. Tevens heel netjes verpakt, chapeau

Herengracht 338

1016CG Amsterdam